PERIMMM bebisin icinn herbiseyeleri yapmissinnn cnmcmmm halvetee hazirsinn hayirli bollll bebisli halvetler diliyorummmm insallahhh cilgin turk spermcann yimirtini sarip sarmalarrrr insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ZEYTINIMMM yerimm ben seniiiiiiii canimm benimm duygusal seyler dusunupp bebisini lutfen rahatsiz etmee hepp guzel seyler dusunnn hep gull cnmmmm cekirdegini allah kucagina almayii nasipp estsinnn babaciginin acisini bebisin tamamen geciricekkk inaniyorum mucksssssss cnmmm
ALPELLAM bebissimizzz iri bebeis olucakk dimekkiiiii uzuboylu poslu amanda amann masallah

demekki guzel besleniyosun hersey yolunda canimm benimmmmmmmmm
dua et bizedeeeee bulantilarin gecer gecmezz daha protein agirlikli beslenmeye basla cnmcmm bu ara bisey yiyemedin sanirsammm
ve kendini ozletme buralarda:))
ASIS nerelerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????
sonesintimmm MUCKSSS bugunnn topige sahipp cikmis valla zaytinleeeee allahh gonlunun muradini versinnnnnn cnmmm cnmmm
BLUE inan hic bilgim yok bu konudaa sadece ben bu ay FEMARA die bi ilac kullandimmm sonuc bekliyorummm ama sanirim senle ayni hafta yimirtlamisizz yani sen benimmmmm gunlerdir aradigimmm GURKDASIM sinnnnnnnnnnnn
insallahhhhhhhhh
beraberr hamis oluruzzz ikiz ikiz dogururuzzz cnmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
MESSSIII mmmm nasilsinn cnmmmcm??