• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canimmmmmmmmmm hosgeldinnnnn

yaa bu PERI ylee bu kadar kafalar ve kalpler bir olurrrr ayni anda msj yollamisiz sana habesiz birbirimizdeennnnn

ayy ben sizi seviyorumm yaaaa kankicanlarrr \:)))

hosgeldinnn topigeee ayni muhabbetttt devammm cnmmm hamis olana kadar tirmalamaya devamm burdaaa :)))

bu ara ben FOLIC PLUS kullaniyorummm hem ca hem demir de var icinde tavsiye ederimm cnmmcmmmm

Bende folic plus kullandım ve araştırdığıma görede en iyisi o günde 3 tane alınıyo gebelikten 3 ay önce başlanıp 8. hafta dolana kadar kullanılıyo birde ikiz şansını baya artırdığı söyleniyo ama doğrumu onu bilmiyorum

Son düzenleme:
günaydın güzel anne adayları gününüz çok huzulu geçsin yeni güzel müjdeler almak Allah nasip etsinnnnnnn

günaydın arkadaşlar. cumamız mübarek olsun bugünde birbirimize dua etmeye devam İNŞ.
HAZIR FOLİK ASİT DEMİŞKEN ben bu ay başladım kullanmaya. bebek varsa diye ama geçen hafta dayanamadım kan tesiti yaptırdım çıkmadı. 8 nisan adet günüm.hala umudum var yani
kızlarcan benim ağzımda bi tatsızlık varki sormayın acaba folik asitten midir? birde idrarımda yanma oluyo afedersiniz:44::44: böle olan var mı içinizde.

günaydın arkadaşlar. cumamız mübarek olsun bugünde birbirimize dua etmeye devam İNŞ.
HAZIR FOLİK ASİT DEMİŞKEN ben bu ay başladım kullanmaya. bebek varsa diye ama geçen hafta dayanamadım kan tesiti yaptırdım çıkmadı. 8 nisan adet günüm.hala umudum var yani
kızlarcan benim ağzımda bi tatsızlık varki sormayın acaba folik asitten midir? birde idrarımda yanma oluyo afedersiniz:44::44: böle olan var mı içinizde.

Bende öyle bişey olmadı ama herkeste değişiyo sanırım sen prospektüsü bi okusana canım

günaydın kızlar,doktordan geliyorum bebeğim aslında 6 haftasını doldurdu ama 5+3 görünüyomuş.vajinal baktı kalp atışını duyamadık çok korkuyorum :14::14::14:

pericim bana ilk adet gününü ve kaç günde bir adet olduğunu söyler misin canım bişeye bakacam
Canımmm son adet tarihim 15 Mart genelde 25 günde bir oluruumm ayy neye bakcaksın çok merak ettimmm
merhaba topıcıgınız hayırlı olsun bacılar:46::46::46::46::52::52::52:
Saol canımmmmmmm gel sana da olsunnnnnnn
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar oh be buldum sizi =)

perisoko ve idilgaya mesajdan dolayı tesekkur ediyorum oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dünya varmış =)

Nasılsınız bakalım minnoşlar?
Canikommmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16: bat söyle tatlışşşşş
Merhaba kızlarrrr ben de katılıyorum aranıza.
Peri ve pidilga yeni topiğiniz hayırlı olsun, hepimize uğur getirsin inşallah.:16:
Benim bat 17 nisan.
Saol canım benimmmm hoşgeldinnnnnn ekledimmmm seni
periiiiiiiiiiii göbüşüne kelebek konanlarda ben yokummm aşkolsunnnnnnnnnnn :22: :19::19::19:
Oyyyyyyyy mercimek köftem benimmm seni yerimmm hemen en başa eklendin kuzummmm benimmmmmmm
Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimiz için :8:
Günaydın tatlışkommmmmmmmm güzel bir gün dileriiimmmmm :16:
Günaydınnnnn kızlarrrr nasılsınız bu sabahhh:3:

Ayyyyy tazeecikkk anneeeeeeeeeeeeeemiz biziiiimmmmmmmm günaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

günaydın kızlar,doktordan geliyorum bebeğim aslında 6 haftasını doldurdu ama 5+3 görünüyomuş.vajinal baktı kalp atışını duyamadık çok korkuyorum :14::14::14:

Canımmmmmmmmm dur sakin olllll kıyamam ben sanaaaaa, bi terslik olsa söylerdi doktor Allah korusunnn. Belki erkendir henüzzz ben pek anlamamm anneler gelsin sana daha iyi yardımcı olurrr üzme kendini canımmmmmmmmmmmmm :48:

Canımmmmmmmmm dur sakin olllll kıyamam ben sanaaaaa, bi terslik olsa söylerdi doktor Allah korusunnn. Belki erkendir henüzzz ben pek anlamamm anneler gelsin sana daha iyi yardımcı olurrr üzme kendini canımmmmmmmmmmmmm :48:

canım %20 risk varmış zaten ne biliyim aceleciyim biliyorum ama korkuyorum dua edin nolur :14::14::14:

korkma tatlım 6 dan önce duyulmaz zaten kalp atışı bak kendin demişsin 5+3 diye içini ferah tut iyi düşün iyi olsun

perimmmm sanada günaydın tatlımmmm

canım sanada günaydında hemen üzülme öyle.üzülmeki yawrunda iice tutunsun sana.annesin böyle üzüldüğünü görmek istemez.belki çok erkendir daha.tecrübelilerden birileri bişeyler yazar şimdi kuzu sana.

Hiç korkma canım benimki 17 gün farklı sat dan , geç yumurtlama olmuştur , zaten 6. haftadan sonra atıyo kalp boşuna stress yapma 10 gün sonra gidince görürsün herşey yolundadır :34:

Son düzenleme:
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmm, herkesee mis kokuluuuu, güzel haberli süpperrr bi gün diliyorummmmmmmmm. Ben sabah dün silik çizgi göördüğüm testten bir tane daha yaptım. Hiçbişe çıkmadı bu defa negatifff. Dünki gerçek bi çizgi olsa bugün de çıkardı hatta daha koyulaşmış olaraaak. Sanırım testlerin gazabına uğradım genee. Kırmızı kartı yemeden ümidimi kaybetmiyorum ama artık olsa çıkardı bugün yarın gelir kırmızılarrrr. Önümüzdeki aya erteledim umutlarımıııııııı bu çatlayan son yumurtam değil yaaa.:17: Soğan kürü denicem bu ayyyyy yummyy yummyyy yumoşlar diliyorum hepimizeeeeee ve onları baştan çıkarıcak çapkın spermleeeeeeeeerrrrrrrrrrr :23::23::24::24:

Back
X