- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
- #22.041
canım içerde sonuçta kanamam ve inan bazen kanama diye gördükleri şey boş çıkıyo bana bi doktor 1 cm. Kanama alanı var dedi daha kesem 3 cm idi düşün başka doktora gittim hiç bişey yok dedi dışarı çıkan kuvvetli bi akıntın olmadıkça hiiiiiiiiiiiiiiçççççç korkma bak kızını doğuran vitoşumuzun kesesi bile zedelenmişti parça gelmişti ondan ama zeynebimiz geldide gelin olacak teyzesiiii
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için zaten kanamam olmadı ama canım sıkıldı kanamam olur diye korkuyorum açıkçası inşallah kanamam olmaz herşey rabbimden hayırlısı ne ise o olsun diyorum
ter kokusu da hiç çekilir gibi değil maalesef benim çalıştığım yerde de öyle adam bir hafta aynı kıyafetle geliyor işe kokudan yanına yanaşılmıyor yaşı başıda var adamın bir şey de söyleyemiyorum çekiyorum kokusunu resmen odaya giren kim olursa sizin oda kokuyor camları acın biraz diyolar camlar hep acık zaten diyemiyorsun haftada bir yıkanıyor bu arkadaş koku bundan geliyor diye erkekler çok pisler Allah yardım etsin canım ikimize de