Aşılama Perişan oldummmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
35
Afyon
Aşılamada12.gün ama degerim 0.976umudun tükendiği yetdeyim yanımda kimsem yok aglyrm persanm konşckta kmsm yokkk kısmet naspten oteside yok ne hayallerm vardı benm ama yıkıldım allahım herkese versn hayalide guzel ....oyle işte

evet çok zor bir durum ama sağlığını kaybetmek dahada zor bu kadar kendinizi yıpratmayın.Vardır zamanı üzülmeyin birgün olur inşallah Allahın izniyle.İşte insanlar çeşitli sıkıntılarla deneniyor sabret arkadaşım.Tekrar tedavi için güç toplayınız kafanızdan olumsuzlukları silin yola devam siz öyle davranınca çevrenizdekilerde çok üzülür.

canımm aynı duyguları bende yaşadım ilk aşılamam dı cok umutlanmıştım bütün belirtiler vardı taki o kırmızıları görene kadar benımde yanımda kımse yoktu sölemedim aglaya aglaya gözlerim şişmişti artık hastanedekiler teselli ediyordu herkes bi örnek veriyordu ama yapacak bişey yok rabbim nezaman nasip ederse ozaman nerde yaptırdın yaşın kaçtı canm

22yaşndym ve dr hala 16,gün yaptr yukselir dio bnm hç umudm yok brdaha dsnmyrm aşlmyı yorldm

22yaşndym ve dr hala 16,gün yaptr yukselir dio bnm hç umudm yok brdaha dsnmyrm aşlmyı yorldm

bende bıraktım canım 3 ay ara verdim şimdi tekrar başladım ama aşılama yaptırmadm ilk yaptırdıgım turmadı birdaha yaptırmadm da gtmedimde şimdi başka bi hastanede başka doktorla sıfırdan başladm bende bekliyorum herşey cok normal gayet iyi oyuzden rabbim sabret nur diyor sabret sadece zamanın var oyüzden sabrediyorum çevremdekilerin bebeklerini gördükçe demekki sınavım çok büyük diyorum. bi sorun yoksa olur sadece zaman..

Benm 5düşüğüm var olmyck gbime gelyr brdaha kısmt baya kotuym yorldm yıprandm anca ağlyrm

Benm 5düşüğüm var olmyck gbime gelyr brdaha kısmt baya kotuym yorldm yıprandm anca ağlyrm

5 düşükmü benim hiç olmayınca gecen öle bir dua etmişimki allhım yeterki ver onu hiisedeyim bidefada düşecekse düşsün demiştim sonra kendi kendime saçmalama allahım hayırlısını versin dedim. peki neden düşüyormuş araştırdımılar canm genetik testi yapıyorlar yaptırdınmı. benm arkadaşımında oluyor ama düşüyor 8 düşük yaptı. dua et daha yaşın kaç gençsin umutlarını kaybetme sakın

22yasndym bebegm sebepsiz canm arastrldı 12.gün ksn snç verr demi sonuç aşılamada

22yasndym bebegm sebepsiz canm arastrldı 12.gün ksn snç verr demi sonuç aşılamada

evet canım yaptırdıgında artmışsa vardır güzel haberler zaten sıfır oldumu yok diye biliyorum ben. ozaman olur canım sen anlattıkça sanki olacak güzel haber alıcakmışsın gibi umutsuz düşüneniyorum senin için. diger komuşumuzun gelinide 4 düşük yaptı şimdi 1 yaşında. olur sen yeterki iste yürekten rabbim verir. neredesin nerde yaşıyorsun benim etrafımda hiç olmayan yok oyyüzden kimseyle paylaşıp anlatıp dertleşemiyorum herkesin oldu benden sonra evlenenlerin önce evlenenlerin oyüzden buradan bi umut güzel şeyler duymak istiyorum.. banada iyi geldi konuşmak

Saol canm konyada yaşyorm sen nerden benim oluyor ama düşüyor ilk defa aşılama yaptırdım oda tutmadı dr geç dollnme olur 16.gün yaptr dio çok agldm umudm yok 2yıllık evliyim benm de çevremde herkesin var stresten patlıyacam kafam allak bullak

bende mersin canım 2,5 yıllırdır evliyim bende.. 1 yıldır tedavi gördüm klomen çatlatma ignesi olmadı ara verdım sonra acakta aşılama yatırdım tutmadı aşılama beni mahfetti ruhumu çökertti piskolojimi bozdu eşimin gelmesi orada verip bana olması ben cok kötü oldum ya resmen kafam beynim allak pullak oldu gittigim hastanede görümcem çalışıyor eşimin arkadaşları çalışıyor herkes tanıyor okadar utanadm ya inan ki şuan tarif edemiyorum yaşadıklarımı. okadar agladım ki aglama kafana çok takıyorsun bekle olur diyorlar anlamıyorlar çünkü hepsinin var gel sen sabret gel sen aglama yaşamadın eve gidince bebegini kucagına alıp bitin yorgunlugunu atıyorsun onun için hayaller kuruyorsun beni anlayamazsın yaşamadıgın için bilemezsin.. bunları söledim görümceme oyüzden beni anlayan birilerine çok ihtiyacım var

Of of gercktn çok zor hayırlsı olsun vala rabbm herkse versn istyenlere banada vala mut oldum sözün bittiği yerdeyim 16.günü bekliyrm sende umudunu kesme

canım gerçekten çok üzücü bir durum. ama yolun çoook başındasın. 28 yaşındayım ben ve 4 yıllık evliyim. 3 başarısız aşılama geçirdim. bu ay tüp bebek denedik ve yarın test günüm. evet çok zor günler geçirdim buraya gelene kadar. ama kendini toplaman lazım. yoksa bir sonraki adımı atamazsın. dilerim çabucak gelir bebeğin.

Kızlar en iyisi birbirmze destek olalılm tırnagn varsa basnı kaşı yani gercktn zor hayat inş zorlu yolu çabucak yuruyeceğizz

Kizlar Allah hepinizin yüzünü guldursun insaAllah tez zamanda sizde yavrulariniza kavusun.. Sizler icin ne kadar zor oldugunu ben tahmin bile edemem belkide.. Ama Rabbimden ictenlikle diliyorum ki bebek hasretiyle yanan herkes muradina ersin.. Sabirli olun ne kadar zor olsada sabir sabir sabir..

sabretmekten başka yapabileceğimiz birşey yokki canım bazen aglayarak bazen içime atarak atlatmaya çalışıyorum sabrediyorum ama benden götürdükleri saymakla bitmez. eski halimi istiyorum neşeli umutlu kahkahalı günlerimi özledim.. herkes sana ne oldu diyor kalabalıga gitmek istemiyorum arkadaşlarıma bile gtmek istemiyorum benden çoook şey alıp götürdü yerine başkasını getirdi o hastaneye ayda kaç defa gidip açmak beni bitirdi.. rabbim bunca sıkıntıları verdiğine göre sonu umarım mutlu olurr..

Az da olsa seni anlayabiliyorum.
Bir arkadasim 8 sene sonrasinda tüp bebek ile hamile kaldi.
Iki düsügü vardi.
Bir kac ameliyat gecirdi.
Tüp bebek tedavisi da baya zor gecti.
Ama suan sükürler olsun 5 aylik hamile ve insaAllah ayni sevinci sizlerde yasayacaksiniz

Kızlar en iyisi birbirmze destek olalılm tırnagn varsa basnı kaşı yani gercktn zor hayat inş zorlu yolu çabucak yuruyeceğizz

selam canım naptın nasılsın.. tekrar kan testi yaptırcam diyordun yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…