- Konu Sahibi Masalsularam
- #1.041
kıslar ben bide bu ay vucudumu iyi tanıdıgımı düşünüyorum ve şöyle bir strateji gerçekleştirdim benim geçen ay ayın 18- 19unda yumurta kvamında uzayan şefaf akıntı gelmişti çok net gördüm ve ben 19unda halvete girdim ama sonrasında eşim şehir dışında oldugundan ve grip gibi nedenlerle halvete girememiştim ve bu ay 4 nisan adet oldum buda şu demek demekki ben 22-23 martta yumurtlamış oldum ve 22-23 marttan 14 gün sonra da döllenmeyen yumurtam vucuuttan atıldı ve adet başladı yani
4 nisanda şeffaf akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam gerçekleşmiş oldu bende bu ay karar verdim akıntım başladıktan sonra gün aşırı halvete girecem tabiii kısmetse bakalım böyle olacak mı olmazsa mayıs ayı için başaka bişey bulurum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy einstein gibim oldummmmmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))
4 nisanda şeffaf akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam gerçekleşmiş oldu bende bu ay karar verdim akıntım başladıktan sonra gün aşırı halvete girecem tabiii kısmetse bakalım böyle olacak mı olmazsa mayıs ayı için başaka bişey bulurum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy einstein gibim oldummmmmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))