- Konu Sahibi Masalsularam
- #1.441
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapanız ne var ne yok ben çalışıyorum ne yapimmmmmmmmmmmmm yaaaa hayat hep aynııı ama olsun şükürler olsunnnnnnnnnnn öptümmmmmmmm :=)Olacagızzzzzzzz
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))
günaydın canım
Bende işteyimmm çalış var para var çalış yok para yokTüp bebek parası biriktiriyorum ama inşallah gerek kalmaz o parayı bebişime elbise almayı nasip eder mevlam
sayfayı aç kapa aç kapa sinir oldum sürekli iş çıkıyorrrrrrrrrrr.pepe gibi isayn şarkısını sölicem haaa en sonunda![]()
seni pepe dürtsünnnnn kıssss ne yapan sen tabiii sıkı halvet modundasınnnnn enerjiiiinnn tavan yapsınnnn:=)))))
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))[/QU
bende çalısıyrm canım..keske evde hammile kalsamda bebişim azcık büyüsede evde oturabilsem:)
Bu ne yaa,kocişlerimiz çalışsın bize baksın dimi...
İSYAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu boolll yağmurlar hepimize berekettt getirsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bereketle gelsin bebciklerimiz göbücüklerimize yerleşsin..
amin amin amin :122::122::122:
çalışıyorum canım,ama şimdi şöyleee bi güzel yatmak vardı evde off offffff
bende çalısıyrm canım..keske evde hammile kalsamda bebişim azcık büyüsede evde oturabilsem:)
Olmadı gene kuzucuklarımmmm sabah en sancılısından yedim kırmızı kartıııOlsun ümitlenmekte güzeldiiiiiiiiii. Bu ay daha çok çalışıcam söz
ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAA HEPİMİZ HAMİŞ OLUCAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!![]()
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((
ama olsun şikayetçi degilim bu zamanıma da çok şükür çalışan kazanırr elmasııı kızarır::=))))))))))))))))
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((
ama olsun şikayetçi degilim bu zamanıma da çok şükür çalışan kazanırr elmasııı kızarır::=))))))))))))))))
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))[/QU
AYNEN BAZEN REST ÇEKESİM GELİYOOAMA BEN EVDE DE DURAMAM Kİİ
BUGÜN HERKES İSYAN MODUNDA MI YAAA TÖVBE TÖVBEEEEEE![]()
bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((
kapalı hava,yağmurlu,pazartesİ,uykulu,aç
İSSSSSSSSSSSYAAAAAAAAAAAAAAANNNNN![]()