- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
- #25.981
Şükürler olsun yüce rabbime anneyim artık 5eyll perşembe aaat 14 05 oğluşum yeni dünyam geldi o gece hiç uyumadan sabaha kadar onu seyrettim düşündükce ağladım allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu bebişim çülütayımın adı pek bildik bi isim oldu BATUHAn perim le başladık beraber gitti hikayemiz İsimdaş oldu oğluşlarımızda. Veeeee özlem cimmmm kadınlr kulubünün bana kazandırdığı dost diyebileceğim arkadaşım doğumda yanımdaydı beni utandırdı beni kendinw borçlndırdı şimdi ona dahada çok dua ediyorum ki borcumu kısa srede ödeyebileyim canımmm benim bursada doğuurdum spinal sezeryanla çok memnun kaldım şuan süt sağıyorum uçlarım pert çözüm bilendende yardım bekliyorum. Oğluşummmmmm çokkkkkkk tatlııııuı babasının aynısı benim fvori avatarımdaki karamukla alakasız sarı tüylü maviş bişey çıktı içinden allahhh şansını bahtını açık kaderini güzel tahtını güçlü eylesinnn aminnn hepimizin bebeklerini inşallahhhhhh öpüyorum herkezi
canım gözümüz aydın. :119::119::119::119::119:
Batuşumuza da kocamaaan bi maaaşallah
Allah tahtını bahtını açık etsin.
göğüs ucların için lansinoh krem kullan canım bi de kendi sütünü sürüp açık bırak sütün kuruyana kadar.
avent in silikon göğüs uclarını da kullanabilirsin. geçmiş olsun
Son düzenleme: