- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
- #2.561
Sagol idimmm yaaaa yok iyiyim aslında ama işyeri çok yogun ve üzerimde böylee tatsız bi yorgunluk var halvet çalışması dersen pazar günü başladık bakalım birgün arayla yapacayuk nasipse yani bu ay misafirim çok gelenim gidenim bol bu ay h.sonu yine misafirim var yatılı hemde:=(
anlayacagın bacıım yogunum yaa vallaaaa bahar yorgunluguda eklenince bu yogunlugaaaaa vıcıt bi yerde fire verecek diye korkuyorummmmmmmmm:=))))))))))) canım benim ama sizleri takip ediyorum da yazmaya fırsatım pek olmadı bu hafta bunu da atlacagız inş.hakkımızda hyırlısı canlarrrr:=)))))))))))))
CANIMMM GUN ATLAMADAN YAPILABILDIGIII yazisii vardii topikte yaniiii halvet haftasi hergeceyi degerlendir cnmmmmm yimirt isi bitince 1 gun atlayarak denmeye devamm cnmmm
bu haftaaaa firesizz devammmmmmmmmmmmmmmm gulummmm
bolll bal tarcin corek otu yut birde vitamin hapiii hicc biseyinn olmazzzzz dusunmee vucut fire verir falan dieeeeee o zaman hastalik cagirirsin uzerineeeeee
biz hepimizz cokk iyiyizzzzz hepimizz saglikliyizzz hepimizz hamissssssssssssssss olucizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
muckssssssssssssssssssss
add immm hadii iyi calismalar cnmm benimmm yoklugun hissediliyooo
mucks