kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaç gündür gelemiyordum özledim siziiiiiii
bana gelinceeeeeeee dün doktorum doğumda olduğu için gidemedim ve bugün gittim.
geçen haftada her şeyimin iyi olduğunu, normal olduğunu bir problemim olmadığını, rahmimin şeklinin, akıntımın her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu söylemişti. bugünde yumurtama baktı çatlamış. yani sağlıklı şekilde yumurtluyor ve çatlıyorummmmmm :))))))))
kötü habere gelince eşim 2 kere sperm testi yaptırdı ve ikisindede düşük rakamlarla karşılaştık.
sperm sayısı 16 milyon. ama morfoloji %2 çıktı en az %4 olması gerekiyor. benim internetten yaptığım araştırmalara göre.
alınan ilaçlar , yapılan kürler sadece sperm sayısını arttırıyor, morfoloji ise yerinde sayıyor.
doktor morfoloji çok düşük, size tüp bebek yolu gözüküyor dedi. ama eşin son bir kez daha test yaptırsın dedi. çiftehavuzlar, ve kızıltoprakta 3 tane yer önerdi bunlar en iyi laboratuvarlar bunlardan birinde yaptırın dedi.
morfolojiniz çok düşük. hamile kalabilirsin belki ama düşük olabilir dedi. bu erkeğin morfolojisinin düşük olmasından kaynaklanır dedi. en sağlıklısı tüp bebekmiş

((((((((((
hımmm hayırlısı olsun canım olsun hayırlısı olsunda tüp bebek olsun kısss ne güsel hem tüp bebekler hep ikiz oluyoooo üzülme sakın eşinide üzme herşey Allahtan canım bu çiftehavuzlar, ve kızıltoprakta 3 tane yer önerdi bunlar en iyi laboratuvarlar tam olarak nerdeeymiş bana bi yazarmısın bende eşimi yollayacagım test için ok balımmm:=)
kızlar hepiniz eşlerinize test yaptırınnnnnnnnnnnnn