kocişim gitti fenalardayım hemen faranjit oldum çok acıyo bogazım
periimmmm gözün aydın canımmmm

masallahlar ablan için
messiiimmm nerde kaldın gelde versene haberi
canım pekmez ye pekmez
1 bardakta ıhlamur içç
ayy cok kötü farnajit yaa
geçmiş olsun
Kızlar ben geldiimm
nasılsınız iyimisiniz
messim yeni değerini nezaman öğreniyoruz

perimmm ablan hamiş mi????? Hani 1 tane kızı vardı o ablan mı? Gözünüz aydın canımmmmm ne güzel ikinizde aynı zamanlarda anne olucaksınız artık annen ankara istanbul arası mekik dokur

Bizde durumlar çok şükür iyi kızlar dün hafsa'ya ciciler aldık ama hiç düzenleme yapmadım işten çıkınca kızımın işleriyle ilgilenicem doya doya gel nisan gelllllllllllll

vitomm dün englısh home'dan gittim aldım çokda sevdim arabada dayanamadım açıyım dedim bi açtım çarşafı yok özelliklede sormuştum var mı diyee sonra döndük dedim böle böle kız da dedi bu modelin çarşafı yok zaten 3 model vardı diğerlerini beğenmemiştim aldığımı geri iade ettim çarşaf verelim dedi ozaman da 77 liraya geliyodu bi nevresim takımı çok pahalı olur dedim almadım

Ama aklım o takımda kaldı neyse artık disneyin takımlarınıda çok beğeniyorum onlardan alırım artık

Ama dediğin gibi vitom takımlar yumuşacık hiçde öle boya kokusu gibi birşey yoktu ürünlerinin kalitesi gayet iyiydi.
canım keske iade etmesydinn:)) 20 tl ye orda sadece tek kişilik çarsafları var her engide var onlardan takım yapsaydın keske.
benm yatak büyük oldgndn carsafları az küçük geldi yanlarıda lastikli oldugu için lastiklerini kestim ama yedekte birtane 20 tlye pempe onlara uyucak bir carsaf aldım.altına ne olur neolmaz diye ..
genellkle her magazasnda aynı modeller var ama bazen değişebiliyo modelleri farklı oluyoo.
bana birde oranın alt acma ve 3 tane iç zıbını gelmişti hediye ayy varya okdr kalitelikii yıka yıka hiç birsey olmadı
geçen gittim.zeynosuma zıbın bakayım diye 3 tane temiz olsun dedim uuuuuuuuuuuuu 40 tlll oooooo kalsın dedim :))
neyse artık cnmm
heyyyyyOOOO herkeslereeeee selammmm işyerineyim midem kötü uykum varrrrr ıykkkk durumundayımmmmm kıslarrrrr sizler nasılsınızzzz
güzel annem benim nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
bulansın boşverr ohhhhhhhhhhhhhhhhh dee
yoksa senindemi erkek geliyoo pidiloşummmmmmmmmmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım hadii tebrik ederim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dahada artıucak değerin hiçte birseycik olmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

adoşum ilk hepatit de birsy olmuyordaaa
dün nazarmı degdirdim nee
asıda aglamadı eve geldik 1-2 saat uyudu
sınra uykusunda bir basladıkii aglamaya anlatamam ama onun aglaması değil acı gibi çığlık gibiii
öldüm öldüm dirildim yaaa..
hemen surup verdim agrısı geçsin diye ateşi cıkmadı ama acısı sonra geçti bütün gün kucagımdan inmedi kızım uykusunu bile kucagımda yaptııı yaa

(
inşş seninki öyle geçmezz