• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

:nazar:
Çok da güzel rol yapar... :jeyyar:

mysuperlamepicd0c6ef5fczz6.jpg

mysuperlamepic9a37f3436sh4.jpg

Son düzenleme:
kocaoğlan yaaaaaaaaaa=))) ayyy çok tatlı çok maymun=)) burnunu yesinler=)) mamalarada nasıl bakıyo öyle=) benim yaramaz kralım olsaydı 1saniye beklemez atlardı ohh peynirler salamlar çubuk krakerlernaniknanik dünyanın en güzel şeyi bu,yani hayvan sevgisi.Allah bu şekerlik kocaoğlan buluta uzun uzun ömürler versin inşallah!

hımm bende farklı bir bulut sandım meğer bizim tatlı bulutumuzmuş resimlerine bakarken onu burnundan ısırmak geldi içimden ama tabiki kıyamam sadece yanaklarından yalarım seksi ve güzel bacaklı annesinide yanaklarından öperim buluta sağlıklı bol büsküütlü günler dilerim

<Bulut> : Ben Labradorum diye, mecbur muyum aynı türe aşık olmaya? Gönül bu..
Söz geçirmek mümkün değil..
İlk gördüğüm fotoğrafı buydu Scooby'nin.. Bakışlarına hayran oldum..

samp0209b61b8505f769.jpg

<Bulut> : Sonra bi'de boydan gördüm.. Aman Allahım.. Adeta bir manken.. Uzun bacaklar, asil bir duruş.. :nazar:
samp7bea62fe1927ee00.jpg

<Bulut> : Aramızda boy farkı olabilir ama iki gönül bir olunca.. :asigim:
50937680df6.jpg

samp987d6c596898ed5bhj1.jpg

Son düzenleme:
Bulut'un afişini gören hanım kızlar:roflol:

Sıraya girmişler:1shok::utangac:

hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjfn0.jpg

cokacimcoook

bulutttttttez3.jpg

kaydirigubbakcemile

Bunu photoshopta mı yaptın başka programla mı:roflol:

Ay bu kadar güleceğimi tahmin edemezdim ya süper bir espiri :roflol::roflol:

Espiri değil tabi gerçeğin ta kendisi Bulut gibi yakışıklı bir yiğit nerde:utangac:kaydirigubbakcemile2

Bunu photoshopta mı yaptın başka programla mı:roflol:
Paint + vista editörü + superlame ve elbette google amcayı da ziyaret etmeyi ihmal etmedim..

İmza: Araştırmacı profiteröl püsküüt

İtiraf : Beni bu konuda çalışmaya, senin yeteneklerin itmiştir.. :utangac: kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Banyodan sonra bi'ağırlık çöker üzerine PeriPrensimin.. :asigim:
mysuperlamepice66992e33sc2.jpg

Israrla gözlerini kaçırır...
mysuperlamepice5cef0ef2wa6.jpg

Sonunda pes eder..
mysuperlamepic5a139a186pd6.jpg

Son düzenleme:
Bu fotoları hatırlıyorum:roflol:

Hatta ozaman düşünmüştüm bu havluyu nasıl çıkarmadı diye.

Sahi nasıl kafasında durdu onunla bizimkiler hayatta durmaz:delphin:

Bu fotoları hatırlıyorum:roflol:

Hatta ozaman düşünmüştüm bu havluyu nasıl çıkarmadı diye.

Sahi nasıl kafasında durdu onunla bizimkiler hayatta durmaz:delphin:

Bulut'un benim de şaşırarak baktığım bir güven duygusu var.. Ona asla kötü bir şey yapmayacağımın bilincinde.. Mesela kıymalı böreğim Sarp'ım öyle değildi.. Zor dururdu bi'şey giydirince, kafasına takınca falan..

Baksana Bulut'umun önceki fotoğraflarına.. Gözlük, şapka, kıyafet, kravat ne ararsan var.. Öyle bekler garibim.. :asigim:

Hatta inanılmaz bir örnek.. Sıklıkla deniyorum bunu: Elimi hızla kafasına vuracakmışım gibi indiriyorum, 2-3 santim kalınca dıuruyorum. Gözlerini bile kırpmadan, aşk dolu bakışlarla bekliyor.. Yahu ben mi gaza geldim.. Yoksa salak mı bu? Ayyyy kıyamam ona ben.. Peynirli böreğim benim o....

Huy, ırk, cins ve genetiğin bu konuda belirleyici olduğunu düşünüyorum..

İyi ki bana çekmemiş.. Öpmek için yaklaşıldığında bile, ben elimde olmadan bi'kaç santim geri kaçarım.. Bi' irkilme gelir falan.. "N'oluyo abi? Ne bu yakınlık" misali.. :roflol:

Bulut imaj değiştirmek istemiş.

Bana geldi, elimden geleni yaptım ve bence çok beğendi:roflol::tomato:

bulutsacxc9.jpg

bulutsac2md6.jpg

ben bu prens buluta bir görüşte aşık oldum bohçamı alıp evden kaçtım gerçi biraz fazla esmerim ama çok iyi bir ev kızıyımdır elimden her iş gelirkaydirigubbakcemile2
s5000098fw7.jpg

:roflol: Nevim ellerin dert görmesin.. Yalnız uzun saç ve kahkül gerçekten de çok yakışmış..
Yeni bi' imaj yeni bi'hayat yeni bi'aşk deeer keen

işte bulduk yeni aşk :roflol: :roflol:

Barçmanım alıyoruz kızı, madem aşık açtık kollarımızı bekliyoruz.. :asigim:

ama sanki arka sol köşede onun beyaz tenlisi var ayakkabıyı oda denesin haksızlık diil mi?yada o kız diil mi?:1ninca:

Kız bulmak için demek sadece saç modeli yenilemek yeterliymiş:roflol:

Bulut şimdi dua etsin bana:roflol:

Acaba saçları kızıla filan boyasak mı röfle filanda atabiliriz:roflol:

ama sanki arka sol köşede onun beyaz tenlisi var ayakkabıyı oda denesin haksızlık diil mi?yada o kız diil mi?:1ninca:

evet ama o beyaz tenli olan erkek üstelikte kısır bizim ülkemizde eşcinsellerin evlilikleri yasak böyle ateşli bir kızımız varken hiç uygun olmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X