• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bide günaydıııııııııınnn diyim size ben hooopp başlıyorum konulara cevap vermeyeee :1::1:
Bugün harika birgün 2 bebişimizinde cinsiyetini öğrenebiliriz :21::21::16::16: Tabii sağlıklı haberlerinidee :16::16::16:

Kızlar bu arada hafsoşun beşiği alındı babam :16::16::16::16: Nisanda gelicekmiş ve gelirken beşiğide getiricekmiş çok mutluyum canım babişkomla eşimle beraber kurarız beşiği uyku setini tülünü filanda almış annemler :16::16:
canım güle güle kullanın inşşşş

periii canım inşallah sağlıklı haberler alır bebişinin cinsiyetini de öğrenir gelirsin. ama yaz hemen özlettin iyice kendini.
bence kızın olacak :44: :1: damatlar çok ama kız yok biraz kız doğurun yaw :60:

deragün niye korkuyosun ki canım. kocaman oldu bebişin. iyidir inşallah. strese girme öyle :20:

havzoşum bu ne enerji yaw :nazar: Allah ağzının tadını bozmasın tatlım. beşiğinizi de güle güle, iyi günlerde kullanın :16:

eylem hoş geldin canım minik Hakan nasıl:52: eşine de teşekkürlerimizi ilet ne iyi yaptı bilgisayar olayını :16:

iroooooş kız hemen moral bozma... kırmızıyı görmeden karaları bağlama ya da kırmızıyı görmeden kü..du indirme:1: addoş olsaydı daha münasip bişey söylerdi kesin
:60::60::60:

benim üstüme bi miskinlik bi tembellik çöktü ki sormayın :1: her yanım ağrıyor. hoşaf gibiyim :1: mevsim değişikliğinden mi acabaaa :44:
cumartesi şeker yüklemem var. sonucu pek iyi beklemiyorum. ailesel yatkınlığım var çünkü... bakalım hayırlısı artık...
canım şeker yklmesine gtmeden birkaç gn önced yedklerine dkkat ett benm yüksek cıkmıstı ama ben ilk zmnlar dikkat ettim snra saldım cayıra vallahii :)
çnkü hamilelkte olurmus snra gecermişş

Kizlarrr ben geldimm
Bugun kontrole gidilecekmis ne guzel cok sevindim perime ve deragunume ins guzel haberlerle gelirsiniz kizlarr
Seyzenim gecmis olsun balimmm
Oglusunla ilgili ne guzel hayaller kurmussun oyle senn :16::16::16:
Bi de benim 90 duam vardi kusum araya kaynamis sanirsam:))
Eemsevcan gelmis hosgelmis ne guzel birsey yapmis esin :)))
İremim kuzum sende bende bekliyoruz ins guzel haberler aliriz yavrumm:16::16::16::16:
Hafzammm kizinin besigi hayirli olsun mutlulukla uyusun icindee cimcimee tullu seylere bayilirim :27::27::27::27:
Mehmet deryam canim Allah kolaylik versin sana azicik daha zor zamanin kaldi sonra kuzularinla birlikte parklar disarilar gezmeler ne iyi gelecek sizee:52::52:
Vitom kizcen cookkk guzel masallah ona:54::54:
Pidilim nerelerdeki :54::54:
Asosum opuyom seni cok kocisin gelecekmis ne guzell:52::52::52:

anoyy hoşgeldin kuzumm
sagol darsı ısenin basına artık nasıı catıyoo bnmki kaslarını gördünmüüü

su doktor olayına gelnce vall ben pek anlamam ama hayırlısıyla sende hamiş kalcann ve kucagınma bebeğini aldıgında herseyi unutcan cnmm
surda pek birsy kalmadıı inşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese sllmmmm

:119:perdoganim hosgeldiiiiinnnn
:119: alyam sende hosgeldin sizi kacaklaaaarrrrr nerelerdeydiniz bakem insallah sizdende cok guzel haberleri alcazz
son 5 mi sayiyoruz simdi alyam
:119: iremim insallah hayirli bir haber vardir bebisin seninledir
:119:perim senin halay ceken babegini yerim masallah annesi :nazar:
:119: hafsam seyzenim derosun sizde iyisiniz okudugum kadariyla
:119: eylemim sevcanimda dondu artik
:119:messiiiimmmm nasil gidiyo hamislik
ayh benim kocam geliyo yarin aksam insallaaaahhhhh :119: bide dua edin bana cumartesi dr randevum var insallah verir raporu zor durumda birakmaz bizi :5:
:119:adosum vitom deryam pidilim sizlerde iyisiniz insallaaahhh

herkese kocaman :54:

nasılsın cnmm iyimisin
kocişin gelncede sevncin pek bir artıckkk
oyy kıyamam cok özlüyorsunnnn ama bosver ana kucagı herzaman daha iyidir :1::1::1::1::1::1:

canım masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh tututututuuuuuuuuuuuuuuu
yirim onun minik ayaklarınııııııııııııııııııı

bak nasıldaa ohh keyfim yerinde ayakta halay ckiyrum diyoooo hakkatenn
erkekbu u erkekkkkkkkkkkk
ben deömiştimmmmmmmmm bencede erkek oluckkk
sehzade geliyooo ama hersyden önmlisi saglıklı olsunn

bakk perii ne güzel işteeee dualrımız kabul oldu dimiii
birde kucagına alsan hayırlısıylaa

kızar bebeğim iyiyimiş maşallahı varmış sadece 6 gün geriden geliyormuş o da normalmş benim kızım kızmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben kız annesi olacğımı hiç mi hiç düşünmemiştim

selam hatunlarrrrr

ne yapanız biz iyiyiz deniz de iyi işte ne olsun aynı şeyler :21:

deragun kızmıymış hadi maşallah :nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

periiiiiiiiiiiiiiii irkek bu irkekkkkkk duruşundan belli pipili buuuuuuuuuuuuuuuuu :52::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

vitoooooooooooooooo ne yapan ?
derya ne yapan?

ya şu bebişlerinizi bi koyunda görek yav bende face yok ki hiç göremiyommmm :5:

hamınızııııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :54::54::54::54::33::33::33::33:

Ben geldim teyzoşlarrrr. Nasılım büyümüş müyümmm??? İçerde halay çekiyodum tam yakaladılar beniiiiiii. TİLİLİLİLİLİLİLİLİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ keyfim çok yerinde şükürrr. Maşallah sağlıklı bi bebekmişim ben. Taklalar felan atıyordum içerde durmadım yerimdeeeeeeeeeee. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Galiba oğlanmışım ama haftaya perşembe net belli olacak :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 644305 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım nazarlardan saklasın seniiii canım benim..... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yirim ben onu :) çok sevindim canım bana da 10 haftada erkek dedi kız çıktı :)

canım ben 4 aydır falan düzenli ölçüyorum zaten aylık, sadece eşimin değerleri çok düşük dendiği ay ölçmedim, tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış çalışmadan umut ediliyo :106::106:

bu ay benden geçti gel beraber verelim gelecek ay müjdeyi :52::52::52::52: gerçi gelecek ay ben yine nakavtım büyük ihtimal en iyisi sen ver ben arkandan gelirim :10::10::10::10:

umut herşeydir...4 aydır ölçüyosan anlarsın o zaman iremim ateşten ben hiç ölçmedim...birde ben senin düşük yaptığını unutmuşum...belirti söylüyorum..kırkyıllık hamişim sanki :1::1:

alyaammm hoşgeldin habersiz bırakmayın amaaaa...çok geçmiş olsun. işin de stresli bide batı bekliyorsun..haklısın ama kendine dikkat et..moral ve umutlu olmamız lazımmm. seninde dediğin gibi hamilelik nedir biliyosunuz....belki yıkıntısı daha çok oluyor ama bunu yaşamak bile çok güzel...o çift çizgiyi görmek...

inşallah canım benim ayağımı sürümüş oliiiimmm...herzaman anne olacağıma inandım....bu sefer umudum yoktu ama..oldu...:16::16::16:

sırayla gelicek haberlerinizzzzzz!...

periiimmmm ve deragüünnn mutlu haberler geldi çok şüküüürrrr...:16::16::16::16::16: allahım dualarımızı kabul etti...maşallah sizee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
topiğimize bir kız bir erkek geliyooooooooo :64::64:

bu arada AYBİCE HATUN aşılama mı yaptıracaktı, ne oldu ki, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum acaba kii:26::26::26:

battaşım aybikem aşılama yaptırdı ben ondan umutluydum...ama kırmızılar geldii...tedaviye ara vericekti 1 ay...inşallah gelecek ay devam çalışmalara....heran birinizden güzel haber alalımm perdoğanımmmm....:16::16::16::16::16:

kızlar özledım sıziiii......bu aralar canımız çok sıkkın teyzeleri..plesantamız öndeymış ama rahımı kapatmıyomuş doktorumuz kapatabılırde yukarı çıkabılırde dedı sıkıntılı bır bıraylık bekleyışımız var önumuzde..ınternetten araştırdıgımkadarıyla bu tur sorunda normal dogum olmuyormuş ve bebek erken dunyaya gelıyormuş oysa bız çok küçüğüz daha.açıkçası çok endışelendım sureklı çamasırımı kontrol eder oldum,kızıma yalvarıyorum annecim bı kıpırda die..daha once aynı sorunu yaşayan yada bılgısı olan varsa sevınırım...

canım üzülmemeye çalış, pozitif düşünmemiz lazım....sen kendini birşey olmayacağına inandırmalısın ki bebeğin de senden güç alsın...

canım güle güle kullanın inşşşş

canım şeker yklmesine gtmeden birkaç gn önced yedklerine dkkat ett benm yüksek cıkmıstı ama ben ilk zmnlar dikkat ettim snra saldım cayıra vallahii :)
çnkü hamilelkte olurmus snra gecermişş

anoyy hoşgeldin kuzumm
sagol darsı ısenin basına artık nasıı catıyoo bnmki kaslarını gördünmüüü

su doktor olayına gelnce vall ben pek anlamam ama hayırlısıyla sende hamiş kalcann ve kucagınma bebeğini aldıgında herseyi unutcan cnmm
surda pek birsy kalmadıı inşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar:

nasılsın cnmm iyimisin
kocişin gelncede sevncin pek bir artıckkk
oyy kıyamam cok özlüyorsunnnn ama bosver ana kucagı herzaman daha iyidir :1::1::1::1::1::1:

İnsallah balim ins bende guzel haberi alirim tum bekleyenler gibi:16::16::16:
Bu arada kizinin takipcisiyim tum fotolarini gordum masallah cok tatli ve cok guclu bir bebek o kadr badire atlatti iceride ama annesini hicc birakmadi inatciligi ordan belli :1::1::1::1::1:
Allah anasina babasina bagli hayirli evlat etsin onu:16::16::16::16::16::16:

kızar bebeğim iyiyimiş maşallahı varmış sadece 6 gün geriden geliyormuş o da normalmş benim kızım kızmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben kız annesi olacğımı hiç mi hiç düşünmemiştim

Oyyyy yesinler o kizi masallah yaa once erkek dediler ya ondan oyle dusunmussundur kuzum ama bu fikri daha cok benimseyeceksin ana kiz ne guzel kaynatilir,elbiseler giyilir disari cikilir cookkk hoss bunlarrr
Bide topikte birsuru irkek var sec begen :27::27::27::27:

selam hatunlarrrrr

periiiiiiiiiiiiiiii irkek bu irkekkkkkk duruşundan belli pipili buuuuuuuuuuuuuuuuu :52::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

derya ne yapan?

hamınızııııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :54::54::54::54::33::33::33::33:

Hos geldin yavrimm bizde bugun seni andik :))):27::27::27:

alyaammm hoşgeldin habersiz bırakmayın amaaaa...çok geçmiş olsun. işin de stresli bide batı bekliyorsun..haklısın ama kendine dikkat et..moral ve umutlu olmamız lazımmm. seninde dediğin gibi hamilelik nedir biliyosunuz....belki yıkıntısı daha çok oluyor ama bunu yaşamak bile çok güzel...o çift çizgiyi görmek...

inşallah canım benim ayağımı sürümüş oliiiimmm...herzaman anne olacağıma inandım....bu sefer umudum yoktu ama..oldu...:16::16::16:

sırayla gelicek haberlerinizzzzzz!...

periiimmmm ve deragüünnn mutlu haberler geldi çok şüküüürrrr...:16::16::16::16::16: allahım dualarımızı kabul etti...maşallah sizee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
topiğimize bir kız bir erkek geliyooooooooo :64::64:

İnsallah messim bu ay cok umutluyum yaa insallah guzel haberler veririm eve geldigimden beri agridan ölüyorum ilk gebeligimi de agridan supjelenip ogrenmistim yarin 4 gun kaliyo yaa test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :27::27::27::27:
:52::52::52::52::52:

Ahmet efe döndümü hafsa tam midemin altına tekme atıyor artık resimdeki gibi döndü galibaa:44::44: Sen tekmeleri nerene yiyon :1::1:
valla bu satırları okurken kolumu karnımın üstüne koymuşum ööyle dalmışım birden kendime geldim bi tekme tam göbek deliğime :1:
ama sabah kahvaltıdan sonra kasıklarıma doğru vuruyordu hafif hafif. biraz geziyor gibi geliyor bana ya da ben sadece tekme diil yumrukta yiyorum sanırım :60: cumartesi günü öğrenirim dönmüş mü bakalım :52::52:

Ben geldim teyzoşlarrrr. Nasılım büyümüş müyümmm??? İçerde halay çekiyodum tam yakaladılar beniiiiiii. TİLİLİLİLİLİLİLİLİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ keyfim çok yerinde şükürrr. Maşallah sağlıklı bi bebekmişim ben. Taklalar felan atıyordum içerde durmadım yerimdeeeeeeeeeee. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Galiba oğlanmışım ama haftaya perşembe net belli olacak :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 644305 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım nazarlardan saklasın seniiii canım benim..... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
periim o nasıl bi poz yaaw yiyelim onun totişiniiii :52::52::52::52:

herşey gönlünce olsun canımmmmmmmmmmmm
Allah herşeyi gönlüne göre versin
hjamile kaldında cinsiyet bilem konuşmaya başladın ne güzel yaaaaaaaaaaaaaa
Allah hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin canımcımmmmmmmmm
sevildiğini unutma sakınnnnnnnnnn

selam hatunlarrrrr

derya ne yapan?

iyidir canım benm kızla ugrasıp duruyorumm
uyurken bile özlüyorum uyyyyyyyyyyyyyyy yirimm
senin minnakın nasıı son halini koyda bir görelim :))

İnsallah balim ins bende guzel haberi alirim tum bekleyenler gibi:16::16::16:
Bu arada kizinin takipcisiyim tum fotolarini gordum masallah cok tatli ve cok guclu bir bebek o kadr badire atlatti iceride ama annesini hicc birakmadi inatciligi ordan belli :1::1::1::1::1:
Allah anasina babasina bagli hayirli evlat etsin onu:16::16::16::16::16::16:

Oyyyy yesinler o kizi masallah yaa once erkek dediler ya ondan oyle dusunmussundur kuzum ama bu fikri daha cok benimseyeceksin ana kiz ne guzel kaynatilir,elbiseler giyilir disari cikilir cookkk hoss bunlarrr
Bide topikte birsuru irkek var sec begen :27::27::27::27:

Hos geldin yavrimm bizde bugun seni andik :))):27::27::27:

İnsallah messim bu ay cok umutluyum yaa insallah guzel haberler veririm eve geldigimden beri agridan ölüyorum ilk gebeligimi de agridan supjelenip ogrenmistim yarin 4 gun kaliyo yaa test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :27::27::27::27:
:52::52::52::52::52:

ayy canım ben cok sagoll
bende hep aynı seyi söylüyorum okadr sey yasadık ve o okadar güçlü bir kız kii bazen diyorumki benden bile güçlüüüüü
dimdikk
o beni hiç bırakmadıı benmlke kaldı ve dünyada yasayıp görebileceğim en güzel tadı bana tattrdııı
hep dua ediyorum
Allahım ona bakabilecek gücü,beceriyi,sabrı,özeni,bilgiyi ver bana diye versinkii onu cok iyi ve cok güzel yetiştirebileyim..

hayırlı ve saglıklı bir evlat olsun..mutluluk hep onunla olsun
o iyiki geldii..

$574540_10151127137524649_1276998944_n.webp

MAşalla:16::16::16::16::16:h Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel

bu arada şu ovulasyon testiyle hamile olup olmadığımız öğrenmek ile ilgili test yaptım bende dün akşam.Bat 2 yada 3 mart benim.Dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi oldu.

Son düzenleme:

anaaaaaaammmm kocaman adam olmuş bu leeeynn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
teyzoşları yesin onuuuu :16::16:
yawrım baya bayaa halay çekiyo bu,kendi halayını çekiyo heralde :1:
Allahım nasıl bi mucize di mi,şaşkaloz oluyom baktıkça :53:
Allahım nazarlardan korusun Periiiimmm,annesine babasına bağışlasın tontişkoyuu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

anaaaaaaammmm kocaman adam olmuş bu leeeynn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
teyzoşları yesin onuuuu :16::16:
yawrım baya bayaa halay çekiyo bu,kendi halayını çekiyo heralde :1:
Allahım nasıl bi mucize di mi,şaşkaloz oluyom baktıkça :53:
Allahım nazarlardan korusun Periiiimmm,annesine babasına bağışlasın tontişkoyuu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Peri okadar çok halay çektiki,bebişide öğrendi :36::36::36::36::36::36::36:

Back
X