• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
olsun be messim yattıkça başka yerinde şişicek inşallah :16::16: yat kalkmaaa tabiii
iyi olmana çok sevindim tatlım
topikte coştu bu arada halvet muhabbeti başka yerlere kaymaya başladı :60::60: sallan yuvarlan bana ben çarpıldım ben sanaaaaa :9::9::9::9:

adoşumm olaydıı iyice kopardııııkkkk :60::60:

kız bu işi yaparken iş gereği gülüyosun ama kadının görevi kasılmak yoksa spoşlar zaten kaçma meraklısı izin vermeyceniz, siz bide bizi düşünün herifin beli sakat sırf ben istedim diye yapacaktı zaten kötü dedim çekil ben kendim silkelenirim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

siz gülün bu ay silkelenenelerin çogu hamiş hızlı teslimat diyom size :63::63::63::63:

Valla bakicez artik belki deneyebilirim :1::1::1::1:

ve halvet hikayeleri anlatılmaya başlanmış yenidennnn... :60: :60:

biz de denediydik sallama işini ahahhaaaaaaaaa kocam çok kızdıydı ama napalım yaa tutarsaaa.....hatta tavana ip asıp bacaklarımı bağlatmak fikri bile vardı bende biara...

baktı kocam kafayı yiyor hatun drun yolunu tuttuk...yani biz sallamayla beceremedik....inşallah sizinki olur....:3::3::3::3:

Bakalim biz tutturabilecek miyiz messim :)))))

olsun be messim yattıkça başka yerinde şişicek inşallah :16::16: yat kalkmaaa tabiii
iyi olmana çok sevindim tatlım
topikte coştu bu arada halvet muhabbeti başka yerlere kaymaya başladı :60::60: sallan yuvarlan bana ben çarpıldım ben sanaaaaa :9::9::9::9:

16. Gun yaklasiyor bakalim benim bu ay ki totemim tutacak mi:27::23::23::21::54::emir_bebek::emir_bebek:

seyzoşum 100 le başliim ben yine...son kalanlar için kabul olsun bütün dualar....:16:
90 da anlaşalım messim eşit paşlaştırmak için ok
kızlar sizde 3 ün katı olacak şekilde iletirseniz sayıları çok meymun olurum :71:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

....................................alya35........ ...miskamber...........eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.....................
seyzen.............................50............. ......50....................75
meessttrraa......................30....................30....................30

TOPLAM..........................105............... ...105..................105

kapanış açılış bana ait oldu bugün :16::16::16:

dün gece saat 1 sularında oğluşum aacayip hareeketler yaptı :1:
şimdi karnımı yarıp çıkacak dedim bi ara. içten sezaryen yapacaktı sanırım :1: inanılmaz dı :53: tekme yumruk rovaşataa kurbağalama yüzüş teknikleri artık hangi alanda idman yaptı bilmiyorum ama göbeğim şekilden şekile girdi yaw :60: hem çok komiktii hemde tarifi imkansız güzellikteydi. :16::16::16:

Allah herkese yaşatsın kızlar. herkese sağlıklı evlatlar versin... Amin

:119: herkeseee günaydııııınnnnn :119:

hastanenin yorgunlugunu bir turlu atamiyorum heryerim agriyo ama yinede şükür evdeyim rahatim yerinde

sizler nasilsiniz hepinizi kocamaaaannn :54: :54: :54:

ne guzel seyzenim benimkide bazen garip biseyler yapiyor aciyorum izliyorum hem guluyorum hem mutlu oluyorum :nazar:

bu arada benim cok kasılmam oluyo sizinde bu haftalarda oluyormuydu hos benim ilk kasılmam 20. haftada basladi

Gunaydin canlarimmmmmm. Ayol dun bi enerji geldi bana yerimde duramiyorum. Nasi kullansam diye dusundum sonra dedim dur brn su evi biguzel temizlim toparlimm. Duzgun dolaplari bile dokuo silip yerlstirdim ay totoma motor takilmis gibiydim valla. Aksam 9 da bitti canim cikti perte ciktim :60: o yzden diil bilgisayari acmak tvyi dahi acamadim.

Msosum canimin ici hemen haber verdi bana pazartesiii icim rahatladi biliodm zaten kotu bisi olmadiginiiiii. Canimm benim :16:

Isilim melegimmmmmm Dogamiz saglikla buyusun tahti bahti acik olsun caniminnnn

Seyzosummmmm gonlunden ne koparsa yaz annem bana:16:

Lennnnn dun ne muhabbetler donmus oyleee :23::60: +18 icerikliiii. Slkeleme topigini bende okudum :60: Valla olur olmaz her yolu denedik 1 sene boyunca insallah aklimi yitirmeden hamile kalirim diyordum hatta :60: Bi filmde gormustum kafin iliskiden sonra amuda kalkip ellerinin uzerinde zipliyordu. Lleeyyyyn sakin deniym demeyinnnnn kafayi gozu yarmayin sonra tehlikeli hareketler bunlar :60: :60:

Biz yeni bir haftaya basladik oglusumla cainimla melegimle Allahima sukurler olsunnnnnn....

masallah perim ama sen yine de cok yorma kendini dikkat et

isilim gozun aydin hayirli uzun omurlu evlat olsun insallah

messim bak atlattin cogu gebe yasiyor boyle seyleri merak etme sen bununla gecmis olsun

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

isilisil38 Doğa'mız dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek: :nazar: :124:

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek: :nazar: :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek: :nazar: :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek: :nazar: :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek::nazar::124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek::nazar::124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :emir_bebek::nazar::124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

iremneva Hamileee :49: :nazar: :65:

meessttrraa Hamileee :49: :nazar: :65:

Bojou Hamileee :49: :nazar: :65:

İdilga Hamileee :49: :nazar: :65:

Medmus Hamileee :49: :nazar: :65:

Perisoko Hamileee :49: :nazar: :65: Batuhan'ım geliyor :emir_bebek:

Kaplang Hamileee :49: :nazar: :65:

Tuanazehra Hamileee :49: :nazar: :65:

Deragun Hamileee :49: :nazar: :65: Prensesimiz geliyooor :64:

Asos Hamileee :49: :nazar: :65: Paşa geliyorrrr :64:

Hafzak Hamileee :49: :nazar: :65: Hafsa'mız geliyoooor :64:

Seyzen Hamileee :49: :nazar: :65: Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr :emir_bebek:

beyazz_35 Hamileee :49: :nazar: :65:

enderfts Hamileee :49: :nazar: :65:

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :4: :12::18::22::41::57::53::64::92:

Miskamber :4: :12::18::22::41::57::53::64::92: :64:

eerdgn:4: :12::18::22::41::57::53::64::92:

hll_legend :4: :12: :18: :22: :41: :57: :53: :64: :92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!! :60:

:119: herkeseee günaydııııınnnnn :119:

hastanenin yorgunlugunu bir turlu atamiyorum heryerim agriyo ama yinede şükür evdeyim rahatim yerinde

ne guzel seyzenim benimkide bazen garip biseyler yapiyor aciyorum izliyorum hem guluyorum hem mutlu oluyorum :nazar:

bu arada benim cok kasılmam oluyo sizinde bu haftalarda oluyormuydu hos benim ilk kasılmam 20. haftada basladi

evde misin canıım çok sevindiim :16:
rapor işi halloldu galiba :44:
valla kasılma 2 hafta önce 2-3 kere kısa kısa oldu. dr a söyledim normal dedi. 2 haftadır farkettiğim bişey yok bel ki de alıştım :1: sanki içten bi çekme oluyor ve o nokta uyuşuyor. kasılma dediğim bu yani :1:

....................................alya35........ ...miskamber............eerdgn

eerdgn.............................25............. ......25.........................
seyzen.............................50............. ......50.....................75
meessttrraa......................30............... .....30....................30
perisoko...........................70.....................70....................70

TOPLAM..........................175............... ...175...................175

periiim sana 70 er yani toplam 210 yazdım canım. uygun mudur :44: :54:

kapanış açılış bana ait oldu bugün :16::16::16:

Dün gece saat 1 sularında oğluşum aacayip hareeketler yaptı :1:
şimdi karnımı yarıp çıkacak dedim bi ara. Içten sezaryen yapacaktı sanırım :1: Inanılmaz dı :53: Tekme yumruk rovaşataa kurbağalama yüzüş teknikleri artık hangi alanda idman yaptı bilmiyorum ama göbeğim şekilden şekile girdi yaw :60: Hem çok komiktii hemde tarifi imkansız güzellikteydi. :16::16::16:

Allah herkese yaşatsın kızlar. Herkese sağlıklı evlatlar versin... Amin

senin haftanda benim minikimde öleydii şimdi sakinleşti daha sakin tekmeler daha sakin dönüşler yapmaya başladı ablam yeri daraldı bebek büyüyor artık ondan dedi ama sanki tekmeleri içeri doğru atıyo gibi bölee :44:

:119: Herkeseee günaydııııınnnnn :119:

Hastanenin yorgunlugunu bir turlu atamiyorum heryerim agriyo ama yinede şükür evdeyim rahatim yerinde

canım normaldir sürekli yattığın için halsizleşti artık vücudun kasılma derken rahim kasılmasımı yoksa kol ayak kasılmasımı yaşıyorsun canım kol ayak el bilek v.s. Ise magnezyum eksikliğindenmiş doktorum bana öle söyledi.

gunaydin canlarimmmmmm. Ayol dun bi enerji geldi bana yerimde duramiyorum. Nasi kullansam diye dusundum sonra dedim dur brn su evi biguzel temizlim toparlimm. Duzgun dolaplari bile dokuo silip yerlstirdim ay totoma motor takilmis gibiydim valla. Aksam 9 da bitti canim cikti perte ciktim :60: O yzden diil bilgisayari acmak tvyi dahi acamadim.

Msosum canimin ici hemen haber verdi bana pazartesiii icim rahatladi biliodm zaten kotu bisi olmadiginiiiii. Canimm benim :16:

ısilim melegimmmmmm dogamiz saglikla buyusun tahti bahti acik olsun caniminnnn

seyzosummmmm gonlunden ne koparsa yaz annem bana:16:

Lennnnn dun ne muhabbetler donmus oyleee :23::60: +18 icerikliiii. Slkeleme topigini bende okudum :60: Valla olur olmaz her yolu denedik 1 sene boyunca insallah aklimi yitirmeden hamile kalirim diyordum hatta :60: Bi filmde gormustum kafin iliskiden sonra amuda kalkip ellerinin uzerinde zipliyordu. Lleeyyyyn sakin deniym demeyinnnnn kafayi gozu yarmayin sonra tehlikeli hareketler bunlar :60: :60:

Biz yeni bir haftaya basladik oglusumla cainimla melegimle allahima sukurler olsunnnnnn....

dünki muhabbeti sorma perimm yaaa koptuk resmen :60: Dikkatet kendineee o kadar yüklenme birden yorma kendini

herkeşşlere günaydıınnnnnn:)))))

sanada günaydın canıımmm

seyzenim bu ayın hamişlerine yaz benden 200 fatihaaaa :54::54::54:

ben geldim kızlarrrr :10::10::10::10: kesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar :16::16::16::16: 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı :52::52::52:, vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........

bu arada silkelenme ile ilgili ayrıca yazcam ben size :60::60::60:

yalanci dogum sancisi kasilmasiymis ebeler baktida benim gunde 2-3 kere oluyor karnim kasiliyor kolumda bacakimda bisey yok

selaammmm...:16::16::16::16::16::16:

ben geldim kızlarrrr :10::10::10::10: kesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar :16::16::16::16: 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı :52::52::52:, vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........

bu arada silkelenme ile ilgili ayrıca yazcam ben size :60::60::60:

:46: :46: ahh canımmmm tebrikleeeerrr....kalan ayların çok güzel ve sağlıklı geçsiinnnn....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aramız on gun kadar alalım miss kokulularımızı kucağımızaaa sağlıklaaa.....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
selaammmm...:16::16::16::16::16::16:

:46: :46: ahh canımmmm tebrikleeeerrr....kalan ayların çok güzel ve sağlıklı geçsiinnnn....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aramız on gun kadar alalım miss kokulularımızı kucağımızaaa sağlıklaaa.....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sağol canım benim , inşallah o günleri görürüz tatlım , tad alarak geçiririz sonuna kadar sıkıntısız geçer inşallah, amaaaaa ben bu topiğin taze hamişi olmaktan sıkıldım gelin bu ay peşimeeeee kart olcam ben kartttttttttttttttttttt :84::84::84:

Ben geldim kızlarrrr :10::10::10::10: Kesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar :16::16::16::16: 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı :52::52::52:, vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........

Bu arada silkelenme ile ilgili ayrıca yazcam ben size :60::60::60:

gözün aydın canııımmm inşallah pıtpıtlarıda duyucaksın 2 hafta daha dayan bende cumartesi hafsamı görücemmm çok mutluyum çoookk yüzünü boyunu kilosunu herbişeyini çok merak ediyorum karnım kocaman oldu :16::16::16::16::16:

Oooo baya hızlı başlamışsınız fitil progestan neden verdikiii :44:

gözün aydın canııımmm inşallah pıtpıtlarıda duyucaksın 2 hafta daha dayan bende cumartesi hafsamı görücemmm çok mutluyum çoookk yüzünü boyunu kilosunu herbişeyini çok merak ediyorum karnım kocaman oldu :16::16::16::16::16:

Oooo baya hızlı başlamışsınız fitil progestan neden verdikiii :44:

hadi hayırlısı güzel kızını gör hasret gider , benim düşüğüm var ya o yüzden verdi tatlım aspirinle progesteronu ...............

Back
X