- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
- #19.741
merhabaaaaaa....

hava soğuduu yaaa...amaa çok şükür halimizeeee....dün kaloriferler denendii burdaa...kışa hazırlık...zaman ne çabuk geçiyor yauu...
buraya yazarken içim kıpır kıpır oluyo benimmm...annemler de geliyo haftasonuu, mess taşmalarda yinee..
idilgam dan bir ses duyaydık iiydiii..naapar ne ederr...menüsünü de özledimmm...
hepinizii öpüyoreeee ve çok seviyoreeeee....

hoşgeldin canımcım...umudunu yitirme..biz öyle yapıyoruz...

hava soğuduu yaaa...amaa çok şükür halimizeeee....dün kaloriferler denendii burdaa...kışa hazırlık...zaman ne çabuk geçiyor yauu...
buraya yazarken içim kıpır kıpır oluyo benimmm...annemler de geliyo haftasonuu, mess taşmalarda yinee..
idilgam dan bir ses duyaydık iiydiii..naapar ne ederr...menüsünü de özledimmm...
hepinizii öpüyoreeee ve çok seviyoreeeee....
slm bayanlar nolurrrr beni de aranıza ALIR MISINIZ bende hamiş kalmak istiyorummmmm ya çok stresli günler geçiriyorum topiği yeni gördüm ve sizleri okurken bile etkilendim bende sizlere katılmak istiyorum ve en önemlisi rabbimin izniyle bi an önce bebiş istiyorummmm. 2 yıllık evliyim ve korunma hiç olmadı pkoluyum bayramdan sonra tedaviye başlıcam inş. tabi o zamana kadar da incir kürü yapim dedim...tabi herşeyden önce en önemlisi moral ve ben burda sizlerle bulacağıma inanıyorum inş. uzun lafın kısası allahım isteyen tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.
hoşgeldin canımcım...umudunu yitirme..biz öyle yapıyoruz...