- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
- #20.741
ben de duanın gücüne çok inanırım, çok şükür allah'ım da boş çevirmez. allah herkesin duasını kabul etsin.Amin canım benim.İnşallah bir an önce sende bebişine kavuşursun.Tabi ki sen baştan tedbirini al ki,daha sonra sorun yaşamayasın...Allah ım gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah tez vakitte.Elimden bir şey gelmiyor,bol bol dua edeyim bari.Dua en güzel ilaçtır...
ben de aynı şeyleri düşünüyordum, 2 ayı geçti neden midem bulanmıyor diyordum, hiçbir belirti hiçbir hamilelik hissi gelmemişti ne yazık ki. boş da değilmiş içime doğanlar.inşallah erdgnııımm inşallah dışardan belli olmasından ziyade hastanede bi kız görmüüştüm ilk bebeğinin kalbi durmuş 2,5 aylıkken 3. ay kontrolünde anlaşılmış bende panikataklardan aşağı değilim yaa şimdi onu düşünüyom göbeğim neden çıkmadı bebiş büyümüyo mu kontrol günü bi gelse falan filan işteee![]()
ama seninki farklı canım, zaten bu ayda olmayacak birşeyi kafana takıyorsun.
aşının zararı yok da hamileyken yaptırılabiliyor mu bilmiyorum. ama bütün kadınlara öneriliyor. ben gittiğimde sorarım sizler için de. aşının yüksek koruma sağladığını duymuştumdoktorun ne güzel detaycıymış canım kontrol süren bitti çalışmaya devam dememiş bak sebebi araştırıyoo
aşının bi zararı varmıymış canım bide aşı 100 de 100 koruyomu acaba bizde yaptıralım