• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

Ha-ahahahaha-hahaha gülmekten öldüm şunun hallerine bak gözleri yuvalarından çıkmış paket taşıyacağım diye ama sizi rüntüke şikayet ediciğim sanal reklam uygulaması yapıyorsunuz:roflol:

2.fotoda kapıda umutsuz ve tükenmiş halde bekleyiş:1:

3. süne ne demeli lavanta kokuları arasında banyo keyfi:1:

hele kapılarda ki hallere bittim yahu o nasıl beklemek becerizkisler gibi :1: istese zile basar bahçe kapısını da açar opuyorumnanaktan

Ay düdük yaaaa üzümüde yemeye çalışmış Lulutum eşkidir onlar eşkiiiikaydirigubbakcemile3

Her şeyi de nasıl merak ederler allammm deli ediyorlar beni bunlar binlerce kez maşallah Lulutuma :nazar:

Ay sahi sizin kız arkadaşınız lola nerde :roflol: lulut ile lola uydu bak:roflol:

Püsküütüm allah nazardan saklasın bunları :nazar: ben şu günlerde aşırı bir aşk yaşıyorum bizimkiler yani ikisiyle beraber sempatiksalakcinni ikisinde de bir kıskançlık birini daha az sevemiyor birine daha fazla ilgi gösteremiyorum :1:yaz çarptı bizi ohaoldumsmile deli düdükler yawwwff...
Dur dur şikayet etme.. melpaktan aldığımız parayı kırışalım :roflol:
Amin Kallisim.. Nazar değmesin hiçbirine :nazar:
Lolayı unuttuk çoktan.. Yeni favorimiz İva.. opuyorumnanaktan İva luluta kesin aşık da.. lulut bazen ukala takılıyor, pas vermiyor falan.. :roflol: Yahu doğursam bu kadar benzemez :roflol: :roflol:

Bulutun bütün fotolarına bayıldım harika:nazar::asigim:
ama esas harika olan sensin püsküütüm
nasıl güzel yakalamışsın o anları:lepi:
Teşekkürler Barçmanım.. opuyorumnanaktan
Vallahi yok bir yetenek.. Denk geliyor hep. Adam poz veriyor resmen :roflol:
e ama ben dün site mavi-beyaz haldeyken buraya fotoları görmenin heyecanıyla yorum yazmıştım, gitmiş :kızgın: madem not yazılaydı da, yazmasaydık :gitme: şimdi esası gibi olmaz ki kopyası, :sinifsinif:

lulutuummm, lolawood'a teklif varmış, binbir surat hallerinden etkilenmişler buyrunnnnnnnnn

püsküüütüm itiraf ediyorum, günahını aldım senin dün akşam ruloları taşıyan lulutu görünce, bir de o surat:roflol: bir an için ev işlerinde yardıma zorlandığı hissine kapıldım da sempatiksalakcinni

o güller naaptı bakimmm bizim yakışıklıya, e tabi lolaya vermezse alerji de yapabilirbayanssulusmile

ama korukları dişledikten sonra yüzünün aldığı şekli de merak ettim, yoksa lulut da benim gibi ekşi mi seviyor delikafadulden

tekrar teşekkürler püsküütüm, umarım bu defa mesaj silinmez, forum pembe eski halinde,sanırım bir şey olmaz. sayende dün akşam bu fotolarla hafta sonunu güzel noktaladım. opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: Ay koptum yaaa.. hem de nasıl günahımı almışsın aşkolsun.. Ama düşündüm de CADIARZU fena fikir değil hani.. misal şu süpürgeyi tutmayı öğretebilirim de mi? her gün iki defa süpürülüyor ev.. madem tüyünü döküyo kendi süpürsün sıpa :roflol:
alerjik bünyeli hassas fare bu.. belli mi olur.. foto çektim ama bi yandan da tırstım.. alerji olabilir mi diye.. var başımızda bi alerji belası ki sorma.. akannehir
Korukları kokladı yer gibi yaptı ama yemedi tabe kaydirigubbakcemile2 Allahtan o kısacık anı yakalayabildi kamera..
Biz teşekkür ederiz efem.. a.s. opuyorumnanaktan

yeminle banyoda benimde yatasım geldi o denli serin görünüyor burdan(nasıl olabiliyorsa sapıttım kafamçokkarıştı ) aciba bulutum :asigim: benim için yana kayarmı gerçi alan toto hesaplaması yapıp sonuca baktığımızda sıkışırız gibi geldi ama olsun kaydirigubbakcemile4
Ben sığıyorsam sen haydi haydı sığarsın çalı kafam.. kaydirigubbakcemile2 Tecrübeyle sabit.. Kapıdan paspasa doğru uzanıyorsun.. kafaları yanyana koyuyorsun.. ohhhhh serin serin missss :roflol: Hem lulut yana kaymaz olur mu.. yeter ki dokunulsun, okşansın o.. :kedi:

Bulutun bütün fotolarına bayıldım harika:nazar::asigim:
ama esas harika olan sensin püsküütüm
nasıl güzel yakalamışsın o anları:lepi:
Nevbahar seni burada görünce çok sevindim
Çok özledim seni ablacığımopuyorumnanaktan

Güzel ablacım çok teşekkür ederim bende senin gibi birkaç kişiyi özlüyorum ama burası ile inan işim bitti artık sadece çok az kişiyle başka yerlerden görüşüyorum:1hug:

Çokkk öperim seniŞeniz Birde lulutumu öpeyim öyle gideyimŞeniz

Güzel ablacım çok teşekkür ederim bende senin gibi birkaç kişiyi özlüyorum ama burası ile inan işim bitti artık sadece çok az kişiyle başka yerlerden görüşüyorum:1hug:

Çokkk öperim seniŞeniz Birde lulutumu öpeyim öyle gideyimŞeniz
anladım ablacığım
Mutlaka geçerli sebeplerin vardır
Bende seni çok öperim kendine iyi bakŞeniz

Amaninnnn Püsküütüm Lulut Evayı tuş ettiohaoldumsmile ben koptum burda :roflol:

Yahu bunlara nazar değecek diye ödüm kopuyor benim :gitme: ne güzel oynamışlar bayıldım bayıldımmmŞeniz benim eşek olsaydı kudura kudura oynardı kafamçokkarıştı çok özendik çokkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amaninnnn Püsküütüm Lulut Evayı tuş ettiohaoldumsmile ben koptum burda :roflol:

Yahu bunlara nazar değecek diye ödüm kopuyor benim :gitme: ne güzel oynamışlar bayıldım bayıldımmmŞeniz benim eşek olsaydı kudura kudura oynardı kafamçokkarıştı çok özendik çokkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol: Tuş ediyo etmesine de lulut şaşkının önde gideni olduğu için ben hiç endişenmiyorum.. Durup dururken torun sahibi oluruz diye korkmadan bırakıyorum onları.. :roflol:

Allah korusun kallisim.. Hiç bi'evcile değmesin nazar..

Eva da aslında kuduruyo.. lulut çoğu zaman cool.. Nereden öğrendiyse.. :roflol:

Bekleriz efenim.. yerimiz var, oyuncağımız bol.. Erkekimiz herkese yeter.. :emir_bebek:

Bekleriz efenim.. yerimiz var, oyuncağımız bol.. Erkekimiz herkese yeter.. :emir_bebek:

aaa üstüme alınabilirim bu teklifi o güzellikleri oyuncaklarla oynatacak biri de lazım dimi ama neme lazım oyuncaklar sağa sola kaçar filan sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
fideoyu izleme şerefine nail oldum yorum yapıyorum derhal :kahve:
a aaaaaaaaa nasıl müstehcen sahnelerle dolu olmuş kızımız bi ara bulutumuzun ağzını yalamaya mı çalışıyor yoksa benim algılamamda mı sorun var ay kıskandım bulutu evadan desem :kedi: (çok kaynana gördüm kendimi sengözlerimebaksanab )
şaka bi yana sabah sabah izledim ohh gitti tüm negatif duygular yayıldı koocamaan bir huzur dalgası...boshayallersmile

aaa üstüme alınabilirim bu teklifi o güzellikleri oyuncaklarla oynatacak biri de lazım dimi ama neme lazım oyuncaklar sağa sola kaçar filan sempatiksalakcinni
Valla buna en çok ben sevinirim.. Toplama işine ortak çıkar :roflol:
fideoyu izleme şerefine nail oldum yorum yapıyorum derhal :kahve:
a aaaaaaaaa nasıl müstehcen sahnelerle dolu olmuş kızımız bi ara bulutumuzun ağzını yalamaya mı çalışıyor yoksa benim algılamamda mı sorun var ay kıskandım bulutu evadan desem :kedi: (çok kaynana gördüm kendimi sengözlerimebaksanab )
şaka bi yana sabah sabah izledim ohh gitti tüm negatif duygular yayıldı koocamaan bir huzur dalgası...boshayallersmile
Öyle bi huyu var çapkın kızın.. Bütün erkeklerle arası iyi.. ama her nedense bi'tek lulutun ağzının içine giriyo.. sürekli bi yalama hali, sürekli bi öpme hali.. bi'bakıyosun hangi dil kimin dili anlayamıyosun düşün yani :roflol:
Ortaklık kapasitesi genişliyo.. hem oyuncak toplayıcı hem kaynana.. gittikçe keyifleniyor bu iş.. opuyorumnanaktan

Neyse bende bu müthiş videoyu kaçırmayıp izledim:lepi:
Çok şekerlerler Evada Bulutta
Bana cilveleşiyorlar gibi geldi
Bu arada EVA kim Kendimi çok Fransız kalmış hissettimohaoldumsmile

eva hanıma da bakın helee Çok üzgünüm çoook bulmuş bizim aslan parçasını (aslan parçasının pek bundan haberi varmış gibi durmasa da :roflol: ) dört dönüyor etrafında, yumuluyor bizim oğlana Şeniz Şeniz Şeniz :umursamaz:

he tabii, insan düşünüyor lulutumuz bu tavırları kimden öğrenmiş acaba diye fisfisfis kaydirigubbakcemile3

başta oyuncağa olan atakları sonradan eva'ya mı yapacak dedim ama çok kısa sürdü yahu sositososito

eva sanki "aah, aah bu adam oyuncakları bırakıp bana ne zaman ilgi gösterecek" ümitsizliğini okur gibi oldum ama kaydirigubbakcemile3

fidyonun sonunda eva'nın ağzına aldığı oyuncağa dikkat! :jeyyar: ben bir şey mi demek istedim, yok canımmm kaydirigubbakcemile4

bebişleri olsun :emir_bebek: biraz daha genişletip onlara bakmayı da ekleyebilirim :hulya:
Ohhh çalı kafama bak.. Dünden razı.. :emir_bebek:
Neyse bende bu müthiş videoyu kaçırmayıp izledim:lepi:
Çok şekerlerler Evada Bulutta
Bana cilveleşiyorlar gibi geldi
Bu arada EVA kim Kendimi çok Fransız kalmış hissettimohaoldumsmile
Haddimize mi düşmüş efendim sizi Fransız saymak.. Başlığımızın 500 metre gerisinde bütün hikaye var.kaydirigubbakcemile3
Eva komşu kızı.. Beşik kertmesi yaptık, heveslendirdik.. Sonra da vazgeçtik.. İnsanın eline düşmeye görsün.. sempatiksalakcinni
eva hanıma da bakın helee Çok üzgünüm çoook bulmuş bizim aslan parçasını (aslan parçasının pek bundan haberi varmış gibi durmasa da :roflol: ) dört dönüyor etrafında, yumuluyor bizim oğlana Şeniz Şeniz Şeniz :umursamaz:

he tabii, insan düşünüyor lulutumuz bu tavırları kimden öğrenmiş acaba diye fisfisfis kaydirigubbakcemile3

başta oyuncağa olan atakları sonradan eva'ya mı yapacak dedim ama çok kısa sürdü yahu sositososito

eva sanki "aah, aah bu adam oyuncakları bırakıp bana ne zaman ilgi gösterecek" ümitsizliğini okur gibi oldum ama kaydirigubbakcemile3

fidyonun sonunda eva'nın ağzına aldığı oyuncağa dikkat! :jeyyar: ben bir şey mi demek istedim, yok canımmm kaydirigubbakcemile4
:roflol: :roflol:
Psikolog kadorumuzda açık var.. Değerlendirmek ister misin yorgunum.. :roflol:
Son cümlede es veriyorum.. Fidyonun sonuna zıplamam lazım önce.. kaydirigubbakcemile4
lülülülülülü Hay Allah iyiliğini versin senin e mi? Top ha? :roflol: :roflol:

Haddimize mi düşmüş efendim sizi Fransız saymak.. Başlığımızın 500 metre gerisinde bütün hikaye var.
Eva komşu kızı.. Beşik kertmesi yaptık, heveslendirdik.. Sonra da vazgeçtik.. İnsanın eline düşmeye görsün..
Estafurlah efendim
Salaklığı bırakta geçmişi oku diyorsun yani:roflol:
Pek üşengeçim bu aralarsempatiksalakcinni
ayrıca neden vazgeçtiniz:çok üzgünüm:
Ne güzel bir sürü küçük Eva ve Bulutumuz olurdu

:roflol: :roflol:
Psikolog kadorumuzda açık var.. Değerlendirmek ister misin yorgunum.. :roflol:
Son cümlede es veriyorum.. Fidyonun sonuna zıplamam lazım önce.. kaydirigubbakcemile4
lülülülülülü Hay Allah iyiliğini versin senin e mi? Top ha? :roflol: :roflol:

Tekliflere açığım püsküütüm delikafadulden

Ama haksız mıyım? :jeyyar:

Estafurlah efendim
Salaklığı bırakta geçmişi oku diyorsun yani:roflol:
Pek üşengeçim bu aralarsempatiksalakcinni
ayrıca neden vazgeçtiniz:çok üzgünüm:
Ne güzel bir sürü küçük Eva ve Bulutumuz olurdu

A-aaaa olur mu öyle şey yaaa bilmiyorumkismile Hiç de öyle bişey demedim yani aşk olsun.. Hatta aramak bulmak zor olduğu için 500 metre geride diye yazdım.. Bul, bulabilirsen durumu yani.. yerimseniben

Ben üreme karşıtı olduğum için ister istemez köpişlerime de yansıyo bu durum.. :roflol: :roflol: :1ninca:

Tekliflere açığım püsküütüm delikafadulden

Ama haksız mıyım? :jeyyar:

Haklısın valla yorgunum.. aklinialirimsmile

Ama son gelişmeleri bilmiyorsun tabii.. geriatrik durum nedeniyle oluşan anestezi riskini alamayacağım için topitopların yolculuğunu süresiz bir şekilde erteledik..

Toplar burada, oynamak isteyen oynasın anacım.. :roflol: :roflol: :hulya:

Haklısın valla yorgunum.. aklinialirimsmile

Ama son gelişmeleri bilmiyorsun tabii.. geriatrik durum nedeniyle oluşan anestezi riskini alamayacağım için topitopların yolculuğunu süresiz bir şekilde erteledik..

Toplar burada, oynamak isteyen oynasın anacım.. :roflol: :roflol: :hulya:

delikafadulden desene bulut'tan yağmur damlaları doğma şansı saklı kaldı :lepi: hadi eva gelin iyisin yine :jeyyar: şimdi iş lulut'un toplarını kullanmasına şey yani toplarıyla oynamasına kalıyo sanırım gamyoncuiremsu eva bırak o plastik topu, orcinale yönel yavrım gamyoncuiremsu

malum bulut'u paylaşamıyoruz ama son fidyoda eva gelini pek bi anlayışlı görmüştüm hani püsküütüm ondan yerimseniben bir de hiçbir köpeğin insanlar gibi aptal, nankör, kötü kalpli olma şansı olmadığına göre kaydirigubbakcemile2 varsın gelsin isterlerse bizim yağmur damlaları, tabii önce babaanneleri ne der onu sormak lazım ya buyrunnnnnnnnn

A-aaaa olur mu öyle şey yaaa bilmiyorumkismile Hiç de öyle bişey demedim yani aşk olsun.. Hatta aramak bulmak zor olduğu için 500 metre geride diye yazdım.. Bul, bulabilirsen durumu yani.. yerimseniben

Ben üreme karşıtı olduğum için ister istemez köpişlerime de yansıyo bu durum.. :roflol: :roflol: :1ninca:

kaydirigubbakcemile3:1:
Öyle birşey söylemeyecek kadar kibar biri olduğunu biliyorum canım
takılıyorum sadece
Desene bebeleri görmek sadece bir hayal oldu:gitme:

Back
X