Ben geldim.Cuma günü yoğundu işyeri oyüzden yazamadım pek.Dünde çarşı işlerimiz vardı.2 tane kendime pijama takımı,emzirme atleti ve sütyeni felan aldım.Kızlar pijama takımları çok pahalıydı ve mavi tonlarında da yoktu hiç güzel model.Pembe ve krem aldım.Kv görünce hemen niye mavi almadın dedi.Bebişler erkek diye benim takımlar da mavi olacak diye bir şey yok de mi canlarım.Sağlık olsun yeter ki.Hepsini bir ara paylaşacağım sizlerle.Bugünde bebişlerin odasıyla ilgileniyoruz.Mobilyaların tozları alındı.Şuan yıkanma aşamasında bebişlerin eşyaları felan...Ortalık karışık durumda.Her tarafta battaniyeler,yorganlar,yastıklar,nevresimler,kundaklar asılı.Daha da makina çalışıyor ve kıyafet faslına yarın ya da salı ancak geçeriz.Bebişlerde iki tane olunca maşallah teyzeleri biraz karışıyor ortalık.Bu hafta yıkama ütüleme işlerimizde biter inşallah.Havalar kötü olmasa daha çabuk kurur tabi çamaşırlar ama ne yapalım sağlık olsun...
Dün eşim canımı çok sıktı.Saçma sapan bir şeyler için.Ağladım dün ve bugün bir sürü...Başıma ağrılar girdi ve hala geçmedi...
Hepinize çok teşekkür ederim tek tek...
Hafzak ım,Seyzen'im,Meessttraa'mm,Peri'm,Vitoş'um,Asos'um ve unuttuğum kim varsa...Annemi ve beni merak etmişsiniz,çok şükür annem daha iyi.Tansiyonun etkisinden gözleri etkilenmiş yine.Allah ım acil şifalar versin inşallah tüm hastalara ve anneme.Rabbim kimsenin gözünün ışığını elinden almasın.Çok zor bir durum..
PERİM çok umutluyum inşallah senin bebişlerde gelecek bu ay...Ablan içinde sağlık olsun,Allah ım kendilerine ve çocuklarına sağlık versin...
Vitoşum eşin işten çıkmış,Allah ım daha iyi,bol kazançlı,hayırlı bir iş nasip etsin inşallah en kısa zamanda.Bebişin bol kısmetiyle gelsin...
Kaplang canım bazen her şey dört dörtlük yolunda gitsede sonuç olumsuz olabilir.Oyüzden hiç belli olmaz bu işler.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah.Olumsuz düşünme,inşallah bebişin veya bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar...
Allah ım kimin ne derdi sıkıntısı varsa bir an önce yar ve yardımcısı olsun inşallah cümlemizin...Hayırlı bebişlerle dolsun inşallah önce göbişleriniz,sonrada kucaklarınız.Amin...
Ayrıca yarın sabah kontrolümüz var.4 hafta oldu bebişler büyümüştür inşallah teyzeleri...Ciğer geliştirici iğnemizi olacağız artık galiba,erken doğum riskimiz olduğu için.Hayırlısı ile Allah tan bir şey olmazsa 30.haftamız çarşamba doluyor.Bakalım yarın ne diyecek dr um.Ona göre doğum öncesi iznimi yazdıracağım İnşallah.Bizde durumlar böyle canlarım...