• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
özenmiş almışsın canım çok da güzelmiş::16: yan koruması olsun bence çok şık duruyor. gerekliliğine bakarsan önceden bi kundak bi zıbın alıyorlarmış :1:
fiyatı orta zaten en ucuzu 100-120 tl 300-350 ye kadar çkıyo. bence güle güle kullancım meleğin. bi yedek çarşaf yastık kılıfı alısın yazın zaten battaniyeler yeter yorgan örtmez oldu bitti :16:

oy oy oyy yirim ben o Doğa hanımın popoşunuuu :16: geçmiş olsun ışılım Allah ikinize de sağlıklı uzun ömürler versin :71:

sağol canım daha güzeli senin minnakının bulsun bunun turkuaz mavisi vardı canısı bundan kat kat güzeldi erkek olsaydı süper olacaktı:3:

sağol canım daha güzeli senin minnakının bulsun bunun turkuaz mavisi vardı canısı bundan kat kat güzeldi erkek olsaydı süper olacaktı:3:

eee turkuaz da alabilirdin aslında derom kıza da gider ama pembiş kız cicilerii de ayrı güzel oluyo yaaaw bazılarında aklım kalmıyo diil yani :1: bende oğlumun pike takımını turkuaz aldım. kuzu desenli :16:

oh oh :nazar: ışırırım ben onların popişlerini boncuk gözlü paşalar :54:

deryaam maaşallah ne ara okudun :53: bende sabah işimi bitireyim de oturup okuyum duamı diyordum :26: 70 tane eksikti :26: şimdi düzenlerim sana okuduklarını tam yazarım bende 20 tane okurum tamam Allah kabul etsin...

vitooom zeyno da mı oldu o kanama :53:

evet can ım zeynoda oldu kanamam ilk 3-4 ay yattım ben nerdeysee
çok can sıkıcıydı ama cok şükür geçtiiiiiiiiiiiiii :16::16:

çok şükür mess oh beeeeeeeeee içim rahatladı valla :54:

benimde kız biraz rahatsız grip gibi huysuzluk var üzerinde burnu tıkalı onunla ugraşıyorum inş.iyileşecek :43:

deryaaaaaaaaaa ogluşlar ne yapar :nazar::nazar: çok tatlılar kızzzzzzzzz benziyolar birbirlerine çift yumurta pek benzemez derlerdi ama seninkiler benziyooooooooooooooooo :nazar::nazar: degmesin

bojouuuuuuuuuuuu ne yapan yavrum bebişin nasıl ?

kızlar ne pok yiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????

adoşum burnu çok tıkalıysa serum fizyolojiğin birini birburnunabirini bir burnunua sık az bekle sonra yüzüstü cevir burnundakiler cıkıyormus.bizim aralık annelerinde demişlerdii.
bende deniyim dedimde benm zilli imkanı yok yapotırmamıstı..
aman burnunu sürekli cek otribebeylede balgam sümük inmesin asağılara amann
cok geçmiş olsunn

....................................alya35...........miskamber...........eerdgn

eerdgn.............................25...................25.........................
seyzen.............................50...................50....................50

TOPLAM...........................75...................75....................50

....................................alya35...........miskamber...........eerdgn

eerdgn.............................25...................25.........................
seyzen.............................50...................50....................50

TOPLAM...........................75...................75....................50

Anoyyyyy cok duygulandim yaa:43::43::43::43::43:

add zillosuna cok gecmis olsun kuzumm yaa ins iyilesir hemencecik

meess. Canimm cok sukur melegin seni birakmamis cok mutlu oldum pit pitlarini da duyup gelmissin bosuna demiyor sizin ser sandiginizda mutlak hayir vardir diye Rabbim.. Hep dinlen canim hic kalkma:emir_bebek::emir_bebek:

Perimm batuhan diyorum ismide hazirmis bu arada yoksa daha onceden "askim erkek olursa adi bu olsun" diye taaa oncelerden mi geliyor bu isim asna fisne sevgili zamanlarindan:27::27::27::27:
bizimde konustugumuz tek isim MERİC ti bir zamanlar :16::16::16::16:

benim adetim ilk defa 8 gun surdu sanirim coraspinden kaynakli oldu gerci 3. Gunu birakmistim ama neyse
bi ay dinlenmeye karar verdim kizlar ( ama korunmadan)bir daha ki ay klomen ve catlatma ignesi isteyecegim Bakalim neler olacak kendi kendine gelmesi icin son ay yani BEBEGİM SENİ BEKLİYORUMM:))
kendime de oyalanmak icin puzlee alicam 2000 parcali sirf kafam rahatlasin diye sonucu gorucuyukk:8::8:

bir onceki ay 14,15,17 degerlendirdik olmadi bu ay 15,16,17 hedefim olmazsa da sallaaaaa:8::8::8: Bir gun arayla olmadi bu kez pas gecmeden deneyelim bakalim:9:

ben bu ay kaçırdığım diye ne kadar üzülmüştüm bata 10 gün kala karalar bağlamıştım, anlamıyosunki ne zaman olduğunu inşallah bu ay tutacak tatlım :38:

kızlar ben 190a uyku seti aldım arkadaşlar gerek yoktu yan korumalığına yorgan nevresim alsaydın onun yerine bi sürü de nevresim alırdın dediler sizce deiştireyim mi Eki Görüntüle 654644 Eki Görüntüle 654644

olur muuu gerek var tabiii kafasını kolunu mu çarpsın oralara sen onlara bakma canım çokda güzel aldığın uyku seti çok beğendim sakın değiştirmee güle güle kullansın bebişin içinde mışıl mışıl uyusun :16::16::16:
canlarimmm tel buldum yazayim dedim hemen size.6 martta dogami spinal sezeryanla saglikla kucagima aldim cok sukur uyuyor simdi melegim.ikimiz de cok iyiyiz.gecmise bakamiyorum herkes iyidir insallah.hepinizi cok seviyorum ve cok ozledimmm
ışılıııııııııııııııııııııııımmm gelmiş canımm beniimm doğamızın en kısa zamanda resmini istiyoruz tamam mıı çok sevindim bitanem sağlıcakla büyütürsün inşallah kızını bizler de iyiyiz çok şükür bizde seni özledik veeee :54::54:
günaydın canlar :54::54::54::54:
günaydın canıııımmm :16:
çok pis hamile kalasım var ehuehuheuehe:36::36::36::36::36:
amannn bu hızla ve gazla üçüz bilem gelirrr :52::52:

bir onceki ay 14,15,17 degerlendirdik olmadi bu ay 15,16,17 hedefim olmazsa da sallaaaaa:8::8::8: Bir gun arayla olmadi bu kez pas gecmeden deneyelim bakalim:9:

ama gün aşırı olması daha uygun değil mi alyam hergün olması sperm kalitesini düşürüyo diye biliyodum :44::44:

Back
X