• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

:nazar:
mysuperlamepicdb4473982re5.jpg

PeriPrensim Bulut evin tek ilgi odağıdır..
bulutnis05gi2.jpg
dsc00110wb9.jpg

Olur da benden fırsat kalırsa...

ljkjljljlfg3.jpg
20054zp2.jpg
sl270778oa3.jpg

en iyi ihtimalle eşime..

sl270787su7.jpg
recepbultsg5.jpg

en az ihtimalle de misafir sanatçımız, beyaz kremalı kukim, biricik kardeşime belki sıra gelebilir.. :roflol:

dsc02856sz5.jpg

Son düzenleme:
Her şeyiyle Bulut ön planda zaten:asigim:

Ama ben bilekte ki dövmeye bittim:utangac:

Kallisim sefgilim gelmiş.. :asigim: Hoşlar getirmiş.. a.s.

Hepsine bittim ama Lost durumu beni kopardı.. adeta lost oldum desem yeridir..

valla benim kızda buluta aşık olmuştu ama buluta en uygun eş yırtık olmuş gizmo bohçasını toplayıp eve dönsün hemen birgün onun karşısınada beyaz atlı prensi çıkacaktır mutlaka bulutla yırtığa ömür boyu mutluluklar dilerim evlilik ve balayı resimlerini dört gözle bekliyorum

Caramelacım ya-a.. İçim parçalandı Scooby mi öyle görünce.. Medeni kanunda değişiklik mi yapsak ne? Yahu hem bunlar köpek.. Kanunlarla falan ne işleri olacak.. Sen söyle Scooby me çok uzaklaşmasın yanımızdan.. kaydirigubbakcemile

Hemencecik editleme yapayım:
Gizmo'yu da mesajı yolladıktan sonra farkettim iyi mi? Allah iyiliğini versin senin.. :roflol: :roflol:

Yanıbaşımda Cindy ve Badem'in aşkı..
sampa3a4944e0d7c292dpo4.jpg

Dünyanın işi gücü aşk..
kopek7li1.jpg

Nereye baksam aşk görüyorum..
ddddddddddddwm5.jpg

Bana gelince..
mysuperlamepice49292d91uc7.jpg

Son düzenleme:
Püsküüt'üm ellerine sağlık.Şeniz

Ay bir de yavruları olsa da görsek nasıl heyecanlanıyorum düşündükçe.

Yoksa ben Dost'a Yirtik mi diyor musum???
Olamaz:çok üzgünüm:
Bana aciklar misin puskuutum lutfen..

PS: Bulut!
Sen mi yalnizsin bunca guzel kizin arasinda..:mymeka:
Duymamis olayim;
Scooby cok alinir yoksaayerimseniben

Şimdi söyleyeceğime inanamayacaksın.. Kafamı dosyaların arasından kaldırdım ve gözlerimi bi'anlığına boşluğa diktikten sonra "Aman Tanrım! Badem ve Cindy yazacağıma, Badem ve Yırtık yazdım" dedim.. Sırf onu düzeltmek için geldimmmm ki çoktan yakalanmışım.. :roflol:
Yani hata bende.. Senin bir şey karıştırdığın yok Caramelam.. Düzelttim mesajı.. Neyseki anneleri fark etmemiş.. Tabe şimdi bu mesajı okuyunca farkedecek.. Ben hemen kaçayım kaydirigubbakcemile4

PS: Ben şu anda gitar çaldığım için cevap veremiyorum. Sanırım püsküüt yine bi'şeyler karıştırdı..

Püsküüt'üm ellerine sağlık.Şeniz

Ay bir de yavruları olsa da görsek nasıl heyecanlanıyorum düşündükçe.
Nevimmmm ay ne güzel olur onlar minnak minnak... Her anlarını karelersin artık.. biz de nasipleniriz..Kaç tane olur? Kaç tanesi Cindy'nin renginde olur? Anne-babaya benzemeyen kaç yavru olur? Ohooo merakla beklenen bi'durum yani.. Avuç içinin yarısına falan sığarlar herhalde.. ayyyyy kaydirigubbakcemile5

Bademle Yırtığı okumuştumda acaba dedim bir alttaki karede yırtık mı anlam yükleyememiştim:roflol:

Benimde en çok merak ettiğim ne renklerde kaç yavru çıkacak kız mı erkek mi çok olacak:sm_cool:

Sonra bizimkiler benim gibi kıyamayıp hiç birini başkasına vermeyec mi ne güzel olurdu:dance:cokacimcoook

ya bayıldım buluta çok tatlı bir oğlan..bulutun hayran listesi kabarıyor.:utangac: yerim ben onu..bebişlerini de görmeyi çok isterim..:emir_bebek:

Çokk şeker bu yaaa ben onu mıncıklar azıcıktaa ısırırım...Bence şansı çok fazla deli olacak bu resimlere kızlar:))

BULUT: Püsküüt giderde ben burada kalırmıyımkaydirigubbakcemile4

bulut1gf8.jpg

BULUT: Deniz gibisi var mıhihoyyyt

bulut2lw8.jpg

BULUT: Bunu yapmama hayatta izin vermez di kim tutar beni:lepi:

bulut3td2.jpg

BULUT: 2 günde sıkıldım ya Püsküüt'e mektup atayım ben:delphin:

bulut4hu3.jpg

BULUT: Yarın burada olacakmışhihoyyyt

Back
X