- Konu Sahibi Masalsularam
- #22.281
Ben de seni yerim canımmmmm keseciği tam göremedik işte kuzummmm daha erken pazartesi görünür inşallah teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiicanım keseciğini yirim yaaa
noldu nettin bakayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Seyzoşummm inşallahhh bitanemmm inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgözün aydın periim. inşallah kalp atışlarını da duyacaksın pıt pıt pıt![]()
ayy canım benimmmmmmmmmmmmm sağol deroşummm sen nasılsın iyisiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiinoktası virgülü virgülü yavrusuna dönüşesice hadi hayırlı olsun. canım vitom bunlar güzel şeyler iyi olmana çok sevindim![]()
Asosumm canım bu kadar dert etme akışına bırakkk Allah korusun kanamalardan daha tehlikeli bişey varsa o da senin sürekli karamsarlığa kapılman rahat ol be canımmm yiyecek ekmeği vardır kuzunun bişeycik olmaz Allahın izniyle... Özel durumunu biliyorum o yüzden de endişelendiğinin farkındayım ama takma kafana lütfen herşey yolunda işte tadını çıkar artıkhepinize kocaman tesekkur ediyorum kizlar sagolun.. sıkıntı olan sey bu seferde bebegin rahminde kanaama bitmis digerr rahimde kanama varmis zaten azicik yurudum diye hemen basladi lekelenmem hairlisi artik dua edin bizlere teyzelerii....
vitom iyi olmana cok sevindim masallah
perim kese karindan hcg 6000 lerdeyken net gorunuyo sıkıntı yok yani pazartesi gorursun insallah annesiii...
hepinizi optuk teyzeleriiii
ne koşturmacaydı yaaaa... evdeyimmm sonundaaaa...
seyzeniimmmmne güzel kıyafetler onlar öyleeeee...nazar boncuk takıver hepsineeee..maşallah sizee..
perimmm canım senin adına çok mutluyuz hepimizzz...pazartesiye az kaldıı...dr da hamilelik var diyorrr
tadını çıkarma zamanııııı inşallah sağlıklı, güzel bir hamilelik geçirirsiiinnnn...
bojummmm haydi bakalıımmmmm tüp deneyimlerini senden dinlerim artıııkk..gonal f mi verdi iğne acaba? :44::44::44::44: artık son kalanlar toplu tüp denicek sanırımmm
asosum küçük erkeğin mi geliyorr..benim tahminlerim totemlerim gibi tutmuyo...biletim de amorti bile yok zateeennn...:26::26: 2.rahimde ki kanamanın bebeğe zararı olacağını sanmıyorum...o bireysel takılıyo demek ki..bak bebeğin de gayet sağlıklıymıışşşşş...
adooşşşş ne güzel iyice dinleennn...sonraaa uykusuuzz her geceeeeeeyavrıımmm doğumda adımı söylemeyi unutmaa umarım liste kabarık değildirr sıra geliir banaaa...
vitoommmm çok normal bu halleeerrr...kızlar yazmış zateeennn..havalar biraz düzelince al bebeğini yanınaaa at kendini dışarıı...ikinize de hava değişikliği iyi geliirr bence...
ne güzel capcanlı bir listemiz var..aşağı liste biran önce sıfırlansıınnn...
veeeee 2013 hepimize sağlık, mutluluk getirsinn..azcık para da getirse hiç fena olmaazzz...
ve yılın son güzel fotosu perininnnnn pozitif testiii....bu 2013 te de şantiye yengeliğine devam gibi görünüyooorrr
yılın vızvızııı zeytiinnnn![]()
Mesoşummmmmmmm hoşgeldin evine kuzummmmm Ankaraya geldin dimiiiii. Görüşelim bi ara cancaazımmmmm