- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
saplanamadilarrrrr gittilerrrr cnmm yaaaaaa o ok :))) bizimmm gozlerrr oyleeee bakakaldii valla:)))))
estagfurullahh cnmmmmcm benimmm
folik asitlerinizden eslerinizede icirebilirsinizzz birde multi vitamin lerin icerisinde folik olandan alarak eslerede vitamin takviyesi en iyisi
kızlar buda yenı onemlı bılgıııııııııı
haızr tavuk marketlerde satılan tavukları yemeyın
cok kisa surede civcivlikten antibiyotik lerle ve suni sekillerde tavukhanelerde buyutulen tavuklarrrrrr ve onlarin yumurtalari gercekten tamamen kansorejen ve dusuklere sebep olan gida
dogal ortamda buyumus koy tavugu dedigimiz tavuklari buluyorsaniz ve nlarin yumurtalarini evet ama digerleriiiiiiiii cokkkkcokkk tehlikeli
sabah erkan topuz ulkedeki kanser patlamasinin en buyuk sebebinin tavuk oldugunu soylediiii
tabiii bunu daha daha ge niss dusunun burger indan tavuk cafeleri isimlerini vermiyorummm ama lutfen dikkattttt
kaldılar ki nasıllll, öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar... Biraz da sen çabala, git yakala, sarıl spermcana,,,, hep karşıdan beklenmez ki canım
Tavukları ben de okudum canım ve midem bulandı,,, uyarın için sağol,,,
asiscim karides,somon,istiridye,ceviz,badem,fıstık,yumurta,yağsız et,kabak çekirdeği,fasulye,greyfurt,portakal,brokoli,ıspanak,fındık,mercimek, lahana,koyu yeşil renkli sebzeler, kurutulmuş meyve, tereyağı... Okudum canım...