• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hafzaaamm 3 hafta daha tutariz bebegi dedi bir 32 yi gorseydik yeterdi dedi dr a gore durmuycak canim benim huysuzum

hafzaaamm 3 hafta daha tutariz bebegi dedi bir 32 yi gorseydik yeterdi dedi dr a gore durmuycak canim benim huysuzum

canım şuan kaç kilo bebek kesin mi bu peki 3 hafta daha 30 oluyo demek en fazla 32 olabilir diye düşünüyo olsun canım napalım hayırlısı böleymiş sağlıklı olsunda küvezde kalıcak işte biraz güzel tarafındanda bak canım nimikini bizden bile önce görücen eline tutabiliceksin :16::16::16:

nasılım zilliler:52:

Eklentiler

• $17814_10151535101822608_376082821_s.webp
    $17814_10151535101822608_376082821_s.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 31
sancilarim artti bende dr a geldim dun nst de haftama gore agrimda cikinca dr hastaneye aldi nidilata basladi ve 4 doz ciger gelistirici igne vurdu dua edin kizlar bana........

CANIM BENCE İLAÇ İŞE YARAYACAK , SAĞLIKLA GELECEK GELDİĞİNDE DE BEBİŞİN SEN İÇİNİ FERAH TUT .........
selam kızlar,

dün geçmişi okuyamamıştım bugün anca okuyabildim bizde yeni bebek arabası aldık öncekini arkadaş vermişti bayagı agır, büyük ve eskiydi şimdi bunu aldık nasıl teyzeleri yakışırmı DENİZ hanıma :1:

Hauck Disney Turbo Deluxe Baston Puset / Disney Princess - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

asos üzülme canım hakkında hayırlısı olsun ama bebiş iyi olacak ben inanıyroum tam zamanında hazır oldugunda sag salim gelecek annesine selimhan sende inan canım dualarımdasın ...

deragun şeker yüklemen iyi çıkmış sevindim rümeysa ne yapar ?

seyzen ahmetefe paşa ne yapar kızzzzzzzzzzzz az kaldı valla dogumlaraaaaaaaaaa tey tey :64:

hafzak hafzaaaaaaaaaaaa ne yapar iyi mi ?

mess üzülme canım senin velet biraz nazlı çıktı ama herşey güzel olacak canım :21:

peri nerde ya hiç gelmiyo iyidir inş.:18:

vito nasılsın bacısıı zeynep deniz nasıl keyfi iyi mi?

zeytin yok,ışıl yok ,endertfs yok gelselerde bebişlerden haber verseler ya bizeeeeeeeee:33:
iremnevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapan kız aşüfte :52:

unuttugum varsa yüzünü yaladım farzetsin ve yalıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:33:

ŞAHSEN BİZZAT AŞÜFTE OLARAK BENNN :9::9::9: BUGÜN PIT PIT İÇİN DOKTORA GİTTİK AMA DOKTOR TEYZE AMELİYATA GİRMİŞ ÖĞLEDEN SONRA GELİN DEDİLER BİZDE YARIN GİTCEZ KISMETSE :10:
:10::10:

BAL MI ŞEKER Mİ BİLEMEDİM YERİM O DİL ÇIKARAN HALLERİNİ BUNUN BEN :54: ACCAYİP SIKIŞTIRASIM GELDİ ZİLLİNİ VARYAAA :29: MAŞALLAH ONA :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZENİNE RABBİM YARDIMCISI OLSUN

CANIM BENİMDE 25 DE ŞEKER YÜKLEMEM YAPILDI BANA DA ERKEN GİBİ GELDİ AMA DOKTORUNUN BİR BİLDİĞİ VARDIR İLLAKİ OKADARLIK OLDUNMU CANIM SEN YAA :nazar::emir_bebek::nazar:CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU ? ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR.

şeker yüklemesi yapıldığında 21 haftamda olacağım erken yapıldığını söyledi hep çevredekiler tabi doktor daha iyi bilir ne derse onu yapıyoruz. Artık 20 haftamız doldu bitiyor bile cinsiyete gelirsek 16 haftamda gitmiştim en son ama göstermedi bacaklarını kapattı göstermeyince büyük ihtimal kız dedi şimdilik kız diyoruz 22 haftada dopplerim var ozaman gösterir belki doktorum erkek bebeklerde cinsiyet daha kolay belirleniyor kız bebeklerde yanılma payımız oluyor dedi zaten cinsiyet bizim için önemli değil sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum cinsiyetini öğrensem ona göre eşya almaya başlayacağım tam belli olmadığında bişey alamadık artık yavaştan almak lazım

canım şekerin iyi çıkmış çok sevindim :16: kum için bol bol su iç canım günde 3 litreyi tamamla her derde deva bu su... birde şu çekirdekli siyah-mor üzümler var ya kurutulmuş...onlardan ye bol bol. kansızlığa birebir :71:
kuzeninin duru mu nasıl oldu :44: Allah yardımcısı olsun :16:

çok sağol canım su beni kötü ed,yo ya 2litreye zar zor tamamlıyorum üzümden de tiksindim bakalım rabbim başka dert vermesin kuzen,im yatışda öksürüğünü kesmeye çalışıyolar öksürdükçe aşağı iniyormuş bebiş

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZENİNE RABBİM YARDIMCISI OLSUN

CANIM BENİMDE 25 DE ŞEKER YÜKLEMEM YAPILDI BANA DA ERKEN GİBİ GELDİ AMA DOKTORUNUN BİR BİLDİĞİ VARDIR İLLAKİ OKADARLIK OLDUNMU CANIM SEN YAA :nazar::emir_bebek::nazar:CİNSİYETİ BELLİ OLDUMU ? ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR.

MESSİM CANIM ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENİN BEBEĞİN ÇOK GÜÇLÜ ANNESİ BAK GÖRÜRSÜN HİÇ BİŞEY OLMAYACAK ONA RABBİME EMANET ONLAR SEN BİLDİĞİN KADARIYLA DUA ET CANIM YAT SÜREKLİ BU DURUMDA GEÇİCİ VİTOŞUMUN KIZI KUCAĞINDA SENİNKİNİNDE RESİMLERİNİ GÖRÜCEĞİMİZ GÜNLER GELİCEK BEN BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM.:16::16:

SEVİNDİM CANIM YAA ŞEKERDE SORUN OLUYO HAMİLELİKTE AMA SEN YİNEDE BEYAZLARDAN UZAKDUR ÇİKOLATA FAZLA YEMEMEYE ÇALIŞ CANIM :34::34:

ASOSUUUMMM DOKTORUN NE DİYOR ERKEN DOĞUM MU YANİİ YADA BEBEĞİ NEKADAR DAHA İÇERİDE TUTABİLİRİZ ÖLE BİRŞEY DEDİMİİİ HİÇ DE BİLGİM YOK Kİ BU KONUDA YARDIMCI OLAYIM SANA AMA DOKTOR GÖZETİMİNDE EN SAĞLAM YERDESİN CANIM İNŞALLAH HERŞEY VAKTİ SAATİNDE SAĞLIKLA OLUCAK BUNLARIDA ATLATICAKSINIZ OĞLUŞUNLA SEN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞ CANIM MESSİMDE SENDE DUALARIMDASINIZ

CANIM SORMA BEN İŞTEN AYRILICAM YAA YENİ 2 ELEMAN GELDİ ONLARI ÖĞRETMEKLE MEŞGULÜM TAM GİRİYORUM TOPİĞE YAZICAM HEMEN ARKAMA OTURUYOR İŞ ÖĞRENEYİM DİYEE BENDE SAYFAYI KAPATMAK ZORUNDA KALIYORUM BİDE ERKEK DÜŞÜN :32::32:

BENDEN HABERLER İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM MAGNEZYUMA BAŞLAYALI KASILMALARIM AZALDI ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞİMDİDE BEBİŞİM TERS DÖNDÜ AYAKLARI AŞAĞIDA MALESEF HERKES DÖNER DAHA VAR DİYO AMA AŞAĞIDAN TEKME YEDİKÇE AĞLAYASIM GELİYOR DUA EDİYOM KONUŞUYORUM ONUNLA I III YİNE DÖNMÜYOO :14::14::14:
O YÜZDEN MORALCAĞZIM BİRAZ BOZUK SENİN ANLIYCAN SEZERYAN OLMAK İSTEMİYORUUUUUUMMMM :18::18::18::14::14::18::18::18:

dur kız döner daha aşağı benimki de daha dönmedi ama benim vaktim daha çok var

harikasııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn :16::16::16::16::16:
kız adoş sen neyle besliyon denizi benim kızımda böle güzel olsuuuuuunnnn :16::16::16: ne yiyosun ne içiyosun söle bakiiiimmmm :34::34:
Allah nazarlardan saklasın çok çok çokkkk çooookkk güzel maşallah :nazar::nazar::nazar:

çok sağol canım su beni kötü ed,yo ya 2litreye zar zor tamamlıyorum üzümden de tiksindim bakalım rabbim başka dert vermesin kuzen,im yatışda öksürüğünü kesmeye çalışıyolar öksürdükçe aşağı iniyormuş bebiş

canım Allah yardımcısı olsun inşallah erkenden düzelir
deregun canım susuz olmaz yaaa olsun sen yinede içmeye çalış enaz 2 lt. tamamlamaya çalış mutlaka doktorum bana su normal doğum önleyici ilaç gibidir demişti. :32::32:

günaydın anneler, kızları, oğulları, güzel hamişler ve hamiş adaylarııı :16::16::16::16::16:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar ben periyi iyice merak etmeye başladım :18::18::18::18::18:

çabucak bi günaydın diyiiiimm gelir gene tepeme dikilir asistan :19::19:

Seyzeniiimm bende merak ediyorum gelir diyorum bir iki kere allta ismini gördüm ama hiç yazmadı sanırım yoğun bu aralar belkide annesigile gitmiştir :44::44:

hepinize tesekkur ediyorum kizlar

nidilattan dolayi hic kasilmam olmadi yalniz cok agir bir ilac cok carpinti yapiyor nefes alamiyoruum vucutta kizariklik mide yanmasi ve bulantisi vucutta agri ates basmadi uykusuzluk 48 saatte 6 saat uyudum daha birsuru bilmeden yasamisim tum yan etkilerini dr a gore ama cekicez yapicak bisey yok dedi aman kasilmam olmadi bebegim iyiya sukur

kocam yanimda hastaneye alinca beni hemen atlamis gelmis 5 gun burdaaaaaaa

bu arada biri yaalnizca 2 lt re su mu dedi ben gunde 4 litreye yakin ki bazen gecer su icerim fazlasinin zarar olmadiigini bilsem daha cok icerim :9: hos dr um a gore suyumun lt resi iyi nidilat bobreklere cok zarar veriyormus ictigin suyu cikaramazsan vucutta odem sislik yapiyormus ben iciyorum ama tamamina cikaramiyor olucamki tuzsuz yememe ve dusuk tansiyona ragmen sisiyor ellerim hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Selaammm geçmişi okuyamadım kızlar zira baya oldu yorgunum bide:) annem yanımdaydı onunlaydık gittik hüzün çöktü tabii. Oğluma bi ciciler aldık. Ablamın düşük riskş varona çok canm sıkkın. Hayırlısı olsun hakkımızda öpüyorum herkesi ortalığı topliim kendime gelim gelicem gene

Oyyyy şu son sayfayı okudum da merak etmiş canlarımmmmm. Yerim sizi ben ya. İyiyim canlarım çok şükür. Ama canım çok sıkkındı. Bazı şeyler üst üste geldi sanırım. Neyse şimdi daha iyiyim hepinizi çok seviyorum. Asosoum ne zor geçti hamileliğin ama sen tüçlüsün kuzum Allah sabır versin sana bitanem. Geçecek herşey güzel olacakkk

Back
X