ilk sayfaya baktım idilgam ve medmus hamileymiş.

Çok sevindim,dualarımız kabul oldu.İdilgam canım,tazecik annem seni çoooookkk seviyorum.Hayırlı uğurlu olsun,Allah ım tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallah...
Darısı da Alya'ma,Miskamber'ime,Meessttrraa'ma,Eerdgn'ıma,Bojou'ma olsun inşallah.Bojum tüp bebek çalışmalarına başlamış inşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda...
Alyam güzel annecik adayım senin yazdıkların okadar güzelki,verdiğin bilgiler.Senden çooooooooooooookkkkkkkkkk süper bir anne olacağı kesin.Allah ım sana da nasip etsin inşallah en yakın zamanda...
Meestrram sen nasılsın canım benim.Hepinizi çoookkk özledim...
Perim bebiş nasıl?Kuzum bir zamanlar ben hamilelik yakışıyor mu diye bebişler yokken tabi kırlent koyardım ayna karşısında bakardım

duygulandım,bak şimdi çok şükür 9 ay geçti o koca göbek büyüdü ve gitti bile.Ozamanlarda ayrı güzeldi ama.Göbeğimi özledim şimdiden :) Seninde yakında büyümeye başlar inşallah...
Ben 64 le hamiş kaldım şuan 69-70 arası kilom ama göbüşte şişlik var biraz...
Asosum,Işılım,Enderfts im,Hafzağım,seyzenim ve unuttuğum her kim varsa sizlere de Allah ım kolaylık versin.Doğumlar yaklaşıyor...
Eylemim sıra sende inşallah,Rabbim sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin....
Kızlar bu arada benim minik oğlanlar sütümle doymuyor,anca mama yiyorlar teyzeleri :) Emiyorlar ama çerez niyetine.Sonradan da üstüne mama veriyoruz.Özellikle de geceleri ikisi birden uyanıp ağlamaya başlayınca hemen mama vermek zorunda kalıyoruz.1 kutu mamamız bitti bile...İnşallah zamanla sütüm daha da artar.En azından doyuramasam da kuzucuklarımı ne emseler o kar anne sütü olarak.Bende durumlar böyle teyzelerimiz.Günler yorucu geçiyor.İlk günlerde kıyafetleri çok fazla değiştirmek zorunda kalıyoruz.Göbekleri düşmediği için bezlerini çok yukarı çekemiyoruz,bu nedenle de çişleri kıyafetlerini ıslatıyor bazen.O kadar aldığımız hastane çıkışı ve kıyafetleri zar zor yetişiyor.E birde kış günü kurumaları zor oluyor.iyiki de fazla fazla almışız.Aklınızda bulunsun kış bebklerine kıyafet daha çok alın.Çünkü kat kat giydiriliyor.Bu arada uykusuzluk hat safhada oluyor.Geceleri bir akın bir anıl uyanıyor.Dün ilk defa yatağıma uzandım kayınvaldem ben bakarım bebişlere dedi.Saat 12 ye kadar da emzirdim ikisinide.Gecede kv mama vermiş.Saat 7 ye kadar uyumuşum 9 gündür ilk defa...