- Konu Sahibi Masalsularam
- #23.761
Kızlar dün haziran anneleri topiğinde bir arkadaş tedi mağzasında bebek nevresim takımında 13 şubatta indirim var dedi bende akşama eşime yalvar yakar beni oraya götür diye götürdü neyseee baktım beğenemedim güzel yoktu orda eşimde sonra yine bakarsın dedi bende dedim ama bugüne özel indirim vardıııı
dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim lafı varya işte tam yeri bizimki açtı ağzını yumdu gözünü
Sen nasıl bebeğimiz için indirimi beklersin vay efendim bi tanecik bebeğimiz olmuş kaç sene sonra sen ona mı parayı acıyosun ben kızıma herşeyin en iyisini alıcam da sen nelere bakıyosun......... Daha neler neler dedi kendimi çok kötü hissettim başladım ağlamayaSonra oda pişman oldu okadar kızdığına gönlümü aldı ama ne fayda kendimi hala kötü hissediyorum kızım benim için değerli değilmi yaniii
Geçen butikbebeden aldığım patik ayakkabılarada öle yaptı bunlarımı aldın kızıma dedi beğenmedim dedi çok moralim bozulmuştu
Pazar günü hafsa için alışverişe gidicez hiç fiyatlarına bakarsam nolıyııımm en beğendiğimi alıcam görür o ben onu düşünüyorum amayanlış anlaşılıyorum ödesin o zaman![]()
canım bak ben 2 takım aldım
bir tanede büyük carsaf aldım hepsinide englsh hmedan aldım
hem çok kaliteliler hemde güzellerr hemde taça göre daha uygun fiyatlarıı
git ordan al ne tedisii bırakk yaa
sen eşinide salla vur kafasına deki manyak kocaa sanki biz en iyisini istemyruzzz deeee :))
selam kızlar,
ne habersiniz biz iyiyiz deniz hanımda iyi uyuyoo dün gece banyo yaptırdık banyodan sonra bayılıyoo zaten bende 36 gün sonra güzel bi gece uykusu çekmiş oldum artıkın geceleri yıkayacam bu zilliyi
herkesin sevgililer, yiyişler, halvetler, öpüşmeler, cilveleşmeler birbirini ellemeler gününü kutluyorummmmmmmm
bende bugün liseli aşıklar gibim eşimle elleşmek ve öpüşmek için sinemaya gidiyom malum evde annem var ayıp yavvvvvvvvvvvvvvvvvevde annem var sanki sinema salonu boşşşşşşşşşş
hamınızıııııııııııııııı seviyozzzzzzzzzzzzzz eeeeeeee azcıkta siz anlatın yavvvvvvvvvvvvv![]()
kız adoşum nabersinnnn
benim zillide tam düzene girmişti akşamları uyuorduu sabaha kadr derkene işte bazen değişiyo 2-3 gündür 12- de yatıyoo dünde 2 ye kdr ytmadııı
bende hep akşamları banyosunu yaptrıp emzirip yatırıyorum hemen bayılıyorlar ztn dayanamıyorlar:9