• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
$images (4).webp $images (3).webp

Allahhhhhhhhhhh hepinizeee böyleee şehzadelerrrrr,sultanlar versinnnnnnnnnnnnn

zeytiiiinnn nasılsın canımm, çekirdeğin nasıllll ?
bunlar senin için :119::119::119::119::119:

Perdoşummmmm benimde o beyaz akıntı hiç kesilmedi yumoşlamadan beriiiiiii sürekli bi uyku isteğiiii kolumu kaldırmaya mecalim yokk sol yumoş sızım sızımmmmm, bide ben adete yakın nutellaya abanırımm sabah yiyim bi dedimmmm oyy tadi ne garip geldi küp şeker gibiiiiiiii bıraktım direkkk brokoli hiç sevmemmm eşime yaparım aradaaa az önce limon sıkıp yedimmmm :60:

anaaaa Adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz :1::1::1::1:
dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm

:1::1::1:

ne antika hatunsun yawrım
bi dobiş koyar,bi sümüklü!! hey Allaaamm
bi de zenci yap tam olsun,sahra gibi :9:
gulyabani'de vardı ya haniiii arap bacu gibiii korkiyaaam ben ondan :18:

zeytiiiinnn nasılsın canımm, çekirdeğin nasıllll ?
bunlar senin için :119::119::119::119::119:

iyiyiz canım biraz iştahsızlık ve karın agrısı var o karın agrısıda normalmiş netten okudum...cekirdekte 5 yıldızlı otelde :D

Perdoşummmmm benimde o beyaz akıntı hiç kesilmedi yumoşlamadan beriiiiiii sürekli bi uyku isteğiiii kolumu kaldırmaya mecalim yokk sol yumoş sızım sızımmmmm, bide ben adete yakın nutellaya abanırımm sabah yiyim bi dedimmmm oyy tadi ne garip geldi küp şeker gibiiiiiiii bıraktım direkkk brokoli hiç sevmemmm eşime yaparım aradaaa az önce limon sıkıp yedimmmm :60:

canımmm, nobattaşımmm, inşallah yaaaa... valla ben de nefret ettiğim ne varsa bu ay yemeye başladımm.
ayçekirdeği hiç sevmem, o sesi beni deli ederrrr, ama şimdi alıyorum kaseyi önümeeee, çatır çutur..., sesi bile melodik geliyorrrrrrr...:1:
inşallahhhhhhhhhhhhh kırklarımız karışsınnnnnn :1::1::1::1::1:

yok kısss ben buay çok hastalandım yaaa performans yerlerdeydiiiiiiiiiiiiiiii yaniiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))

ne yeri yawrımm ne yeri
performans süper maşallaahh diline vurmuş
bu dille halvet yapmadan bilem spermcanları yapıştırırsın yımırtaya evelallah :9::9:

anaaaa adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz :1::1::1::1:
Dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm

:1::1::1:

kız vitamin uslu dur bakayım :45:
şöyle eli yüzü tertemiz gülen bi bebek koy hıııı hıııııı:1:

Son düzenleme:
Back
X