- 11 haftalık hamileyim.2 aydır dunyayla iletişimimi kestim.ölüyorum.çok zor hamilelik geçiriyorum.hala bitmedi kusmalarım mide bulantılarım.sürekli gece gündüz midem bulanıyor.hiç yemek yemiyorum 5 kilo vermişim.okadar zor durumdayımki anlatamam.şimdide sürekli midem yanıyor hazımsızlık beni öldürüyor.ne yapacagımı şaşırdım.ne eşimle ne kızımla ilgilenebiliyorum.sürekli gece gündüz yatıyorum.ayakta duracak halım yok.2 haftadır ne banyo ne bişey.elimi dahi yıkayamıyorum.herseyden herkesten kendimden dahi tiksinti duyuyorum.
- 11 haftalık hamileyim.2 aydır dunyayla iletişimimi kestim.ölüyorum.çok zor hamilelik geçiriyorum.hala bitmedi kusmalarım mide bulantılarım.sürekli gece gündüz midem bulanıyor.hiç yemek yemiyorum 5 kilo vermişim.okadar zor durumdayımki anlatamam.şimdide sürekli midem yanıyor hazımsızlık beni öldürüyor.ne yapacagımı şaşırdım.ne eşimle ne kızımla ilgilenebiliyorum.sürekli gece gündüz yatıyorum.ayakta duracak halım yok.2 haftadır ne banyo ne bişey.elimi dahi yıkayamıyorum.herseyden herkesten kendimden dahi tiksinti duyuyorum.
Canim benim gecicek bunlar.. mide bulantin cokcok normal bu aylarda.. yaninda tuzlu kraker bulundurmanda fayda var.. sik sik az az ye mutlaka.. miden ne bos ne de cok dolu kalsn.. sabah uyandiginda ayaga kalkmadan tuzlu kraker atstir... hemen yani basinda cekmecede bulundur.. ben biraz sansliydim dogru duzgun bulanmadi midem... herkes sasiriyodu.. 5 ayi gecsin bak nasil istahin acilacak.. gecmis olsun... cok cok kotuysen eger doktorundan ilac yazmasini iste..
5 kilo verdin doktorun tepkisizmi kaldı
ilginç valla
bu durumda olanları genelde serumla besliyorlar
doktoruna danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?