• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

Amanin ne kadar da yakışıklı ve asil durmuş bembeyaz karları arasında Bulut beyimiz... :69:

Frizbiyi kapıp getirince bir de insanın yüzüne bakıyor "Eee hadi ben getirdim sen de atsana " der gibi :9:

Garibim karların arasında bir de frizbiyi bulmakla uğraşıyor, yapma annesi yapma o buluyor sen kaybediyorsun yazık Lulutoğlana :2: :1:
Teşekkür ederiz HİScim..
Aynen öyle.. etrafta kim olursa olsun (Eva dahil) sadece oyuna kitleniyo adam..

:62::62::62::62: lulutum kırmızı başlığını aman paltosunu giymişşşş :64: karlara gömülmüşşş :66: püsküüütü de fidyoyu çekmiş :64: bize de izleme ziyafeti düşmüş:56::56::56:
çocuklar gibi şen sözü bu fidyoyu anlatmaz da neyi anlatır, söyleyiniz efenimmm :69::16: karın tadını lulutumuz çıkarmış :nazar::nazar::nazar: demek ki ankara'ya daha çok kar dileyeceğiz :34: o frizbi esnek midir bana mı öyle gelmiştir, lulutuma halen aynı frizbi mi dayanmaktadır, fiyatını bayağı hak etmiş diyeceğim öyleyse:9:
Ziyafetiniz afiyet olsun efem.. :34:
Doğru tahmin.. Esnek ve sanırım o yüzden dayanıklı.. İlk defa bi'pet shopçu yalan söylemedi.. :37:
Hala aynı frisbe ile oynuyoruz ve tık bile yok.. :nazar:
Hakikaten de KONG muş yani.. :27:

Teşekkür ederiz HİScim..
Aynen öyle.. etrafta kim olursa olsun (Eva dahil) sadece oyuna kitleniyo adam..

Ziyafetiniz afiyet olsun efem.. :34:
Doğru tahmin.. Esnek ve sanırım o yüzden dayanıklı.. İlk defa bi'pet shopçu yalan söylemedi.. :37:
Hala aynı frisbe ile oynuyoruz ve tık bile yok.. :nazar:
Hakikaten de KONG muş yani.. :27:

eva da kimmiş :63::63: gelin aday adayı :63::63::63: içime kaynana ruhu mu kaçtı ne :53::18::36:

king konga yakışır sağlamlıkta mı ürettiklerini belirtmek istemişler acep:9::9:

Bulut'un kar maceralarından bir derleme:

Keyifli seyirler.. :71:

[video=youtube;lhpO6L7_6Tw]http://www.youtube.com/watch?v=lhpO6L7_6Tw[/video]

:nazar:

tatil fidyosu geldi diye atladım ama meğer asil ve yeşil fidyolarında olduğu gibi ben ıskalamışım, yeni eklenmiş varsayıp tekrar izliyorummm :69:

Bulut'un kar maceralarından bir derleme:

Keyifli seyirler.. :71:

[video=youtube;lhpO6L7_6Tw]http://www.youtube.com/watch?v=lhpO6L7_6Tw[/video]

:nazar:

bunun adı "mutluluk" değil de, nedir?:nazar:

Biz yaşlanıyoruz işte..:ssz:
Geçen sene kalp krizi.. bu sene kireçlenme.. kemik üremesi.. Lulutumuz oldu Lulut Dede.. :nazar:

Yıl almak, yaşamak böyle bir şey.. yaşamak da yaşlanmak demekmiş be Nazım usta! :ssz:

Şimdiden çekilecek acısı bunun,
duyulacak mahzunluğu şimdiden.
Böylesine sevilecek bu dünya
"Yaşadım" diyebilmen için...

Fragolacım ve HİScim dilerim sizin de mevcut ve müstakbel bebeler ve patiler iyidir dilerim..
:nazar: :nazar: :nazar:

Biz yaşlanıyoruz işte..:ssz:
Geçen sene kalp krizi.. bu sene kireçlenme.. kemik üremesi.. Lulutumuz oldu Lulut Dede.. :nazar:

Yıl almak, yaşamak böyle bir şey.. yaşamak da yaşlanmak demekmiş be Nazım usta! :ssz:

Şimdiden çekilecek acısı bunun,
duyulacak mahzunluğu şimdiden.
Böylesine sevilecek bu dünya
"Yaşadım" diyebilmen için...

Fragolacım ve HİScim dilerim sizin de mevcut ve müstakbel bebeler ve patiler iyidir dilerim..
:nazar: :nazar: :nazar:

Lulut mu hastalandı? :53: Geçmiş olsun ona, kuzum yaa kıyamam valla benim patiler domuz gibi, Asil oldu 7 kilo :9: Yeşil de minyon tipli bir kedicik oldu ama çok sağlıklılar Allaha şükür... Sadece babamız bir hafta oldu apar topar askere gitti, hem de uzun dönem, oturup kalkıp onu özlüyoruz, başka da değişiklik yok Püsküütcüm...:31:

Lulut mu hastalandı? :53: Geçmiş olsun ona, kuzum yaa kıyamam valla benim patiler domuz gibi, Asil oldu 7 kilo :9: Yeşil de minyon tipli bir kedicik oldu ama çok sağlıklılar Allaha şükür... Sadece babamız bir hafta oldu apar topar askere gitti, hem de uzun dönem, oturup kalkıp onu özlüyoruz, başka da değişiklik yok Püsküütcüm...:31:

Teşekkürler iletirim lulut dedeye :))

Ohhh maşallah Asil Beye.. E belliydi kalıbından böyle olacağı..

Çok sağlıklı olsunlar ikisi de inşallah..

Sana da tez tezkereler dilerim.. Kolay değil.. :71:

Ahhhh kiyamam ben Lulut dedeye, cok cok gecmis olsun kuzucuga. Keyfi iyi olsun da yakisiklimin... Bizde hersey yolunda. Aaah ah ne cabuk geciyor zaman puskuutum be pof

Back
X