- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
ayyy lulutumun güzelliğine bakk :asigim: harika olmuş cilveleşmelerini yerim ben onlarınnnn =))) biz de çikoya bir sevgili bulduk ama sevgilisini kaptırdı bizim şaşkın oğlan kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan teşekkür ederiz fragolam..
Ah benim şaşkın Çikom kaptırdı mı kızı.. Tüh be!
Olsun be fragolam yakışıklı Çikoma kız mı yok.. Ohooooo kuyruğunu sallasa ellisi zemuszemus
Deliye dönüyor Evayı görünce.. O gün pek yapmadılar ama Eva lulutun ağzının bütün kenarlarını minik dil darbeleriyle (bu sözcükler +18 gibi mi odu nedir?) öyle bir yalıyor ve öpüyor ki.. lulut da duruyor duruyor sonra sinirleniyor :roflol::jeyyar: çıtırla geze geze lulutum da kıtırlığı atmış üstünden kaydirigubbakcemile3 bu ne hareket anlamadım akannehir aşkın gücü demek :asigim:
kaydirigubbakcemile5 kesinlikleee, bulmuş bizim yakışıklıyı hiç bekletir mi hatun :roflol:
E ben diyorum bu ağır abi diye..
:dilcikar::dilcikar:
Çok özendik aklinialirimsmile biz de sizinle oynamak istiyoruz aklinialirimsmile bize de gelin :umursamaz:
Çıtır Eva kaç aylık Püsküütüm hani biz de dişiyiz ama Lulut kadar kocamanız ohaoldumsmile Eva pek minik minnoş geldi gözüme:kedi:
Hakikaten be kallisim bi gelemedik.. Da iki azman nasıl oynar onu kestiremedim :roflol:
Eva çok minyon kallisim.. Aslında 11 aylık oldu ama ufak tefek narin bir kız..
Gönül eğlendiriyorlar şimdilik..
Lulutumun yaş ve prostat kanseri riski nedenleriyle topitoplarına veda edeceğiz birkaç ay sonra... Bakir geldi, bakir devam edecek Lulutum.. Böylesi daha iyi.. Her daim saf ve temiz.. yerimseniben