- Konu Sahibi Masalsularam
- #24.121
perim mehmet deryam hosgeldinizzz :119:
bojom messim balim nasil gidiyo hamislik
pidilimde ugramis kilosunuda almisda gelmis
perim sen kac kilo aldin bakem
dun 4-5 saat bebegim hareket etmedi aklim cikti dopplor ile de kalp atisini bulamayinca nasil korktugumu gelin siz dusunun
sonra yedim cikolatayi yedim cikolatayi allahtan basladi hareket etmeeye ama sag taarafimda dunden beri yer degistirmiyohareket ediyo sadece neden acaba cok korkuyorum
oyle iste kizlar haftason kocam gelcek 3 gun kaldi insallah gulsenin yatcaz kalkcaz ben ordayim sarkisini dinleyip duruyoruz
hepinizi kocaman
:119: alyam la aybicem hic ugramiyolar onlarda bir verseydi hayirli haberi
:119: iremim sen nasilsiin caniiiimmm
penderimde yapmistir dogumunu gözü gönlü aydin olsuuunnn
canım benim hiç korkma aklınada kötü şeyler getirme bebiş gezmek istemiyodur annesi önemli olanda yer değiştirmesi değil hareket etmesi sen içini gönlünü ferah tut allahım korusun meleğini sen kendini sıktıkça oda sıkılır
iğndenmiymişş düzelir esininm yaa düzeliyomuş da zaten elbetteki en önemli sağlıkları ama benim kuzenimin 2 çocuğundada hiç sütü olmadı hiç anne sütü içemediler ve sürekli hasta oluyolar anne sütü çok değerli hepinizin bol bol sütü olur bebişlerinizde emer inşallah![]()
çok haklısın canım benim allaha şükür hasta olmadık şimdiye kadar bundan sonrada olmayız inşallah
süt olayıona gelince 4 gündür emmeye tekrar başladı benim yaramaz nazar değmesin teyzesi
zaten sabah akşam içecek gündüzleride sağdığımı içiyor 100 cc yettiği kadar artık hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
ilk başlarda çok üzülmüştüm annemler falan ikna ettiler sağlıklı olsunda emmesin napalım dediler sen böyle yaptıkça sütünde kesilecek dediler teknoloji sağolsun sağıp veririz dediler
düşündüm haklılar allahtan sütümde kesilmedi bebeğimde vazgeçmedi emmekten
bakalımbu şekilde enazından 6 ayı bitirsek sonrası için üzüntüm olmayacak hayırlısı bakalım
Son düzenleme: