Eşinize bol bol havuç suyu içirin.Doğal beslenin,keçi boynuzunun biz çok faydasını gördük.Eşim içti.Birde bol bol ayçiçeği ve kabak çekirdeği yesin eşiniz.Bizde hala var :)bir poşet.Eşime kilo kilo almıştım...
Birde biz arı sütü ve polenden çok fayda gördük.3 ay kullandık ve bebişler geldi çok şükür.Bir zararı yok,çok faydalı hemde sayılamayacak kadar çok faydası var.Poleni süte katıp içtik,arı sütüde acı olduğu için birde mide bulandırıcı onunda balla karıştırıp yedik her gün.Bunları deneyin derim kızlar.İnşallah sizlere de faydası olur.Arı dünyası diye bir site var biz ordan almıştık.İsterseniz ordaki bilgileri okuyun,başka yerlerdende alabilirsiniz.Ben bu arı sütü poleni yapıp daha sonrada 2 ay bal çörek otu tarçın kürünü yaptım.Ama bu arada acayip sancılı adet gördüm hastanelik oldum.Dr a gidip karın,rahim ultrasonuna kadar çekildi ve diğer ay hamile kaldım 5 yumurtam vardı maşallah

Bazen diyorum ki iki bebişe bile bakmak teke göre zor,acaba yeterince yetiyormuyum bebişlere.Gerek ilgi gerekse süt olarak

Acaba üçüz ve fazla olanlar nasıl yapıyor.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Biliyorum sizler belkide benden çooookkk daha fazla bilgilere sahipsiniz ama yinede paylaşmak istedim.Çünkü en az sizler kadar bende bebişlerinizi ve mutlu olmanızı,o gözlerinizdeki ışıltıyı paylaşmak istiyorum sizlerle.İnşallah olacak en kısa zamanda.Üzülmeyin,streste çok önemli çünkü.Ben en rahat geçen,bu ay olmaz dediğim ay hamiş kaldım.Normalde bat gelmeden test yapan ben,o ay 4 gün geçti oralı bile olmadım.İnşallah sizlere de mucizeniz aniden çıkıverip gelir...