- 13 Nisan 2007
- 15.554
- 36.070
- 1.123
Dur dur şikayet etme.. melpaktan aldığımız parayı kırışalım :roflol:Ha-ahahahaha-hahaha gülmekten öldüm şunun hallerine bak gözleri yuvalarından çıkmış paket taşıyacağım diye ama sizi rüntüke şikayet ediciğim sanal reklam uygulaması yapıyorsunuz:roflol:
2.fotoda kapıda umutsuz ve tükenmiş halde bekleyiş
3. süne ne demeli lavanta kokuları arasında banyo keyfi
hele kapılarda ki hallere bittim yahu o nasıl beklemek becerizkisler gibiistese zile basar bahçe kapısını da açar opuyorumnanaktan
Ay düdük yaaaa üzümüde yemeye çalışmış Lulutum eşkidir onlar eşkiiiikaydirigubbakcemile3
Her şeyi de nasıl merak ederler allammm deli ediyorlar beni bunlar binlerce kez maşallah Lulutuma
Ay sahi sizin kız arkadaşınız lola nerde :roflol: lulut ile lola uydu bak:roflol:
Püsküütüm allah nazardan saklasın bunlarıben şu günlerde aşırı bir aşk yaşıyorum bizimkiler yani ikisiyle beraber sempatiksalakcinni ikisinde de bir kıskançlık birini daha az sevemiyor birine daha fazla ilgi gösteremiyorum
yaz çarptı bizi ohaoldumsmile deli düdükler yawwwff...
Amin Kallisim.. Nazar değmesin hiçbirine

Lolayı unuttuk çoktan.. Yeni favorimiz İva.. opuyorumnanaktan İva luluta kesin aşık da.. lulut bazen ukala takılıyor, pas vermiyor falan.. :roflol: Yahu doğursam bu kadar benzemez :roflol: :roflol:
Teşekkürler Barçmanım.. opuyorumnanaktanBulutun bütün fotolarına bayıldım harika:asigim:
ama esas harika olan sensin püsküütüm
nasıl güzel yakalamışsın o anları:lepi:
Vallahi yok bir yetenek.. Denk geliyor hep. Adam poz veriyor resmen :roflol:
:roflol: :roflol: Ay koptum yaaa.. hem de nasıl günahımı almışsın aşkolsun.. Ama düşündüm de CADIARZU fena fikir değil hani.. misal şu süpürgeyi tutmayı öğretebilirim de mi? her gün iki defa süpürülüyor ev.. madem tüyünü döküyo kendi süpürsün sıpa :roflol:e ama ben dün site mavi-beyaz haldeyken buraya fotoları görmenin heyecanıyla yorum yazmıştım, gitmişmadem not yazılaydı da, yazmasaydık :gitme: şimdi esası gibi olmaz ki kopyası, :sinifsinif:
lulutuummm, lolawood'a teklif varmış, binbir surat hallerinden etkilenmişler buyrunnnnnnnnn
püsküüütüm itiraf ediyorum, günahını aldım senin dün akşam ruloları taşıyan lulutu görünce, bir de o surat:roflol: bir an için ev işlerinde yardıma zorlandığı hissine kapıldım da sempatiksalakcinni
o güller naaptı bakimmm bizim yakışıklıya, e tabi lolaya vermezse alerji de yapabilirbayanssulusmile
ama korukları dişledikten sonra yüzünün aldığı şekli de merak ettim, yoksa lulut da benim gibi ekşi mi seviyor delikafadulden
tekrar teşekkürler püsküütüm, umarım bu defa mesaj silinmez, forum pembe eski halinde,sanırım bir şey olmaz. sayende dün akşam bu fotolarla hafta sonunu güzel noktaladım. opuyorumnanaktan
alerjik bünyeli hassas fare bu.. belli mi olur.. foto çektim ama bi yandan da tırstım.. alerji olabilir mi diye.. var başımızda bi alerji belası ki sorma.. akannehir
Korukları kokladı yer gibi yaptı ama yemedi tabe kaydirigubbakcemile2 Allahtan o kısacık anı yakalayabildi kamera..
Biz teşekkür ederiz efem.. a.s. opuyorumnanaktan
Ben sığıyorsam sen haydi haydı sığarsın çalı kafam.. kaydirigubbakcemile2 Tecrübeyle sabit.. Kapıdan paspasa doğru uzanıyorsun.. kafaları yanyana koyuyorsun.. ohhhhh serin serin missss :roflol: Hem lulut yana kaymaz olur mu.. yeter ki dokunulsun, okşansın o.. :kedi:yeminle banyoda benimde yatasım geldi o denli serin görünüyor burdan(nasıl olabiliyorsa sapıttım kafamçokkarıştı ) aciba bulutum :asigim: benim için yana kayarmı gerçi alan toto hesaplaması yapıp sonuca baktığımızda sıkışırız gibi geldi ama olsun![]()