Perinotolojiye gidip kalp parlaklığı ve karaciğerinde bi şey dedi ama hatırlamıyorum başına gelen var mı?

miniasl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
116
24
13
29
Arkadaşlar merhaba ben bugün Göztepe perinotolojiye gittim. Doktor her şeyi normal ama iki tane şey söyledi biri kalbinde parlaklık olduğu ve tek başına bi şey ifade etmediğini ancak yine de bi kaç durumla birleşirse riskli olduğunu söyledi zaten bunu duyunca çok üzüldüm. Sonra ise karaciğerinde damarla ilgili bi şey dedi terimsel konuştuğu için hiç hatırlamıyorum hatırlayamıyorum. 15 gün sonra çıkacakmış ikili tarama testi yine sonuçları burdan alacaksın ve bizim bakmamız lazım kadın doğumun cihazları böyle değil dedi ama anlamadım. Çok üzüldüm böyle bi şeyle karşılaştınız mı karaciğerle ilgili ne olabilir hiç anlamadım beynim silinmiş gibi hissediyorum

rapor vermedi mi elinize? normalde ultrasonun raporunu çıktı olarak vermeli

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız Perinatolojiye sizi yönlendirdiler mi peki gitme sebebiniz neydi

Kalp parlaklığını herkese diyorlar acaba genişleme mi fedi takipte olmanız lazım inşallah testleriniz temiz çıkarsa içiniz rahatlar
Yok genişleme demedi sadece parlaklık olduğunu söyledi inşallah hayırlı haberler alırız sağolun

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız Perinatolojiye sizi yönlendirdiler mi peki gitme sebebiniz neydi
İkili test için gittim bi kaç hastaneye sonra onlarda riskli gebelik kategorisinden perinotolojiye gitmemi önerdiler hastaneler yönlendirme yaptı açıkçası bir sorun olduğu için değil ama lekelenmem vardı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…