• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Gúnaydin canlaaaaaarrrrr. Seyzosumla Derosumm okul basliyor bugunnnn sular seller gibi gecsin izin gununuz gelsin canlarrr :16:

Paybisim belki test yapacakti bugunnnnn anooooyyyyyyyyy :52::52::52: Yani icime doguyor paybisim de mesosum da hamis benceeeeeee :52:

Esim izinli bugun kizlar disari cikicaz biraz gelince bakarim tekrar opuyorum pembis yanaklarinizdannnn

herkese musmutlu bir hafta dileriiiiim :16::16::16::16::16:
perrriiiim teşekkür ederim fıstığım. çok incesin... ama yakında tombik olacaksın ooooh :1::1::1: hadi gez toz keyfine bak :54:

günaydııııınnnnn

nasılsınız güzel hatunlar canımcımlarımmmm cumartesi patrondan özel izinliydim işe gelmedim çok güzel dinlendimmm :16::16::16:
ama sabah yine kalkmak istemedim yaa

seyzeniiimm canım şimdi nasılsın ağrın sızın var mı kayınv. yanında mısın raporun kaç günlük oyy oyy damadım iyi olsun yeterki annesi ama sende iyi ol bitanem kendine dikkat et önce senin sağlığın gelir :54:

periiiimmm eltine çok ama çok üzüldüm ama anladığım kadarıyla sorunlu bi gebelikmiş zaten yine olur inşallah sağlıkla sıhatle gelir bebişi yakın zamanda :5:

messim paybicemin haftası sanırım bu hafta hep çifter çifter hatta üçer üçer haberler aldık şimdide öle olacak inşallah çifte halay çekicez:21::21::21::21:

:119: gunaydin kocaman herkeseeee :119:

perim keyfine bak gez gebeliginin tadini cikar

seyzenin dergunum hayirli donemlerrr örtmenlerimmm

aybiceemmmm messsiiimmm haydiiii hayirli haberlerle gelin bu hafta insallahhh

:5: ben kocami ozledim ama cok ozledim :5: allahim kimseyi esinden ayri birakmak zorunda kalmasin hele bu donemde :14: insallah aglayan bebektir bu

günaydıınnnnn çoooooooooooooooooookkk güzel bihafta olsuunnnnn...:16::16::16::16::16::16:

seyzoşum nasıl olduunnnn? daha iyisin sanırımmmm...

asosum anlıyorum seni...geliversin kocacın hemen....:16::16::16::16:

aybikeeeeemmmm nerdesiiiinnnnnnn...bugün bideneyebilir test evdeee....belki çıkaarrrr....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

benim 17 si pazara geliyor..pztsi regl olmazsam kan vericem canlar....öncesinde erken gebelik testlerinden denesem mi diyorummmm...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hepinize teşekkürler...umarım verebiliriz güzel haberi.....dediğim gibi umudum yok fazlaaaa...işin tek güzel tarafı 2 haftayı hamile gibi geçirmem :9::9::9::9::9::9: karnımın şişkinliği farkediliyo epeyce.....:27::27:

çarşamba akşam üstü yemekten sonra sancılarım şiddetlendi. Sağ yanımda oluyordu birkaç gündür
artık ağlama seviyesine gelince eşime dedim beni doktora götür ama biz ilçedeyiz tabii önce devlet hastanesine gittik maaalesef bana dokunmadılar bile biz bişey yapamayız diyarbakır a gidin dediler biz de hemen yola çıktık eşim 1 saatlik yolu yarım saatte aldı hemde nasıl bir yağmur allahım ben yolda dualar ede ede geldim bi yandanda diyorum noolur oğlum iyi oldum ben bu acıyı çekmeye razıyım...
çok uzatmıyım fakülte hastanesine gittik kadın doğum uzmanı var diye hemen kan aldılar idrar ultrasona girdim tabi sancı tam gaz devam ediyor 10 üzerinden 8,5 o derece
ultrasonda bebişimi görünce ohhh doktorda demez mi oğlan galiba diye bizimki fırsattan istifaade göster hemen pipiyi :1: Moralim düzeldi tabi. Sonra beni sedyada beklettiler biraz sonuçlar çıkana kadar parol serum verdiler benim sancıda böylece bitti. Sonuç:
Gebeliğe bağlı orta derece sağ böbrek büyümesi ve enfeksiyon. O akşam k.validemde kaldık ama ben gece 4 te yine uyandım yine aynı sancı eşimde benimle birlikte evi dolaşıyoruz geçsin diye ezanlar okundu yok geçmiyor sıcak su torbasıyla falan biraz hafifleyince ben sızmışım ertesi gün yani dün hemen doktoruma gittim sancı yine vardı hemen baktı rahim ağzı kapalı bebeğin suyu iyi kilo almış bi sorun yok dedi beni ayağa kaldırdı arkamdan bi sağıma bi soluma vurdu ben sağda bağırdım :1:
Hemen ürolojiye git dedi. Bi doç. Dr vardı gittik baktı böbreğin durumu çok kötü seni 4 ay idare etmez tel takıcaz yarın gel takalım dedi.belden aşağısını uyuşturup idrar yolundan tüple gireceklermiş... Ben eşim şoktayız tabiii :53: Kadın doğum uzmanımıza soralım dedik çıktık ben hep kıvranma pozisyonu tabii. Doktorum da bi bana baktı bi sonuca taktırın dedi... Ama yatış yapınca bana haber ver erken doğum riskine karşı fitil vericem dedi. Aman allah ım eşimin kan beynine sıçradı. Ben algılayamıyorum bile olanları erken doğum riski!!! Varr ben daha 22. Haftadayım :53::53::53::53

benim eşim 1000 düşünür 1 yapar. Hemen başka bi dr arkadaşını aradı. Sonuçları okuduk. Senin böbreğinde büyük bi hasar yok başka doktorlara görünün dedi. Ilk önümüze çıkan hastanedeki sıra olmayan doktora gittik durumumuzu anlatttık kapsamlı bi muayenenin ardından tele gerek yok ilaç kullan bir hafta gözlemleyelim öyle karar verelim dedi. Ben yine doktorumu aradım tamam kullan ilaçaları dedi. Neyse biz ertesi gün için yani bugüne yine bi doç. Tan randevu aldık. Ve dün geceyi hafif ağrılarla atlattık. Sabah 8 de doktorla görüştük. Ultrasonda baktı büyüme durmuş küçülme var sancının sebebi belki bir taştı kanala girdi yada önü açıldı 10 gün bekleyelim duruma göre harakat ederiz sen ilaçalara devam et dedi ve biz evimize döndüük.
Yani durum bu kızlar.
Gebeliğe bağlı sağ böbrek büyümesi oluyormuş bu normalmiş çoğu gebe bunu farketmezmiş bile ama sancı da olunca taştan kumdan şüpheleniyorlar tabii mr çekemedikleri için kesin teşhis koyamıyorlar bende çaresiz ilaçları kullanıyorum. Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize...
Sizde dikkat edin kendinize hamişler bol bol bol su için. Idrarınızı hiiiiç bekletmeyin azıcıkta olsa hemen yapın ve sakın üşütmeyin belininzi sıcak tutun.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın... :26::26::26:
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et :16::16::16:. Ayrıca iyi oldu sağ tarafa yatmamak gerektiğini öğrendiğimiz.

perdoşum bitanem her işte bi hayır vardır. Allah gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar kuzum.... Inşallah eşin çok daha iyi biyerde, daha mutlu olacağı bi işte çalışmaya başlar. Sne canını sıkma kuzum :16::16::16: Insan en ufak olumsuzlukta bebek fikrine ara vermeyi düşünüyor sanki şuan için o bir lüks gibi... Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu hiçbişeyi düzeltmiyor inan. O rızkıyla gelir bitanem. Onun haberini alınca herşey düzelecektir belki. şans getirecek bebeğiniz size... :16:

Ya şu ev tipi aşılama yöntemi hakkında bişey söylemek istiyorum. Bende yabancı bi sitede görmüştüm. Tam anlamıyla saçmalık arkadaşlar. Aşılamada kullanılan kanül, ince uzun bi boru şeklinde ve epeyce ileri gittikten sonra spermler rahim boşluğuna bırakıyor onun sayesinde. şırınganın ulaşabileceği mesafe penisten daha ileri olmicaktır. O aya denk gelmiş demek arkadaşların. Ayrıca aşılamada en önemli şey spermlerin yıkanması. Sonuçta morfoloji düşükse istersen yumurtanın dibine bırak dölleyemez. Artı aşılamada sürecinde yumurtalar da hazırlanıyor iğnelerle veya ilaçlarla. Neyse kısacası yapanlara bol şans :27::27::27::27:
canım benim,:16::16::16: Sağol iyi dileklerin için. Biraz haksız bir ayrılış oldu, üzüldük, stres yaptık ama yapacak birşey yok. Inşallah hepimize en güzel kapılar açılır her zaman,

kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef.... :43: önce birini sonra diğerini.... çok üzgünüm :50::50::50:
ben de çok üzüldüm:5: çok geçmiş olsun. Sebebini araştırsınlar mutlaka canım. Allah bir daha yaşatmasın.

günaydıınnnnn çoooooooooooooooooookkk güzel bihafta olsuunnnnn...:16::16::16::16::16::16:

Seyzoşum nasıl olduunnnn? Daha iyisin sanırımmmm...

Asosum anlıyorum seni...geliversin kocacın hemen....:16::16::16::16:

Aybikeeeeemmmm nerdesiiiinnnnnnn...bugün bideneyebilir test evdeee....belki çıkaarrrr....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Benim 17 si pazara geliyor..pztsi regl olmazsam kan vericem canlar....öncesinde erken gebelik testlerinden denesem mi diyorummmm...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Hepinize teşekkürler...umarım verebiliriz güzel haberi.....dediğim gibi umudum yok fazlaaaa...işin tek güzel tarafı 2 haftayı hamile gibi geçirmem :9::9::9::9::9::9: Karnımın şişkinliği farkediliyo epeyce.....:27::27:

günaydınn :118:günaydınn :118:günaydınn :118:
aybikemle senden yi haberler alırız inşallah :16::16::16:

günaydınn kızlarr nasılsınızz,yarın son iş günümm izne ayrılıyorum allahın izniyle..evde net yok :( bu zamana kadar dayandım calısmak gercekten cok zorr :// sancım gelmezse 25 subatta sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin..bugüne kadar hep destek oldunuzz :) hersey için cok tesekkür ederimm :) kızımın adını ve doğum hikayesini ilk fırsatta allahın izniyle sizlere yazcam..hepinizi cookk seviyorum ve öpüyorummm..hepinizden allah razı olsunn..

Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef.... :43: Önce birini sonra diğerini.... Çok üzgünüm :50::50::50:

ayy cnm allah sabrını vertsin gerckten zorr:((
en yakın zamanda seninde dediğin gibi saglıklı bir hamilelik geçirip öyle düzgün olsun herbirseyciğii
aman konusamadım öfffffffffff
anladınız benii

seyzoşum nasıl olduunnnn? daha iyisin sanırımmmm...

asosum anlıyorum seni...geliversin kocacın hemen....:16::16::16::16:

aybikeeeeemmmm nerdesiiiinnnnnnn...bugün bideneyebilir test evdeee....belki çıkaarrrr....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

benim 17 si pazara geliyor..pztsi regl olmazsam kan vericem canlar....öncesinde erken gebelik testlerinden denesem mi diyorummmm...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hepinize teşekkürler...umarım verebiliriz güzel haberi.....dediğim gibi umudum yok fazlaaaa...işin tek güzel tarafı 2 haftayı hamile gibi geçirmem :9::9::9::9::9::9: karnımın şişkinliği farkediliyo epeyce.....:27::27:

hadiii bize güzel haberler ver ben çok inanıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaa

nerdesinizz leeeyyn
ne var ne yokk,özlediiiim heee :16:

zilloşlar,bugün dr.a gidiyom kesemizi görcez pıtı pıtılarımızı duycaz inşaallah hayırlısıyla
dualarınızı bekliyom
çok teşekkür ediyom :1:

geçmişi çok iyi okuyamadım canım geçmiş olsun neler yaşamışsın çok zor böbrek ağrısıda hiç birşeye benzemez inşallah en kısa zamanda geçer şikayetlerin tekrardan çok geçmiş olsun

nerdesinizz leeeyyn
ne var ne yokk,özlediiiim heee :16:

zilloşlar,bugün dr.a gidiyom kesemizi görcez pıtı pıtılarımızı duycaz inşaallah hayırlısıyla
dualarınızı bekliyom
çok teşekkür ediyom :1:

güzel haberlerle gelirsin pıt pıtları duymak çok mükemmel bişey rabbim kucağınada almayı nasip etsin

canıımm Seyzoşuumm böbrek ağrın mı vardı bebişiimm
geçmiş olsun tatlıımm,dikkat et kendine,dinlen bol su iç
ye iç yat keyfine bak :16:

sağol bitanem,amiinn
Allah heimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayıı :16:

bugün bebeği görmeğe gideceksin güzel duygular yaşayacaksın bir sonraki kontrol için bekleyeceksin beklemek en kötüsü şöyle portatif evler içide ultrasyon makileri olsa canı sıkıldıkca bakardık şimdi ben şubatın son haftası gideceğim zaman geçmiyor bu gittiğimde belki cinsiyetide belli olur cinsiyeti belli olsa hem isim hem kıyafet bakmaya başlarız yavaş yavaş :)

bugün bebeği görmeğe gideceksin güzel duygular yaşayacaksın bir sonraki kontrol için bekleyeceksin beklemek en kötüsü şöyle portatif evler içide ultrasyon makileri olsa canı sıkıldıkca bakardık şimdi ben şubatın son haftası gideceğim zaman geçmiyor bu gittiğimde belki cinsiyetide belli olur cinsiyeti belli olsa hem isim hem kıyafet bakmaya başlarız yavaş yavaş :)

valaaa hayran hayran okuyorum.Rabbim bizede nasip etsin

slmlarr herkese

perim canımcım çok geçmiş olsun eltine Rabbim sabrını versin ve bidaha evlat sahibi olmayı nasip etsinn

messss kuzummm nber durumlar nee???? ya benim regli belirtileri başladı sanki yüzümde sivilcelerde çıkmaya başladı sözde bugün test yapacaktım elim varmadıı poffff

Back
X