• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

Havlamanın alt yazısını vereyim..
Eva malum bölgeyi korumak adına çareyi kanapeye sıçramakta buldu..
Bulut dayandı dayandı.. ama sonunda delirdi:
E hadi kızım o kadar ön sevişme de yaptık in artık aşağıya.. gel yamacıma:52:

:71: :71: :71:

Başta fot0o ve fidyo çekme niyetinde olduğum için ne yalan söyleyeyim dış mihraplara karşı önlem almadım.. bütün sınır devriyelerini çektim.. :60:
İşler bitti..çekilecekler çekildi..
Sonra ne oldu dersin?
İçeriye gittim.. lulutun donunu aldım ve giydirdim.. anacım sen sağ ben selamet neme lazım :
62: :62:
O dediğin işlere ben ömrü billah hazır olamayacam sanırım.. :90:

:60::60::60::60::60::60::60::9::9::60::60:

Kanapenin örtüsü kafaya geçerse..

Akşam güneşi kime vurur?

Bu kadar poz veriyorum.. İnsan bi'çubuk falan verir yahu!

Ayıp denen bi'şey var!

:nazar:

ayy iyi ki açmışım kk'yı:62::62:

ah bu oğlan nasırından çekmedi anasından çektiği kadar :60: aman da nasıl güzel aman yakışıklı olmuş benim lulutummm :9:

akşam güneşi bilir tabii ki vuracağı güzeli, aman yakışıklıyı :9::60::83:

ama o masum bakışa kıyılır mıııı :84: lulutum hala diyette misin sennn :5: bu annen kk'daki diyet topiclerinden hızını alamadı seni de 0 beden etcek :84::83:

heheyyttt adama bak sennnn, kullanmasam da malım meydanda der gibi uyurmuş :9: anası da hani çıplak oğullarının fotolarını çekip büyüyünce gelinlere gösteren kaynana modeli :83::9:

ohh vitaminimi, kas gevşeticimi aldımmmm ağrım -sızım kalmadııı püsküüüütümmmm, lulutummmm çok yaşayın siz e miiiii :69::69::48::48::16::16:

İnsan bi çubuk falan veriri derkenki bakışa bak sen :9: Yine Küçülmüş küçülmüş emrahcık oluvermiş sanki :60:

Bu hayvan türlerinin hepsi de mi tatlı uyur yavhu, insanın gidip de ısırası geliyor, bu yüzden benimkiler hiç tam anlamıyla uyuyamıyorlar benim yüzümden, uyur halde gördüğüm zaman içimden biri dürtüyor git de mıncıkla öp sıkıştır diye, gerçi alıştılar yavrucaklar bir gözleri açık şekilde bakıyorlar ki hııı annemizmiş, sonra uykuya devam :9: Velhasıl kelam uyur haldeki Lulutun gidip de burnundan öpesim geldi :69:

Bu arada bu oğlana da mavi çok yakışmış yaa daha önceden söylemiş miydim aynı şeyi Allah Allah dejavu yaşıyorum sanki :44::18:

Maşallahlarımızı konduralım sırım Buluta :9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy iyi ki açmışım kk'yı:62::62:

ah bu oğlan nasırından çekmedi anasından çektiği kadar :60: aman da nasıl güzel aman yakışıklı olmuş benim lulutummm :9:

akşam güneşi bilir tabii ki vuracağı güzeli, aman yakışıklıyı :9::60::83:

ama o masum bakışa kıyılır mıııı :84: lulutum hala diyette misin sennn :5: bu annen kk'daki diyet topiclerinden hızını alamadı seni de 0 beden etcek :84::83:

heheyyttt adama bak sennnn, kullanmasam da malım meydanda der gibi uyurmuş :9: anası da hani çıplak oğullarının fotolarını çekip büyüyünce gelinlere gösteren kaynana modeli :83::9:

ohh vitaminimi, kas gevşeticimi aldımmmm ağrım -sızım kalmadııı püsküüüütümmmm, lulutummmm çok yaşayın siz e miiiii :69::69::48::48::16::16:
:71:
valla diyetten ziyade son zamanlarda çılgınlar gibi fresbe oynamaktan kaynaklı..dün yine tarttık periprensini.. 27.8 :nazar:
E hep diyorum diyetle killo verilmez diye.. sporla desteklemek lazım şekerim.. :52:

İnsan bi çubuk falan veriri derkenki bakışa bak sen :9: Yine Küçülmüş küçülmüş emrahcık oluvermiş sanki :60:

Bu hayvan türlerinin hepsi de mi tatlı uyur yavhu, insanın gidip de ısırası geliyor, bu yüzden benimkiler hiç tam anlamıyla uyuyamıyorlar benim yüzümden, uyur halde gördüğüm zaman içimden biri dürtüyor git de mıncıkla öp sıkıştır diye, gerçi alıştılar yavrucaklar bir gözleri açık şekilde bakıyorlar ki hııı annemizmiş, sonra uykuya devam :9: Velhasıl kelam uyur haldeki Lulutun gidip de burnundan öpesim geldi :69:

Bu arada bu oğlana da mavi çok yakışmış yaa daha önceden söylemiş miydim aynı şeyi Allah Allah dejavu yaşıyorum sanki :44::18:

Maşallahlarımızı konduralım sırım Buluta :9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Dejavuyu bilmiyorum, tanışmadık.. :82:
Uyku konusunda sana katılıyorum.. Sanırım ben de sadece foto çekerken rahat bırakıyorum oğlanı.. Yoksa mümkün olamıyor deliksiz uykular.. delip geçiyorum icabında.. Ama buna can mı dayanır kardeşim :37:

üfff fecii incelmiş bulutumus valla :53: gözlerime inanamadım.Özlemişim de keratayı hani...Pozlar nefis,pozisyonlar nefis :60:

Son düzenleme:
üfff fecii incelmiş bulutumus valla :53: gözlerime inanamadım.Özlemişim de keratayı hani...Pozlar nefis,pozisyonlar nefis :60:

Biz de sizi özledik efem :69: :71:
Çalı kafam sorma bu işi de abarttım :60:
Doktoru "Artık yeter!" diye azarladı beni :61:
Azarı işittiğimden beri luluta bayram oldu.. Neler yiyo neler bilemezsin.. Bu sabah simit yedi misal.. :52:

ama tırsıyom da bi'yandan.. bi'mama bi'terazi hayatımız böyle geçiyo artık.. E ben de böyle olduğuma göre diyorum ki acaba halıları kaldırıp yeri komple digital teraziyle mi kaplasam.. adım attıkça bakarım ev halkı ne alemde.. kim kaç kilo aldı.. ona göre ne yenecek ne yenmeyecek :62:

bu diyet grupları benim ruh sağlığımı bozdu herhalde.. :32: :32: :32:

valla diyetten ziyade son zamanlarda çılgınlar gibi fresbe oynamaktan kaynaklı..dün yine tarttık periprensini.. 27.8 :nazar:
E hep diyorum diyetle killo verilmez diye.. sporla desteklemek lazım şekerim.. :52:

:

anlaşıldı neden sabırla bi ara hergün tabak alındığı, ardından fresbeye terfi edildiği, ne safım sadece oyun sanmıştım :60:

:44: biz de sevgilimle spora başlamayı düşünüyoruz acaba fresbe mi alsak :60:

Biz de sizi özledik efem :69: :71:
Çalı kafam sorma bu işi de abarttım :60:
Doktoru "Artık yeter!" diye azarladı beni :61:
Azarı işittiğimden beri luluta bayram oldu.. Neler yiyo neler bilemezsin.. Bu sabah simit yedi misal.. :52:

ama tırsıyom da bi'yandan.. bi'mama bi'terazi hayatımız böyle geçiyo artık.. E ben de böyle olduğuma göre diyorum ki acaba halıları kaldırıp yeri komple digital teraziyle mi kaplasam.. adım attıkça bakarım ev halkı ne alemde.. kim kaç kilo aldı.. ona göre ne yenecek ne yenmeyecek :62:

bu diyet grupları benim ruh sağlığımı bozdu herhalde.. :32: :32: :32:

:18: simit bile mükafat, o da mı yasaktı :84: dr cuğu sağ olsun, sana kalsa yandı lulutum pamuk helvaaa:18:

ben korkarım püsküütüm senden gülemiyom şu terazi konusuna, yarın öbür gün alın yaptım der fotosunu eklersin :18::58: allah evdeki erkeklere sabır, dayanma gücü versin, ne diyiiiimmmmm :83:
:60::60::60:

erıdım*bıttım*valla*resımlere-bakarken*kırkbırkere*masallahh*seker--topalagıma:nazar::nazar::nazar::nazar:
Teşekkürler.. :71:

anlaşıldı neden sabırla bi ara hergün tabak alındığı, ardından fresbeye terfi edildiği, ne safım sadece oyun sanmıştım :60:

:44: biz de sevgilimle spora başlamayı düşünüyoruz acaba fresbe mi alsak :60:

:18: simit bile mükafat, o da mı yasaktı :84: dr cuğu sağ olsun, sana kalsa yandı lulutum pamuk helvaaa:18:

ben korkarım püsküütüm senden gülemiyom şu terazi konusuna, yarın öbür gün alın yaptım der fotosunu eklersin :18::58: allah evdeki erkeklere sabır, dayanma gücü versin, ne diyiiiimmmmm :83:
:60::60::60:

İstersen sevgilinle sana spor programı hazırlayabilirim.. :51: :52:

Gelelim simit olayına.. Tamı tamına 300 kcal olan (yani bu da 5 dilim ekmek eder) bi'gıda neticede.. İçeriğindeki beyaz un ve susam yağı ise akıllara zarar.. Ay biri sustursun beni yahu! :37:

Evdeki erkişiler için ben de AMİN diyorum.. :86: işleri zor.. zor.. zor.. :32:

Teşekkürler.. :71:

İstersen sevgilinle sana spor programı hazırlayabilirim.. :51: :52:

Gelelim simit olayına.. Tamı tamına 300 kcal olan (yani bu da 5 dilim ekmek eder) bi'gıda neticede.. İçeriğindeki beyaz un ve susam yağı ise akıllara zarar.. Ay biri sustursun beni yahu! :37:

Evdeki erkişiler için ben de AMİN diyorum.. :86: işleri zor.. zor.. zor.. :32:

:18: bize miiii, sen miiii :4::4::4: böyle kaçarız herhalde :9:

300 kalorisi susamdan dolayı diye umuyorum karbonhidrat açısından 5 dilim ekmek diildir umarım :18: şeker sorunları yüzünden karbonhidrat önemli de :18:

Sen konuş püsküüütüm :36::36::36: ama ruh sağlığımız açısından :36: :83::83::83:

Acep bi bakış atsam mı diyet topiclerine şu ekmek değişim tabloları lazım ama pardon karbonhidrat nette garip garip şeyler çıktı oradan da arayacağım gerçi, sonum lulut gibi olacak sanırım :18: simit yiyince mutlu olacağım:5:

Ömürler feda olsun onların bakışlarına.. :69:

:69::nazar:

aynen*oyle*canım*benım
melek*kızımın*bakısını*cok-ozluyorum*20subatta*bırıncı*senesı-olcakk*prensesımın
allah*senınyavruna*uzunomurlerversın

hayattaki dostlara uzun ömürler :16: melek olanlara selamlar, sevgiler buradan...:5:

Hem prenses hem de yorgun kuyruklu meleklerden bahsettiniz.. beni dağıttınız..

Ben zaten o kadar çok özledim ki ilk göz ağrım Sarp'ımı.. :69:
Ne fotoğraflar kar ediyor artık ne de anılar..

Bu vesileyle de İLK SEVGİLİMİ sizinle birlikte anmak istiyorum izninizle..

........ve elbette gökyüzündeki bütün kuyruklu meleklere selam olsun.. :58:

[megavideo]RTMMJPVL522dc2fe919ebba41431f3a6dc95bd75[/megavideo]

Kuyruklu melekler :59:

Benim kuyruklu meleklerimin hiçbirinin fotosu ya da videosu yok :43: Çocukluk anılarımda saklı hepsi... :59: O yüzden kendi resmimden çok Asil ve Yeşil fotosu ve videosu çekiyorum bol bol... :43:

Üzülme püsküütcüm bak en azından görebileceğin bir video var, özledikçe izlemekten başka çare yok... En azından senin gibi bir sahibin yanında uçtu gökyüzüne bu ona yeter de artar bile :34:

Son düzenleme:
Kuyruklu melekler :59:

Benim kuyruklu meleklerimin hiçbirinin fotosu ya da videosu yok :43: Çocukluk anılarımda saklı hepsi... :59: O yüzden kendi resmimden çok Asil ve Yeşil fotosu ve videosu çekiyorum bol bol... :43:

Üzülme püsküütcüm bak en azından görebileceğin bir video var, özledikçe izlemekten başka çare yok... En azından senin gibi bir sahibin yanında uçtu gökyüzüne bu ona yeter de artar bile :34:
Haklısın HİS cim.. :71:
Onlar gökyüzünde koştura dursun bize de buradan el sallamak ve onları unutmamak düşüyor.. :58: :69:

Hani insanlar arasında bi'deyiş vardır.. Tanrı sevdiklerini, iyileri yanına çabuk alır diye..

Bu kuyruklu meleklerin uzun ömürlü olanlarının bile kısa yaşamalarının sebebi bu olsa gerek..

İyi ki varlar, iyi ki tanıştık, iyi ki hayatımıza dahil ettik..

[megavideo]RTMMJPVL522dc2fe919ebba41431f3a6dc95bd75[/megavideo]

su-an-gozyaslarimi-tutamiyorumm-20=sine-cok-az-kaldi-bir-seneoldu-ama-hala=dun-gibi-kapidan-iceri-gircek-miyaewwanne-dicek-yamacima-yatcak-gibi=gelioo
sarpin-videosu=varmis-ona-bakarsiniz-ama-yinede=canlisi=gibi=olmaz-ozlem-gidermez
olumallahin=emri=dicek-bisey=yok-tabi-siz-sevgilidoostlarla=aanarak=acimiza=merhem
olmaya=caliscaz=kuyruklumeleklerimizi-ancaz=hepberaber

]

şu aşka bakar mısınız? :69::69::69:

püsküütüm kuyruklu meleklere kucaklar, kalpler dolusu sevgiler, selamlar gitsin :5:

bizlerle bu aşkı andığın için teşekkür ederim... ne şanslı kadınmışsın sen... farkıdasındır eminim... eşin de ne şanssız bir erkekmiş ki seni hep dünya yakışıklılarıyla paylaşmak zorunda kalmış...
göz temaslarına bittim, o otoriter duruşu gidip nasıl da bebek gibi yumuluyor kucağına... yan yan yatarken sen onu okşuyorsun o da seni sanki...
ve en son o sarılma sahnesi bitirdi beni de... eski dostlarımdan hatırlayarak her karede... eski değiller aslında yanlış söyledim yer değiştiren uzaklara giden dostlarımı... :16:

Haklısın HİS cim.. :71:
Onlar gökyüzünde koştura dursun bize de buradan el sallamak ve onları unutmamak düşüyor.. :58: :69:

Hani insanlar arasında bi'deyiş vardır.. Tanrı sevdiklerini, iyileri yanına çabuk alır diye..

Bu kuyruklu meleklerin uzun ömürlü olanlarının bile kısa yaşamalarının sebebi bu olsa gerek..

İyi ki varlar, iyi ki tanıştık, iyi ki hayatımıza dahil ettik..

çok mantıklı geliyor düşününce, o masum suçsuz canlar tabii ki...

su-an-gozyaslarimi-tutamiyorumm-20=sine-cok-az-kaldi-bir-seneoldu-ama-hala=dun-gibi-kapidan-iceri-gircek-miyaewwanne-dicek-yamacima-yatcak-gibi=gelioo
sarpin-videosu=varmis-ona-bakarsiniz-ama-yinede=canlisi=gibi=olmaz-ozlem-gidermez
olumallahin=emri=dicek-bisey=yok-tabi-siz-sevgilidoostlarla=aanarak=acimiza=merhem
olmaya=caliscaz=kuyruklumeleklerimizi-ancaz=hepberaber

prensesçim üzülme diyemem biliyorum ama his'in de dediği gibi ne mutlu ki onlara hayattayken mutlu bir yuva vermişsiniz, vermişiz.. keşke daha uzun olsa ömürleri, daha dayanıklı bünyeleri olabileydi... annem bir daha acı kaldıramayacağını düşündüğünden üsteleyemiyorum, ancak evlenince tekrar kedimiz olabilecek... ama onu bile düşünmek dağlıyor beni bazen, naaparım sonra diye... aslında neyin garantisi var tabii ki, ama gel-gitler yaşanıyor bir de bu acıları hatırlayınca...
en sağlıklısı sanırım doğanın acı bir oyunu kabul etmek... çok zor da olsa... dediğin gibi buradan paylaşıp, anarak acıları hafifletmek... yeni canlara kucak almak...

ya derim hep püsküüt de korksaydı? luluta cesaret edemeseydi? bu aşktan mahrum yaşayacaktı? lulut da kendine aşık böyle bi kadından uzaklarda... en büyük örneklerimden...
sen de tabii kii, his de ... diğer arkadaşlar da...

Back
X