- Konu Sahibi Masalsularam
- #1.101
kızlarrrrrr bakın ne buldummmmmmmmmm pkolu arkadaşlara ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oku bunu yoksa döverim seni
Ben de soğan kürünü tesadüfen öğrendim. Çalıştığım için gündüz tv programlarını izleyemiyorum. 1,5 senedir PKO için doktor doktor gezdim. Hemen hepsi aynı ilaçları verip adet olmamı sağlamaktan başka bir şey yapmadılar ve çocuğun olmaz ya aşılama ya da tüp bebek dediler. En son gittiğim doktor hormon testi istemişti. Sonuç saatini beklerken ne tesadüftür ki tv de ibrahim saraçoğluna rastladık pko ve soğan küründen bahsediyordu. Erkek içinse keçi boynuzu kürü. Umut oldu bu bize denemekten zarar gelmez diye düşündük. Hormon testi sonuçlarından sonra adet olmak için doktorun verdiği hiç bir ilacı kullanmadım 15 gün soğan kürü yapıp içtim. adet olmayı beklerken hamile kalmışım. o kadar şaşırdım ki buna ilk başta sevinemedim takii meleğimizin kalp atışlarını duyana kadar. umudumu tükettiğim anda umut oldu bu soğan kürü. tüm pko lu arkadaşlar umutla kullansın. inanın inancınız olsun. allahım her keze nasip etsin inşallah. şimdilik 2,5 aylık hamileyim umarım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder.....
sagol asisisimmmmmmmmmmm yapacam Allah nasip ederse bu ay adetim bitsin 1 hafta sonra sogan suyunu içmeye başlayacam ben inanıyorum faydasına netiecede dogal ürün hem kilo vermeyede yardımcıymışşş ne güsel bir taşla iki kuş vurabilirimmmmmmmmmmmm:=) sogan kürümü bitirinecede incir yapacam mayıs ayında bakalım inş.olumlu sonuçlar olur bizim içinde hayılısıylaaaa şimdi ben bal-tarçın-çörekotunuu yemeye başladım dün itibariyle 12 gün boyunca yiyecem bakalım inş.
kızlar arkadaşımın başına geleni paylaşayım.kız testi yapıyo 2. çizgi filan yok çöpe atıyor.aradan bi zamn geçiyor (yarım saat gibi yanlış olmasın) eşi dayanamyıp çöpe bakıyor çift çizgi olmuş.sonra eczaneye koşuyor yeni bi test alıyorlar ondada çıkınca hemen kan tahliline gidiyorlar sonuç olumlu .o sebepten ben o çıbıklara itibar etmiyor.tabi yapmazmıyım hiç yaparım ama sırf içimi rahatlatmak için kanda çıkmayana kadar çif çizgi görsemde inanacağımı sanmıyorum![]()
bende testlere hiç güvenmiyorummm bence en güzeli bekelyip adet geçtikten 1 yada 2 gün sonra kan testi yapmak kesin ve en temizçözüm gibi duruyoooo ama dayanmak zor beeeeeeeeeee merek çok anam bizde mereklıyııııııııııız sabırsıızız ve en önemliside heycannnnnnnnnnlıyızzzzzzzz :=)