• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
LAZERRRRRRRR

ozel merkezler pekk onemsemiyor ama ben cilt doktorumla konustugumda yapmam ben demisti cnmcmm
internetten bunu cok arastirdim bennnn sonuc yaptirmaaaaaaaaaaaaaa
bekle hamissennn zatennn superrrrrrrr
deilsen reglin bittigini ertesinde yaptirrsinnn hemencecikkkkkkk
suan hic elleme tuylerini :))))) salllll gitsinnn gulummmm herhalinle guzelsinnnnnnnnnnn :)) avatar olarak :))))

canımmmm benim fikrimm git ertelet
bende ayni durumdaydim gerci benim 2 yilim bitti tum yaptirdim ama hamis ihtimali oldugu icin gecen ay yaptirmadim
pek tavsiye etmiyorlarr
ama pesin odeme yaptiysannn git konus ve bir sure ertelet
ayhali olursan oldugun bittigi gun git yaptir derimm bennnn

mucksssssssssssssssssss cnmm

haklısın ben öle yapayım yinede canıımm 7 seanslık ücretini ödedim erteletmem sorun olmaz eminim hamiş değilim ama olsun yinede erteleteyim ben
sağol canım

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller kendinize cici cici bakın tamam mı :54: Hepinizi

yavrucum ıdılgam bak ucuncu resımde kese gıbı bısey var ıkı tanede nokta kızzzzz ıkızler gelıyoooooooo bıtanesınde sen sankı kocısıne mujdeyı verıyosun dıgerındede kocısın gobısı sevıyoooo uzuncada bı yol varrrrr sankııı bebıs haberıyle canakkale yollarıııı tastannnn bbışşşş cıkardı bizi baştannnnn heyyooooo teyzeeee oluuuuuooooommmm falllllldaaaaa sannkkıııııımmmmmmm

canım az bucuk ogrendım kocamdan goz var bebegım sende bol bol oku kendıne

öpüyorum seni muckkkkksssss

yavrucum ıdılgam bak ucuncu resımde kese gıbı bısey var ıkı tanede nokta kızzzzz ıkızler gelıyoooooooo bıtanesınde sen sankı kocısıne mujdeyı verıyosun dıgerındede kocısın gobısı sevıyoooo uzuncada bı yol varrrrr sankııı bebıs haberıyle canakkale yollarıııı tastannnn bbışşşş cıkardı bizi baştannnnn heyyooooo teyzeeee oluuuuuooooommmm falllllldaaaaa sannkkıııııımmmmmmm

canım az bucuk ogrendım kocamdan goz var bebegım sende bol bol oku kendıne

öpüyorum seni muckkkkksssss

ayyy yerimm benn seniii cnmmm benimmmmmm :))) insallahhhh mayista gorustugumuzdeee ikimizde hamis hamissss opusuruzz cnmmm benimmmmmmm
ama ne diyoruz her isde bi hayir vardirr enn hayirli zamandaaa enn hayirli bebisleri nasip etsin yuce rabbimm bizeeeee

amanda aman falda ogrenmissssss:))
bende bugun pekbi bakima soktum kendimi sac boyandii cilt bakimlari yapildi evim toparlandii yemekler hazirrrr sac dusss derkennn amandaaaaaa bi baktimmm fevkaladenin fevkindeee olmusummmmmmmmm dermisimmmmmmmmmmmm :P

simdide masa hazirladim suslendimm tabisiideee herzamanki kokoslugumla :))) cok aciktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocisi bekliyorummmmmmmmmmmm
ama ciddi aciktimmmmm bide sabah sabah sporumuda yaptimm ve bunca is icindeee yemek yemedimmm bennnnnnnnnn :((

kacrrr kislarrrrr aksam yarin obursugun daha obursunnn herrrgunnnnnnnn :)) gorusmekkkk uzereee guzell haberler almak uzereeee

BEBISLI kalinnnnnn
mUCKSSSSS

ISILDEN insallahhhh guzel habelre bekliyoruz dualar isil ve bebisiyleeeee cnmmmm isnallahh mujdeli haberlerr ver bizeee

ALLAHA EMANETT OLUNUZZZZ

canıııııımmmm bugün benım pasam kuşum oldu sabah uzuntuden hıc bısey yemedım ben pasamııı cokkkkk sevıyoduuuummm:((((((((((((((((((((((((((((((

isilisil merak ettim ya noldu ki sonucları bende hamileykan salam yemeye baslamıstım zararını duyunca bıraktım simdi bende korkuyorum ya bende de cıkarmı ki die :(

resimler biraz küçük olmuş.......kızlar ben dayanamayıp kan vermeye gidiyorum..........................

arkadaşlar mrb. bugün adet günümdü ama adet olmadım pazartesi verdiğim bhcg 0.4 çıkmıştı. bugün adet olmayınca test yaptım.2. çizgi silik çıktı. inanmadım başka bir marka test aldım tekrarladım ondada silik çıktı
1.http://img832.imageshack.us/img832/6720/img0828cw.jpg
2.http://img846.imageshack.us/img846/6450/img0829hnk.jpg

resimleri yüklemeye çalıştım.sizce sonuç????

atlım sonucta o kanı verelı 1 hafta olucak yarın ben ce kan testini tekrarla en net kan testidir.hamilesin teste göre ama bazen yanıltabılıyoda kan ver hatta verebılırsen buaksam ver arkadasım

resimler biraz küçük olmuş.......kızlar ben dayanamayıp kan vermeye gidiyorum..........................

canım bu testler çizgi dopru yerde çıktıysa ve zamanında çıktıysa, belliki seninki öyle, yanılmazç Tebrik ederim bence HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :52::64::64::64::64::64::64::64:

YEHUUUUUUU BU TOPİK SİHİRLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!

Son düzenleme:
ben geldim sonunda canım,moralim bozuktu kanamam var bi de üstüne toxoplasma testim pozitif çıkmış akşama bi daha gitcem test yaptırcam :18::18::18:
sen napıosun?artık çalışmalar tamamlandı,bebişin inş seninledir

ısılcımm inşallah güzel haberi verirsin...inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur....

kızlar mutlaka önceden hormon testlerini ve toksoplazma, hepatit testlerinizi yaptırın. doktora sorun..

ben de kedi besledim yıllarca annemde de çıkmış gençliğinde toksoplazma hayvan sevmemesine, beslememesine rağmen...

çiğ et önemli, doğrama tahtalarını iyi temizleyin....bence en sağlıklısı cam olanlar...

yaa inanmıyorum. bu testleride ben psikolojik olarak pozitifleştirmiyorum ya!!! nasıl oluyo anlamadım gitti. bhcg 1.2 çıktı.çok garip. bakalım
karnım cok ağrıyo ama hala adet olamadım.kırmızılar bekleniyo:(

resimlerin daha büyük halleri

http://img846.imageshack.us/img846/6241/img0828tm.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/1761/img0829ma.jpg

acaba geç döllenme mi oldu...belki yükselir değerin...sonuçta olmasa yine 0 lı değerler çıkmaz mıydı?

birde 2 farklı test çizgi gösteriyor...:44::44::44:

canıııııımmmm bugün benım pasam kuşum oldu sabah uzuntuden hıc bısey yemedım ben pasamııı cokkkkk sevıyoduuuummm:((((((((((((((((((((((((((((((

Ehh BEE CNMMMMM yeterkii kocislerimizin kusuna bisey olmasinnnn Allah spermcanlarina zeval vermesinnn :)))

canimin ici 1 eve 1 kus yeter sen niye 2. kusu alirsinnnnn neyseki o kus gitmiss bakk her isde bi hayirrr
Allaha sukrettt cnmcmm

cnmm benimmm uzuldum ama boswer alma bidahada kusss git balik alll illa bisey alicaksan o kusunnn tuyleriii sen hamisken seni rahatsiz ederrrr hemm bebisinide rahatsiz ederr bosverrr kusu sen cnmmmm

optummmmmmmmmucksssssssss

mayista gobuslerimizi tokusturmayi nasip etsin insallahhhhhhh ikiz ikizzzzzzz :))))

ISILISIL dan haber varmiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??????????
merak ettimmmm bennn

Son düzenleme:
Back
X