merhaba kızlaaar
alpella öncelikle sana çok geçmiş olsun,nasıl bi travma yaşadın kim bilir..Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

Perii iş konusunda da en iyisini yapmışsın.hem hamile hamile o küçücük bücürüklerle uğraşman da zor olur zaten di mi şekerim
bu arada ben de dün dr.a gittim,genel muayene yaptırayım,bi baksınlar yımırtalarım ne durumda,çatlıyo mu patlıyo mu..smear falan yaptırayım diye.işyerime yakın özel bi hastaneye gittim.gitmez olaydım!! alttan muaeyene yaptı,baktı baktı ben burda yumurta falan göremiyom diyo! Allah Allah diyom, içimden nasıl olmaz kasıklarım gayet ağrıyo,akıntım var,sol tarafımda batmalar var kesin yımırtlıyom yani..ondan sonra hatun aa du bakim buldum burda bi tane dedi, 18,7 mm'lik yumurtayı görememiş nedense!!
neyse, sonra ben kalktım giyininceye kadar hatun bana 3 tane ilaç yazmış. dayamış progestan'ı,dayamış prolaktin hormonu bişiiini.
bi de fitili

bunlar ne için diom da öyle açıklıyo,daha doğrusu açıklıyo gibi yapıyo,kullanmasan da olur ama kullanırsan yararı da olur diyo.
test falan yapılması gerekmez mi diyom,adetinin 2.günü gel bakalım,ama bi mucize olur belki hamile kalırsan hiç gerek kalmaz bunlara diyoo..o dedikçe ben sinir oluyom tabii. hani sanki hiç çocuğum olmicakmış da bi mucize olcakmış gibi anlatıyo.
neyseee çıktım, eczaneye gittim,aldım ilaçları yine de.kullanmıyom ama.
başka bi dr.dan randevu aldım ona gidicem.
işyerimde bu konularda deneyimli bi arkadaşım var,aşılama,tüp bebek falan yaptırmıştı 2-3 kez,o da sakın kullanma dedi zaten,progestan kullandığında bayılmış,tansiyonu düşürüyomuş,baş dönmesi falan yapıyomuş ağızdan alındığında. vajinal olarak da alınıyomuş meğerse.hatun dr.bunların hiçbirini söylemedi bana.
kısacası arkadaşlar,dr.a gideyim kafam rahat olsun dedim,ortada fol yok yımırta varken bunları yaşadım

dün bayaa bi kafama takmıştım ama şimdi raatım.

ekşın günlerinde relaks olmam lazım

demek ki neymişşş SONUÇ NE OLURSA OLSUN YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUUUN