kızlar valla online kan testini de yapabilseniz (nasıl olacaksa artık) inanın doktora ihtiyaç kalmaz:)) yazdıklarınızı okuyorum da bu kadar detaylı bilgi hiç bi doktordan almadım:) süpersiniz ne diyeyim.
dün gece ağrım vardı biraz erken girdim yatağa inanır mısınız bilmem ama hepimiz için çoookkk dua ettim.[/QUO
sonuçta her doktor farklı söylüyor ya bizde bütün doktorların karması olduk

en net sonuçları biz veriyoruz

artık tahlil sonucu da yorumlamaya başladık hahaa ne fenayız amaaa

hepimiz git gel tecrübe işte ne yaparsın umut dünyası...doktorların ağzından laf alamayınca birbirimizden haber alıyoruz...bazı doktorlara şaşırıyorum nasıl okudular bunlar da doktor oldular diyee...ben eğer devletteki doktoruma gitmeye devam etseydim bi 1 yıl beklerdim heralde...[/QUOT
canımmmmm sen bide burdaki doktorları görsennnn. tam komedi:)) çağın o kadar gerisindekiler ki anlatamam. şöyle bi örnek vereyim. burda 3 ay kadın doğum uzmanına gittim ultrason cihazı o kadar kötü ki doktor gözlerini kısarak bakıyor bişey görmek için, kan testi yaptırmıştım reglimin gecikmesinden 1 hafta sonra 2 çıkmıştı sonuç negatif yani. belki hamilesindir dediler???? bakakalmıştım. o yüzden sizin yazdıklarınızı pür dikkat okuyorum:))))