- Konu Sahibi Masalsularam
- #22.661
Perim,canım benim ben kötü bir niyetle söylemedim zaten.Allah şahit ki,bunu sende bence şimdiye kadar anlamışsındır seni kardeşim gibi görüp sevdiğimi,nasıl içten olduğumu sana karşı...
Seni üzmeyi kesinlikle istemem.Sadece ben söylemek istedim,senden de bebişlerimin teyzesi olarak bir şeyler bekledim.Yoksa bende öyle takıntılı birisi değilimdir.Burayı ailem gibi benimsemiş olmanın verdiği bir şeyle yazdım.Yeri geldi ailemize anlatmadığımız şeyleri birbirimizle paylaştık burada.Özür dilerim perim ve kızlar yanlış anlattıysam kendimi,yanlış anlaşıldıysam...
Hakkını helal et perim...
Kuzuuuuum ağlatma beniiii........ Gel burayaaa
Canım benimmmm.. Tamam geçti bitti konu, ikimizde birbirimizi biliyoruzzz. Hiç gerek yok bunlaraaa
Bende sana çok değer verdiğimden bu kadar ufak bi sebepten öyle yazmana üzüldüm. Ama geçti işte bebişim... Sıkma sen canınııı hadiiii hoppppp kendimize geldikk....
Yarın senin en özel en güzel gününn, hayatının ennn mükemmel anını yaşicaksın hemde bir değil iki kez. İki mucizeye şahit olacaksın... Allahım yardımcın olsun arkadaşım. Yanındayız hep... Kokuları burnuma geldi şimdiden çok seviyorumki ben Akınımla Anılımı... Kendine gelebildiğinde yaz bebişimmm inşallah sorunsuz ağrısız geçer....
Dün gibiii herşey gözümde yazıp ağlayıp ağlatmak istemiyorum zaten çok hassasız...
Seni seviyorum tatlı dillim melek kalplimm abooo trip de atarmış len banaaa
Dualarım seninle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm