- Konu Sahibi Masalsularam
- #25.201
az kalmış az![]()
yürüyüş yapıyorum canım dün yürüyüş hakkımı köyde değerlendireğim dedim iştee... ama köy havasımı çarptı bilmiyorum pestile döndüm resmen![]()
32 ye kadar çalışıyordum zaten okulda çok hareketliydim yürüyüş yapmadım. hafta sonlarıda hep alışverişle geçti. iznim başlayınca 4-5 gün tembellik yaptım. şimdi sabah eşimle birilikte kalkıyorum sat 7.30 da kahvaltımı yapıyorum onu okula gönderince de biraz nette geziniyorum haberleri izliyorum sat 10 gibi ikinci kahvaltımı yapıyorumbiraz ev işi bebişim için hazırlıklar yemek falan derken 3 te eşim geliyor. 5 gibi yemek yiyip 6 da yürüyüşe gidiyoruz. 45 dk 1 sa falan çok iyi oluyor. konuşa konuşa hafif tempolu yürüyoruz.
ama çok iyi oluyor o evde yattığım 4-5 gün resmen şişmiştim şimdi çok çok çok daha iyiyim...
hayır olsun canım şu sıkıntıların bir an önce geçer inşallah. bebişine en hayırlı zamanda kavuştursun rabbim.
gerçekten dr a gidecek misin bu aralar![]()
Amin canım hayırlı inşallah.VAlla gitmek istiyorum doktora aslında.Ama gideceğim doktor izinliymiş benim gitmek istediğim tarihte.Bende vazgeçtim.30-31 günde bir adet olurdum ben ve uzun sürerdi.Korunmayı bıraktığımızdan beri 26-28 günde bir oluyorum 2-3 gün sürüyo bitiyo.Öylesine bir muayene olayım diyorum aslında bakalım belki başka doktora giderim.