- Konu Sahibi Masalsularam
- #24.161
buara yine zor geciyor benim icin
kizlr bu ay tedaviye ilk basladigim dr a gittim anlattim 2 kurtaj ilaclar falan kendi dr um kurtaj sonrasi hic alltan bakmamisti bi de hic hormon falan istememisti onlari soyledim ve oellikle adetin 3. Gunu gittim.drum bakti hormonlar normal enf var gibi dedi antibiyotik basladi aspirin verilmemisti soyleyince onu da verdi bi de progesteros dusuk doz( bunlari anlatmismiydim hatirlamiyorum bu arada :))
neyse iste ilaclari kullandim onceki aylarda karnim 5 aylik gibi sisiyordubu ay o kadar sismedi daha rahat gecti benim icin.progesteronu 2 ay kulanacakmisim sabah aksam bende icerken bi degisiklik olmamisti ama adete son 5 gun var sadece sag koltuk altim agrirdi simdi tamami aciyor( ilk gebeliktede son 3 gun icinde cok acimaya baslamisti) karnim hep sisip gaz sancim olurdu simdi sis degil ama surekli bi dolgunluk var gibi 10 gun kala sol kasigim cok agriyordu simdi alt karin kismim hafif agri ve dolgunluk baska birsey yok .heyecan dorukta bekliyorum umarim bunay hersey guzel olur guzel haberi alirim ve bu mutluluk 9 ay surer kizlar iyi sozler ihtiyacim var sanirim bana dua edin...
canım ne zamandı bat , bişeylerin ayak sesleri galiba bunlarrr