Geçmişe göz atamadım,umarım hepiniz çooooookkkkkkkkk iyisinizdir...
Bebişlerimin bugün banyo günüydü,güzelce yıkadık sonrasında emzirdim ve mışıl mışıl uyudular maşallah...
Bazı tecrübelerimden bahsedeyim sizlere.Uyku düzenleri çoğunlukla 2 saat bazen 2,5 ve üstü oluyor geceleri.Ama gündüzleri 2 saate 1 ayarlanmış gibiler maşallah
Arada uyku sırasında mızırdandıklarında emziklerini veriyorum tekrar uyuyorlar.doğum yapacak olan arkadaşlar sizlerde emzik kullandırmaya çalışın,özellikle uykuya dalarken veriyorum ben sadece işe yarıyor...
Altlarını değiştirirken ıslak mendil hiç kullanmadım,ılık suyla pamukla temziliyorum.Pişik kremi 4-5 tane aldım ama zeytinyağı kullanıyorum şuan için popolarına ve bacak aralarına sürüyorum...
Yazarken bebişler uyandı,birine sağdığım sütü diğerine mamasını verdim altlarını değiştirdim.Babaları yanlarında,bende yarım kalan yazımı yazmaya geldim.Aynı öğünde ikisine birden yetmiyor sütüm.Oyüzden birine süt diğerine mama veriyorum...
Özellikle çift yumurta ikizi olduklarından galiba,çok farklı bebişlerin özellikleri maşallah
Birde bez konusuna değineyim aklıma gelmişken.Prime premium care kullanıyorum.1 pakette milupadan gelen hediye çekiyle huggies almıştık ama ondan hiç memnun kalmadım.Hep sızdırdı,bebişlerin kıyafetleri ıslandı..Prime premium care devam ediyoruz ve çok memnunum.Kızlar şimdilik bukadar yazabildim.Bebişlerin yanına gideyim.Görüşmek üzere...