Alışmaz mı.. Artık ayrılmaz parçası oldu.. :asigim:
Sevgili bulması konusunda zaten az olan ümidimi de artık kaybettim..
Baksana.. "Bahar&Bulut" aşkını nevkuşum sayesinde ölümsüzleştirdik.. yerimseniben
:roflol: Şeyyy
Hak da veriyorum.. Adamcağız duygusal açlık çekiyor.. Hayatımda "Seni seviyorum" demedim.. Aşkım, böcüğüm falan demem.. Denirse de ters ters bakarım ya da alaylı gülerim.. Herkese karşı mesafem 1 km.. Ona da kıyak çekiyorum.. mesafe 500 metre... Daha ne olsun.. sengözlerimebaksanab
Aşkım, böcüm vb sözlere benim de tepkim aynı kaydirigubbakcemile5 Hiç kullanmadım hayatımda, ama "seni seviyorum" çok az da olsa çok zor da olsa birkaç defa kullanabildiğim cümlelerden... Ancak her gün, ya da telefonu kapatırken sürekli bu cümleyi söylemek ve duymak hiç bana göre değil :asigim:
Kıyağa da bakın, aman kıyak çekilmemiş hali düşünemiyorum bile :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bırakayım demi bu işleri bu hediye işine gireyimdelikafadulden
]
Sadece hediye değil yahu, baın-yayın-organizasyon-teknik olaylar-kamera arkası-önü-sağı-solu delikafadulden Ayrıca o röportajları da unutmadım sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:Kocana kıyak 500 metre ha:roflol::roflol:Valla öp te başına koy R enişte mi:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: