- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
- #24.281
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sendende bekliyorum bu ay artık vallahii bakkkkkkkkkkkkkkkk
inşş sende güzel haberler verirsn bizeeeeeeeee
Vitom bende kendimden iyi haber bekliyom vallaa
Kesin emin olursun ya varligindan oyle bisey hissediyorum ama hayirlisi artikin :)))
kızlar söyledim mi bilmiyorum (çünkü nereye ne yazdım bilmiyorum)ben büyük ihtimal ayın 14 ünde çatladım tek atışımızda o zaten
yanii sevgililer gününde kcişim hediyesini vermiş bende 28 şubat nikah yıldönümüzde iadeyi hediye yaptım ona
vitom çok sağol canım kızçene bayıldım maşallahhh onaaaa add canım tabi senin tatlışınadaaaaa
ğer bebişim gelirse benimkinin yanaklarda öyle olabilir eşimde bende tombiş yanaklıyız
![]()
canım benim beta yükselmemişti güzel bende onun telaşındayım ama, değerime bu sefer güveniyorum bebeğim rabbimin izniyle tutunacak banaaa
inşallah güzel sürümüşümdür tatlımmmmm , benim hiç bir belirtim yok şuan zorluyom psikolojik bile yokama arada pis bir benzetme olacak ama
ishal olduğunda karnında acayip bir ağrı bile değil bir his olur ya öyle oluyo, bu arada ben 11. gün yapmışım negatif çıkmıştı test
inşallah kalanların hepsi bu ay hamiş olurda kırklarımız her bişeylerimiz karışırrrr
.....................
rabbimin izniyle betam yükselsin uyutcak ya beni teyzesi uyumuyoz şimdi![]()
Bende 17. Gun olduysa olmustur diye dusunuyorum dun 10. Gunuydu erken yaptim tabii gaza geldim yine
Bakalim beklemeye devam
Ayagini guzel surudugunden eminim yoksa bu kadar erken haber gelmezdi bak daha kac saat gecti ustunden hill haberi patlatti :))
Sira da bende inss
Erdoganim kiz hadi sende gell artik haberini getir