- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
- #22.781
Sevincimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Bugün internetin azizliğine uğradım doğru düzgün çalışmıyor beni sinir etti . Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış eşi doktora göstermiş değeri ne kaç haftalık diye zahmet edip sormamış sinirlerim tepeme çıktı haftaya gelsin ultrasonla bakalım dış mı boş mu gebelik diye hastanenin sitesinden değerlerimi gördüm ama anlamadım ki bir yorumlar mısın Beta HCG >1000.00 dil beta HCG 6338 bunlar ne anlama geliyor normal mi her şey doktor kesin hamile demiş ama of anlamadım ya :18:
medmusummm canim benim masallah ya cok mutlu oldum benim 4-5 gun gecmisti benimde 6000 lerde dedi dr um karindan kese direk gozukur git gor keseni..
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:119: cok sukur periyle ayni ayda hemde saka gibiii
:119: medmusum pidilgam:119: rabbim tamamina erdirsin insallah
perim hemen eskidin bak nasil suruduysen ayakini masallah
:119: alyam aybicem messiiimmmm bojoomm hadi sira sizde insallahhh