Saç Kesim Şekilleri Perma yaptırmak istiyorum ama .....ACİLLL

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Melekqqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
27
3
1
29
Güzel bayanlar merhaba
Ben saçlarım çok ince telli ve birazcık seyrek gibi. Bende saçlarım gür gözüksün diye perma yaptırmayı düsünüyorum ama endiseliyim biraz. Saçlarım hiç boya yok. Sizce yaptırayım mı? Şaclarımın dökülmesini istemiyorum ama. Lütfen permayla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Ankarada perma yaptiran ve memnun kalan var mı

bi ara bende yaptırmak istiyodum ama benimde saçlarım seninki gibi ince telli
çok okudum yaptırdıktan sonra saçları çok azalanlar var bende vazgeçtim riske girme bence ama yine de sen bilirsin tabi

bi ara bende yaptırmak istiyodum ama benimde saçlarım seninki gibi ince telli
çok okudum yaptırdıktan sonra saçları çok azalanlar var bende vazgeçtim riske girme bence ama yine de sen bilirsin tabi
Evet ya bende yorumları okudukça vazgeçer gibi oluyor o yuzden boyle bir baslik atayım dedim hiç mi ince telli olup memnun kalan yok

Evet ya bende yorumları okudukça vazgeçer gibi oluyor o yuzden boyle bir baslik atayım dedim hiç mi ince telli olup memnun kalan yok
saç elimizde kalır valla diye korktum ben en iyisi maşa fln yap yada ısısız teknikler var onları kullan kuaförüne sordun mu perma işini

saç elimizde kalır valla diye korktum ben en iyisi maşa fln yap yada ısısız teknikler var onları kullan kuaförüne sordun mu perma işini
Sordum yaparım dedi. Ben permayı yapmadan önce sana bisey sürüyorum kalitelo bir ürünmüş. Onu kullaninca da saci dokmuyor dedi. Ama benim bir arkadasim Ankarada bir yere yaptirmis ve ondan sonra saçi hep dökülmüş. Onun sacida ince telliydi

Sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…