Selam çıtır yosmalar,
biz geldik deniz hanım ve ben iyiyiz çok şükür bi sıkıntımız yok drum normal dogum yapabilirsin sorun görünmüyor şimdilik dedi bende tamam dedim ama yusuf yusufummmmmmmmmmmmm :2:
Seyzen canım tebrik ederimmmm rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin geçmişi okumadım ama bebekler ikiz mi ????
Hafzakımmmmmmmmmmmmm kalp pıt pıtlamış ohhhhhhhhhhh sefan olsun götünü yaya yaya yat hakettin sen bunu sür sefanı saglıkla mutlulukla kucagınada alacaksın inş.kızanını hadi gün senin gün maşaallaahhh

Idiiiiiiiiiiiii londra yosmasııııııııııııııııııııı hadii inş.rabbim şu hayırlı günler yüzüsuyu hürmetine ikilzerini sana göndermiştir inş..canım deniz ve ben dua ediyoruz sana hayırlısıyla inş.amin.........

Peri seni rüyamda gördüm rabbim hayır etsin oglun olmuştu tosucuk gibi senin evine girmişim ben gizlice bebek eşyalarına filan bakıyorum hayırlısı inş.canım benim dolabında oyuncak bir bebek var bebegin ayagında kırmızı patikler vardı hayır olsun inş.
Evet perdgn -asos -derya -ışıl -eylem -bojou- zeytin -esin-vito (unuttugum varsa affola )aşüfteleri ne yapanız ne var ne yok hepinizi çok özledimmmmmmmmmm ve seviyorummmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmmmmmmm