• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kaplang canım senin adına çoook mutluyum inaan:62:
Hastaneyi bir saat sonra araaaa:52: Sonuç çıkar 1 saate :52:
Ahh tatlım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Burda herkes seni çok iyi anlıyor.:16: Rabbim biliyor en hayırlı zamanı. Değer sanırım 50 ve üzeri çıkmalı ama senin akşam yaptığın test bu kadar koyu çıktıysa:nazar: Değerinde 300-500 arası çıkar bence :62:

aradım ama çıkmadı dediler bende dedimki ilaç kullanacağım sonuç çok acil öğrenmem lazım 1 saat sonra arayın dedi bakalım bekliyorum çok heyecanlıyım tarif edilmez duygulardayım beni anlıyorsuz değilmi

aradım ama çıkmadı dediler bende dedimki ilaç kullanacağım sonuç çok acil öğrenmem lazım 1 saat sonra arayın dedi bakalım bekliyorum çok heyecanlıyım tarif edilmez duygulardayım beni anlıyorsuz değilmi

Seni anlamaz olurmuyuz canım tabikinde anlıyoruz aynı yollardan geçtik ben bide randevu alamadım 10gün daha bekledim nasıl sabrettim hayret ettim zaten...ama sonuç pozitif seninde öyle olacak....

günaydıınnnn:16::16::16::16::16: :3::3::3::3::3::3:

ne güzel kalabalık bir sabaahhhhh...herkesi öptümmm...:54::54::54::54::54::54:

kaplangg değerinnn üçyüzbeşyüz üçyüzbeşyüz çıksıınnn :52::52::52::52::52::52:

predictor olduğunu tahmin ettim sorim dedim...en güvenilir testlerdenn..yine de sonuç alalım kanda halaylar kesinleşsin....:16::16::16::16:

kuzumcummm aşıllamamm tutsun bu ayyy

eger tutmasada tüplü dalış yap anacımm hemm bakk
bir taşla 2 -3 kuş vurr
kızımm bakmaaa öyle kolay değiş hamişşş olmakkk
tabi kişiden kişiye göre değişşyorrr amaa olsunnnn

daha temizz
tek seferde 2 çıkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlısıyla geldin kuzucugunnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inananmıyorum sana yemin ederim kaplang sabah işe gelirken dedim ki inş.allahım hayırlı bir haber alırım hemen topige gireyim bakayım belki kaplang hamiledir dedimmmmmmmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeee şükürler olsun ki rabbime haberini aldımmmmmmmmm çok ama çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmm kan testinin 5 den yukarı olması yeterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım çok güzel degerin olacak inan bana kızzzzzzzzzzzzzzzz belkiiiiiiii ikizidir ayy hadi inş.allahım hayırlısıyla kucagına da alamyı nasip etsin canım amin............. Tey tey tey çalsın davullar halayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn başlasınnnnnnnnnnnnnn tahminimide söyleyeyim bence erkek bebek geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hadi kızlar bugün topik coşssunnn şenlesinnnnnnnnnnnnn gebiş var gebişşşşşşşşşşşşş :49::49::49:

Bu arada hamınıza günaydınnnnnnnnnnnnnn yaladık öptük

candost hayırlı dogumlar olsun canım çok az kalmış tek sesde rabbim kurtarsın hepimizi amin.......

inşallah canım arkadaşlarımdan söyleyenlerde var ikizdir belki diye 3 tane yumurtam vardı çünkü ayrıca okadar sorunlu bir aşılama geçirdikki tarfikte kaldık geç vardık 36 saatten önce aşılamam yapıldı hiç umudum yoktu sorunlar çıktı diye ama allahıma şükürler olsunki banada nasip etti dualarımı duydu testi ilk gördüğümde aklıma sizler geldiniz ilk silere dua ettim :64:
:64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım nil güzel isimmm benimde hoşuma gittiiiiiiiiiiiiii

ama tavsdiyem yakın tanıdıklarına fln söyleme isminiii
cünkü herkes öyle hitap ediyoo ve isimden soguma olmasın sonraaa

bak ben zeynep ten sogudum soguyacagımmm

evett pojoumm yaa aynen öylee olur mu olmaz mı derken kac ay gecti :)) insallahh seninde haberini alırızz :)) bi bakarızz dogurmussunn :)) NİL düşünüyoruz canm ama daha kesin netlestirmedik :) bade,sıla,derin bunları da düşünmüştük ama eledik :) bi bakarsın onlardanda koyabiliriz sence?nasılsınn kuzucummm

ne güzel isimleerrr...zor karar yau..benim de favorim nil, derin, doğa..birde çevremde çok var ama sevdiklerim ada, nehir, defne....

bir taşla 2 -3 kuş vurr
daha temizz

amiiinn bitaneemm amiiinn ağzın bal yisiinnn :54:
olmazsa belki 1 kez daha aşılama olur,sonra tüplü dalışşş

inşallah canım arkadaşlarımdan söyleyenlerde var ikizdir belki diye 3 tane yumurtam vardı çünkü ayrıca okadar sorunlu bir aşılama geçirdikki tarfikte kaldık geç vardık 36 saatten önce aşılamam yapıldı hiç umudum yoktu sorunlar çıktı diye ama allahıma şükürler olsunki banada nasip etti dualarımı duydu testi ilk gördüğümde aklıma sizler geldiniz ilk silere dua ettim

Kaplooşş aşımama mı yaptırmıştıınn seenn
eee anlat o halde biraz ,nasıl oldu,neler yapıldı
aşılamadan önce ya da sonra ayrıca ilişki oldu mu :26:
ben de aşılama yaptırıcam bu ay :31:

bir taşla 2 -3 kuş vurr

daha temizz

konudan konuya atlıyorumm :27::27::27::27: hamiş olmakta kolay değil, sonrası da dün akşam en yakın arkadaşım arıyor..2.ci bebeği 8 aylık oldu..emmeyi bırakmış..napıcam ben diye ağlıyor..kendini terk edilmiş hissediyorsun diyor...3 gündür emmiyormuş..hah dedim çok deneyimliyim ya bana soruyorsun dedim :9::9: kime ağliim diyor annesi çok yaşlı...sütü bıraktı diye depresyona girmiş canım benim...
şimdi de arıyor emdi diye allam yarrabim sıkılmış işte demekki özleyince geri başlamış..artık onunda bir kişiliği var...ahhh anneleeerrrr...:34:

anlatasım geldi...:16::16::16:

canımmm nabersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iiyiimmm vitommm vitoommmm..özlettinizzz amaa yauu :16::16::16: şurda nerdeyse 1 yıl olacak..

sende küçük vito da iyimişsiinizzzz çok şükürrr.....:nazar::nazar::nazar::nazar:

zeynepten soğumaaaaa ama yaa...söyle kesin değil de çevrendekilere...

biarkadaşımda şöyle dediydii irem karar vermişler bebeğe, doğum sırasında birden tuğçem geldi demiş...hatta kocası şaşırmış nasıl yani diye..hiç düşünmemişler çünkü...yani o anda bebeği görünce diline gelmiş...ne mucize bişidir doğum yaa...

Maystrooommm sen nerlerdesin bebişimm
eşinin yanındasın di mi,ank. dışında
çalışmıyo muydun sen,ayrıldın mı noldooo
pelin noldoooo :53: :1:

konudan konuya atlıyorumm :27::27::27::27: hamiş olmakta kolay değil, sonrası da dün akşam en yakın arkadaşım arıyor..2.ci bebeği 8 aylık oldu..emmeyi bırakmış..napıcam ben diye ağlıyor..kendini terk edilmiş hissediyorsun diyor...3 gündür emmiyormuş..hah dedim çok deneyimliyim ya bana soruyorsun dedim :9::9: kime ağliim diyor annesi çok yaşlı...sütü bıraktı diye depresyona girmiş canım benim...
şimdi de arıyor emdi diye allam yarrabim sıkılmış işte demekki özleyince geri başlamış..artık onunda bir kişiliği var...ahhh anneleeerrrr...:34:

anlatasım geldi...:16::16::16:

oıyy yaa amaa kızzz napsınn yaa hakkatennn üzüldümm heeeeeeeeeeeeeeee

iiyiimmm vitommm vitoommmm..özlettinizzz amaa yauu :16::16::16: şurda nerdeyse 1 yıl olacak..

sende küçük vito da iyimişsiinizzzz çok şükürrr.....:nazar::nazar::nazar::nazar:

zeynepten soğumaaaaa ama yaa...söyle kesin değil de çevrendekilere...

biarkadaşımda şöyle dediydii irem karar vermişler bebeğe, doğum sırasında birden tuğçem geldi demiş...hatta kocası şaşırmış nasıl yani diye..hiç düşünmemişler çünkü...yani o anda bebeği görünce diline gelmiş...ne mucize bişidir doğum yaa...

ya valla bende herkese öyle diyorummm
isim daha net değill
bebeğimi kucagıma alınca bakıcam yüzünee vee hangi isim yakısırsa onu koyucam
eşimde bana bıraktı ztnnn
aman o aklına Rahime gelmesinde ne koyarsan koy sıkıldım isim muhabbeti,nden diyoo

amiiinn bitaneemm amiiinn ağzın bal yisiinnn :54:
olmazsa belki 1 kez daha aşılama olur,sonra tüplü dalışşş

Kaplooşş aşımama mı yaptırmıştıınn seenn
eee anlat o halde biraz ,nasıl oldu,neler yapıldı
aşılamadan önce ya da sonra ayrıca ilişki oldu mu :26:
ben de aşılama yaptırıcam bu ay :31:

bojummm canımmmm...:21::21::21::21: o kadar yımırtan nasıl tutmadı hala şaşırmaktayımm...

ilişki olayını doktora sor muhakkak..bizimki bişi olmaz dediydi. ama benim içim rahat değildi. birde babamlar vardı evde o yüzden pek bişi olmadı..bazı doktorlar olabilir. diyor bazısı test gününe kadar yasaklıyor..anlamış değilim ben..aşılamadan umudumu kesmiştim ama kaplang umut oldu yine bana...:16::16::16::16::16:

Maystrooommm sen nerlerdesin bebişimm
eşinin yanındasın di mi,ank. dışında
çalışmıyo muydun sen,ayrıldın mı noldooo
pelin noldoooo :53: :1:

ohoooo bojummm ben mayısta işten ayrıldımmm...çalışmıyorumm..gidip geliyordum kocamın yanına ee patronla didiş didiş olmadı..hadi bana eyvallah dedimm...şimdi erzincandayız...birkaç güne erzuruma geçicez...:18::18::18::18: ankara yalan oldu...bebek uğruna kariyerden vazgeçtim..:53::53: ama planlar tutmadı yine olmadı..ankara da olsaydım..misafir ol gel bana derdim 2 hafta önce....:51::51::51:

pelin? :44::44::44::44:

oıyy yaa amaa kızzz napsınn yaa hakkatennn üzüldümm heeeeeeeeeeeeeeee

ya valla bende herkese öyle diyorummm
isim daha net değill
bebeğimi kucagıma alınca bakıcam yüzünee vee hangi isim yakısırsa onu koyucam
eşimde bana bıraktı ztnnn
aman o aklına Rahime gelmesinde ne koyarsan koy sıkıldım isim muhabbeti,nden diyoo

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: haklı adam yaaaa 9 aydır dırdırdırdırdııırrrr....

kızlar ben yine dellendimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şimdi konu uzun sizide sıkmam istemem amaaaaaaaaa

şimdi benim eşim in iş yeri battı bilynuz işsizz

bizim evin kirasıda 750 subattada zam gelirrr

benim kayınvelidenin kankasının kaynanası öldü gecen haftaaa
onun evide bizim bir iki mah altımızdaaa
diyolarkii gelin buraya tasının kirasıda 600 fln olurr
birkaç yılda zam yapmayızzz
oturursunuzz

ben eşimle konustumm
oraya gitmemm dedim ölmüş kadının evinee yeni dfogmus bebekle gidilirmi kızlar yaaa
tamam evim çok güzell benim şuankii e maddi olarakta sıkıntıdayızzzz
o eve benden daha asagıda mezarlıga bakıyooo ara sokakta evin içi berbatt düzensizzz

ben eşime dedimkii bak cocuk olucakk ben zorlnacamm
senin annenlerin oraya bomontiye tasınamayız kiraalar 1000 den baslıyoo
benim annemlerin oraya geri digderizz daha uyguna buluuruz hem benm içinde rahatlık olur anneme yakın olurum.orda birsürü tanıdıgım insan varr.Tasınmısklen bu evden daha berbat biryere gitmemizin mantıgı yok !!!
hem burasıı öyle biryerkii tek otobüs varr heryere gitmek için bir ton yol yrü yada taksi cagır
ama annemlerin orasııı çok rahat heryere yakın yürümemesafesii

neyseee
biz eşi,mle hallettik bu konu kapandıı 2-3 gün önee

dün kayınveldem annemi aramış gel ikna edelim bunları oraya geçip otursunlar diye gidip evlerine konusalım demişş
annemde ben oraya gitmlernden yana değilim.sen istiyrsan git konus demişş
mantıgı yok demişş

ayy aksama gelir burayaa şimdiden sinirlendimm..
kendisi bomontide oturuyıoo
madem cok bizi düşünüyo kendi evi kira fln vermiyoo
kendi geçsin orayaaa
biz onun evine geçelimmm haksızmıyım
ama şimdi evinden cıkta denilmyoo
hep böyle kötü yerlere layık görüyolar bizi sinir oluyorum
evlenmeden öncede derelerde ucuza kira bulurlar geçip otururlar demişlerdii
babam nasıı sinirlenmiştii
insan cocugunu böyle yerleremi layık görür diye
öf çok sinirlendim yaaaaaaaaaaaaaaa

bojummm canımmmm...:21::21::21::21: o kadar yımırtan nasıl tutmadı hala şaşırmaktayımm...

ilişki olayını doktora sor muhakkak..bizimki bişi olmaz dediydi. ama benim içim rahat değildi. birde babamlar vardı evde o yüzden pek bişi olmadı..bazı doktorlar olabilir. diyor bazısı test gününe kadar yasaklıyor..anlamış değilim ben..aşılamadan umudumu kesmiştim ama kaplang umut oldu yine bana...:16::16::16::16::16:

sorma maystroomm yaaa ben de anlamadım :53:
hayırlısı değilmiş demek ki
bu ay nolcak bakalım
yarın gidicem,kaç yımırta var nedir,ne zaman yapıcak inneyi öğrenicem

ohoooo bojummm ben mayısta işten ayrıldımmm...çalışmıyorumm..gidip geliyordum kocamın yanına ee patronla didiş didiş olmadı..hadi bana eyvallah dedimm...şimdi erzincandayız...birkaç güne erzuruma geçicez...:18::18::18::18: ankara yalan oldu...bebek uğruna kariyerden vazgeçtim..:53::53: ama planlar tutmadı yine olmadı..ankara da olsaydım..misafir ol gel bana derdim 2 hafta önce....:51::51::51:

pelin? :44::44::44::44:

salla gitsin kuzumm
çocukta yaparsın kariyerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende vazgeçtimk ariyer hayatımdann
evimi karısı odummmmm

sıkıntıdan öldümmmmmmmmmmmmmmmm :1::1::1::1::1::1:

Back
X