perişanım.ne olur yardım

miskokulu

Canım ailem
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
200
24
118
  • 11 haftalık hamileyim.2 aydır dunyayla iletişimimi kestim.ölüyorum.çok zor hamilelik geçiriyorum.hala bitmedi kusmalarım mide bulantılarım.sürekli gece gündüz midem bulanıyor.hiç yemek yemiyorum 5 kilo vermişim.okadar zor durumdayımki anlatamam.şimdide sürekli midem yanıyor hazımsızlık beni öldürüyor.ne yapacagımı şaşırdım.ne eşimle ne kızımla ilgilenebiliyorum.sürekli gece gündüz yatıyorum.ayakta duracak halım yok.2 haftadır ne banyo ne bişey.elimi dahi yıkayamıyorum.herseyden herkesten kendimden dahi tiksinti duyuyorum.

Canim benim gecicek bunlar.. mide bulantin cokcok normal bu aylarda.. yaninda tuzlu kraker bulundurmanda fayda var.. sik sik az az ye mutlaka.. miden ne bos ne de cok dolu kalsn.. sabah uyandiginda ayaga kalkmadan tuzlu kraker atstir... hemen yani basinda cekmecede bulundur.. ben biraz sansliydim dogru duzgun bulanmadi midem... herkes sasiriyodu.. 5 ayi gecsin bak nasil istahin acilacak.. gecmis olsun... cok cok kotuysen eger doktorundan ilac yazmasini iste..

ayy cok gecmıs olsun canım.ılk hamılelegınde boyle olmadınmı acaba.gercekten kötu olmussun allah yardımcın olsun.bence hemen doktoruna gıt ve danış.osana ne yapman gerektıgını soyler.ayrıca bu bulantılar ıcın yeşil elma veya ekşişeyler yada sarı leblebı ıyı gelıyomus.yada doktorun sana bır rahatlatıcı ılac verır canım.cok gecmıs olsun..

hayırlı olsun canım ılk bebegınmı cınsıyetı ne

5 kilo verdin doktorun tepkisizmi kaldı
ilginç valla
bu durumda olanları genelde serumla besliyorlar
doktoruna danış

DEmesi kolay, biliyorum, ama moralinizi yüksek tutun. Benimde ilk üç ayım çok sorunlu geçti. Yemek yemeyi bırakın, su bile içemiyordum, her türlü koku midemi bulandırıyordu. Elimi kolumu kaldıracka halim kalmamıştı, sonund ahastaneye kaldırıldım. BEnim o zamanki doktorum da çok ciddiye almayıp Emdur iç geçer demişti. Hastanelik olduğumda yurtdışınd aolduğum ve yalnız olduğum için kalmak istemedim. Vomex A diye bir ilaç verdiler, ilk üç ayı bu ilaç sayesinde atlattım resmen.
Doktorunuzu arayın ve acile gidin. Susuz kalmak hem sizin hem de bebeğiniz için tehlikeli.

hepinize tesekkür ediyorum cvplarınız için.ılk hamileliktede böyleydim ama bu çok daha ağır oldu.doktora dedim 5 kilo verdim hiç yemek yemiyorum diye.normal dedi.2 defa serum takıldı.o gün iyiyim .yine başlıyor.ne yapacağımı şaşırdım.moralim çok bozuk.hiç geçmeyecek gibi geliyor.herşeyden tiksinti duyuyorum.saç kılımdan dahi nefret ediyorum.saçlarımı zor topluyorum.daha neler neler.çok perşanım ya.allahım yardım etsın​

öncelikle evladınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı dilerim.
bulantı=ben
yaşadıklarınızı o kadar iyi biliyorum ki...
bende tam 4 kilo verdim.
doktorum banada normal dedi ve serum takılmadı.
şuan 15 haftalığım ama hala geçmedi.
ilk zamanlar gibi ne yesem çıkarır durumda da değilim ama yinede midem bulanıyor 2 günde bir bazen her gün sabah boş boş öğürüorum.
iştahsızlık sorunumsa hiç bitmedi.
hala hiç birşey yemek gelmiyor içimden,
herşeyden tiksiniyorum,
hamileliğimden beri yemekleri eşim yapıyor.
geçer 4 ay btince diyorlar...
bende 4 ayın bitmesini bekliyorum sabırsızlıkla....
mide bulnatısı öyle birşey ki...ne tuzlu kraker ne zencefil kurtarmıyor.
ben kraker yemekten ondan da tiksinir olsum
inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan..

benimde öle canım.ne çubuk kraker ne bişey .ağzıma yemek alamıyorumki.boğazımdan bi yudum lokma geçmiyor.günde kusmalarım sayısız.her gün ağlıyorum geçmicek diye.benimde 1 ay ablam geldi yARDIMA.yemekleri falan temizlik o ilgilendi.2 gün önce gitti.evin hali benim halim kızımın hali perişan.eşim evdeyken kendilerine yemeği eşim yapıyor..saatler hiç geçmiyor.ne gece ne gündüz.bilmiyorum ne olacam böle.

5 kilo verdin doktorun tepkisizmi kaldı
ilginç valla
bu durumda olanları genelde serumla besliyorlar
doktoruna danış

2 kilodan fazlası normal kayıp değil bencede. çok araştırdım, tamam 1-2 kilo normal sayılabiliyor ama 5 kilo öyle az bir kilo değil.tabi burada arkadaşın kaç kiloda hamile kaldığı da önemli

Bende ilk dört ayda çok fenadım doktorum zofran diye bi ilaç verdi onun sayesinde atlattım çokta memnun kaldım herkeze öneriyorum mucize gibi geldi bana.sende doktoruna sor bi istersen.

belki biraz basit bir öneri olacak ama bebeğin sağlıklıysa hep onu düşün, kanaman yoksa, riskin yoksa hep böyle düşün ve rahatla. bak foruma neler neler yaşayanlar var. en azından riskin yoksa, bebeğinin sağ salim doğacağını düşün.

tüp bebek bölümüne gir, bak nasıl ordaki insanları görünce rahatlayaaksın, emin ol, biçok sorununu unutacaksın. empati yap onlarla, 7 yıl,8 yıl hamile kalamayanlar, 5-6 denemede bebeği olmayanlar. maddi tükenmişlik, manevi tükenmişlik hepsi orda fazlasıyla var.

bak gir o bölüme, konuları oku biraz, biçok derdini unutacaksın bence. mesela biz 2 hamilelik için 2 yıl uğraştık nerdeyse. bu hamileliğimde de bulantı kusma falan yoktu ama lekelenme oldu. korkudan mahvolduk. keşke leke olmasaydı da bulantı kusma olsaydı diye düşündük. bu kadar yani.

üstelik senin sanırım 1 çocuğun da var. bak, diyorum ya, 10 yıl uğraşanlar bile var o bölümde, hiç çocukları yok, hamilelik duygusunu bile yaşayamamışlar. toplum baskısı, eksiklik hissi,üzüntü,stres,maddi sorunlar... ne ararsan var gir bak görürsün neler çektiklerini...

Son düzenleme:
Hastaneye gidip serum bağlat,hamileler için serumlar var,bana doktorum haftada 1 takıyordu.hem bulantını alır hem de vitamin var içinde.su kaybın olduysa onu da giderir,doktorunu ara serum başlatmak istiyorum de.hastaneye yatış yaptır.

hepinize tesekkürler.
serum yemekten mahvoldum.
doktor dedi. artık sana serum yok.enfeksyon kapmışsın.
artık taktırmıyorum.çekeceksin başka yolu yok dedi doktor
.ben 73 le hamile kaldım.67 olmuşum.
yemeklerden iğreniyorum
.hele kokuları öldürüyor insanı.
geçecek inşallah
.allahım.hastalara şifa
cocuksuzlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun...
Gbeliğini yumurtlama gününü hesaplayarakmı oldun.. ben şuan onu hesaplayarak yapıcamda nasıl neler yaptığını sorıyım dedim birde sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…