Aşılamada12.gün ama degerim 0.976umudun tükendiği yetdeyim yanımda kimsem yok aglyrm persanm konşckta kmsm yokkk kısmet naspten oteside yok ne hayallerm vardı benm ama yıkıldım allahım herkese versn hayalide guzel ....oyle işte
22yaşndym ve dr hala 16,gün yaptr yukselir dio bnm hç umudm yok brdaha dsnmyrm aşlmyı yorldm
Benm 5düşüğüm var olmyck gbime gelyr brdaha kısmt baya kotuym yorldm yıprandm anca ağlyrm
22yasndym bebegm sebepsiz canm arastrldı 12.gün ksn snç verr demi sonuç aşılamada
Saol canm konyada yaşyorm sen nerden benim oluyor ama düşüyor ilk defa aşılama yaptırdım oda tutmadı dr geç dollnme olur 16.gün yaptr dio çok agldm umudm yok 2yıllık evliyim benm de çevremde herkesin var stresten patlıyacam kafam allak bullak
22yaşndym ve dr hala 16,gün yaptr yukselir dio bnm hç umudm yok brdaha dsnmyrm aşlmyı yorldm
Aşılamada12.gün ama degerim 0.976umudun tükendiği yetdeyim yanımda kimsem yok aglyrm persanm konşckta kmsm yokkk kısmet naspten oteside yok ne hayallerm vardı benm ama yıkıldım allahım herkese versn hayalide guzel ....oyle işte
Kizlar Allah hepinizin yüzünü guldursun insaAllah tez zamanda sizde yavrulariniza kavusun.. Sizler icin ne kadar zor oldugunu ben tahmin bile edemem belkide.. Ama Rabbimden ictenlikle diliyorum ki bebek hasretiyle yanan herkes muradina ersin.. Sabirli olun ne kadar zor olsada sabir sabir sabir..
sabretmekten başka yapabileceğimiz birşey yokki canım bazen aglayarak bazen içime atarak atlatmaya çalışıyorum sabrediyorum ama benden götürdükleri saymakla bitmez. eski halimi istiyorum neşeli umutlu kahkahalı günlerimi özledim.. herkes sana ne oldu diyor kalabalıga gitmek istemiyorum arkadaşlarıma bile gtmek istemiyorum benden çoook şey alıp götürdü yerine başkasını getirdi o hastaneye ayda kaç defa gidip açmak beni bitirdi.. rabbim bunca sıkıntıları verdiğine göre sonu umarım mutlu olurr..
Kızlar en iyisi birbirmze destek olalılm tırnagn varsa basnı kaşı yani gercktn zor hayat inş zorlu yolu çabucak yuruyeceğizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?