slmmmm ben kendimi tanıtayım unutulmuş gibiyim sanırsam hanı bir zamanlar fakir ama gururlu yaaaa frekanslar karıstı pardon öhööö öhööö hani bir zamanlar zeytinle cekirdeki vardı ya vızıldardı hanii..işte o benim saka bir yana coooooooook ösledim siziii ama saolsun ogluş coook hareketli ve yaramaz birascık birde bizi arada aşırı aglamalarıyla korkutuo geceleri dr gidioruz ama arabaya biner binmez uyuyo eve gelioruz aglıo bir telaş arabaya binioruz anında uyuyo dr normal arada olur bol bol arabaya bindirip turlicaksınız dio.allahtan araba var yoksa vericem taksi paralarını düşünemiorum ahhh bu gaz yokmu 3 aylık olduk 2 gün önce ama hala gazlıyız..özellikle irkek anneleri şimdiden araba yoksa kredi neyim cekin derim

..bizde büyüyoruz işte sac baş calı süpürgesi gibi bacaklar futbolcu bacaklarını aratmıo adım ne onu zor hatılicam amaaaa bu duyguuuuuu bambaşka bambaşkaaa..gecmişi okuyamadım sadecee PERİŞİMİNN OGLUSU OLUCANI VE PİPİCİĞİNİ GÖRÜCEK KADAR malum oglan saolsun..ama cooook yakısıklı olduukkk bizz..seyzenim,perişim,idililm,adoşum,ışılım,asoşum,erdogonım,mehmetderyam,hafzakım,esinim,maestram,iremevam,bojumve diger canlarım kusura bakmayın unuttukları kafam 1,500 nolur darılmayın aklımda suan bun canlar kalmıs sizleri seviyorummmm ösleyinnn biziii biz cokk özledik sizle kaynattıgımız günleri