günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
CANIMM benimmmm inan kacgundur senin icinnnn o kara cok dua ettimmm ve bu sabah senden haber almak icin actim hemen netiiiii
sonuc olumsuz
seni anliyorum ben bunu yasamistimm taa o gunlere gittim
ama doktorum ne demisti biliyomusun dusen bebek(kalbi durunca bu sekilde kabul ediliyo) en hayirli bebektir buna 1 gun 2 gun 1 ay aglarsinn yenisi gelince unutursun aglaman biter ama bu bebk kendini yok etmeyip dogsaydii kesin bir sakatligi olurdu ve senin onunde omurboyu bakip aglicagin bi cocugun olurduu#
o yuzden lutfen cnmm kendini toparla allah bu sekilde olmasini istemis kadere inaniyoruz simdi yenisi olucak insalllahhh ve o dogup onu sevmeye basladigindaa amann diceksin iyki bu dusmus o dusmeseydi seni doguramicaktim :))))
canimmm inann ser zannettigimiz herseyde bir hayir var
Allah bizim icin ennn dogru olan kararlari alip bizi o sekilde yonlendiriyo ve yasiyoruzzz
cnmmm benimmmm simdi bu toksoplazma icin ne yapiliyosa onu yapp zaten kurtajdan sonra hemencecik olur bebisinnnn merakk etme sennnnn
hep ne diyoruzz ennnnnnn hayirli zamanda ennnn hayirli bebeisleri istiyoruz ya yuce rabbimdeeee
demekkii senin icinnn ennnnn hayirli olacak bebisssss daha sirasini bekliyoooo cnmmm benimmmmmmm
sakinn uzulme hersey yoluna girecek ve belki zamani gelincee iyki bunu yasamisim diceksinnnn ki ben dedim.....
opuyorum seniii
allaha emanet ol
ve lutfenn dediklerime inanarak oku icini ferahlat
Allah ol deyince oluyor ve dicekkk sana insallal sadece sabrederek beklee opmmmm cnmcm