• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?

günaydın canım test yapmadıysan bi koşu gidip al gel hemen yap ayyyy heyecanlandım şimdi hadi inşallah:16:

ayyy ne güzel bir sabah kız kardeşimde bende kahvaltı yapacaz birlikte..:56: kocişte öğlene kadar işte..:21::21: öğleden sonrada mersine gidecez yazlığa..gezecaz...ohhhh:10::10::10:

maşallah ya berekli bu ay inaşallah. ben bu ay ikinci denemem olacak. nobat ne demek batı biliyorum da bunu yeni duydum

iyiyiz bizde teyzesi biraz başımız dönüyor o kadar :1:

bendede sadece gögüsler dokununca acıo bırde damarlar cok belırgın zaten damararımı gorunce test yapmıstım ben baska bı belırtım yok uyku bası ama o da düşük ilacı aldıgım ıcın omu yapıo hamılelık mı bılemıorum.

bat perşembeydi. çarşamba günü test yaptım negatif. Korkuyorum şimdide negatif çıkar diye:(

az daha bekle derim canım çok değil 1 2 gün daha nedense bu aylarda mevsimsel değişiklikten midir nedir çoğu kişide gecikmeler oldu
bu arada belirtilerin var mı canım yoksa sadece adet gecikmesimi yaşıyosun

az daha bekle derim canım çok değil 1 2 gün daha nedense bu aylarda mevsimsel değişiklikten midir nedir çoğu kişide gecikmeler oldu
bu arada belirtilerin var mı canım yoksa sadece adet gecikmesimi yaşıyosun[/QUOTE

SON ALTI AYDIR AYLIK ADET GÜNÜ TUTMUŞUM 26YI GEÇEN YOK. BUGÜN 28. GÜN.
BELİRTİLER UYKU İSTEĞİ, HALSİZLİK,SOLDA BATMA. AMA BUGÜN ARTTI

ZATEN TEST NEGATİF ÇIKINCA İHTİMAL VERMEDİM

bu arada belirtilerin var mı canım yoksa sadece adet gecikmesimi yaşıyosun[/QUOTE

SON ALTI AYDIR AYLIK ADET GÜNÜ TUTMUŞUM 26YI GEÇEN YOK. BUGÜN 28. GÜN.
BELİRTİLER UYKU İSTEĞİ, HALSİZLİK,SOLDA BATMA. AMA BUGÜN ARTTI

ZATEN TEST NEGATİF ÇIKINCA İHTİMAL VERMEDİM

İDRAR TESTİMİ YAPTIN CANIM ÖLEYSE NEGATİF ÇIKMA OLASILIĞI VAR BİLİYORSUN MADEM EMİNSİN KENDİNDEN VE GÜNÜNDEN OZAMAN HAMİŞ OLMA OLASILIĞIN ARTTI BENDEE :16: TABİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEM BENİMDE ÇOK STANDARTTIR 1 YILDA SADECE 2 KEZ 1 GÜNCÜK GECİKME OLMUŞTUR SENDE BEN GİBİYSEN BUGÜN 2. GÜNÜN BEN SENİN YERİNDE OLSAM KAN VERMEYE KOŞARDIIIIMMM :60: VALLA KIZ TAM KOŞARDIM HAA :60: :60:

İDRAR TESTİMİ YAPTIN CANIM ÖLEYSE NEGATİF ÇIKMA OLASILIĞI VAR BİLİYORSUN MADEM EMİNSİN KENDİNDEN VE GÜNÜNDEN OZAMAN HAMİŞ OLMA OLASILIĞIN ARTTI BENDEE :16: TABİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEM BENİMDE ÇOK STANDARTTIR 1 YILDA SADECE 2 KEZ 1 GÜNCÜK GECİKME OLMUŞTUR SENDE BEN GİBİYSEN BUGÜN 2. GÜNÜN BEN SENİN YERİNDE OLSAM KAN VERMEYE KOŞARDIIIIMMM :60: VALLA KIZ TAM KOŞARDIM HAA :60: :60:

İDRAR TESTİ CANIM.EVET BENİM DE ÇOK STANDART. HATTA SAYDIM GÜNLERİ TEKER TEKER. GENELDE 26. GÜNDE GELMİŞ HEP. 27 YE HİÇ KALMAMIŞ. BU SABAH SANCILARIM ARTTI. ADET SANCISI GİBİ DEĞİL, BATMA ŞEKLİNDE AMA GELİR BELKİ DİYE BEKLEYEYİM DEDİM.

:1::1::1:BENDE KOŞMAK İSTİYORUM AMA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMİYORUM:18::18::18::18::18::18::18:

Back
X